Nemanja Radoja (Reuters)
Nemanja Radoja (Reuters)

Nemanja Radoja našao novi klub, ostaje u Primeri i posle osam godina

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.07.22. | 22:02

Srpski vezista je slobodan igrač

Levante je minule sezone ispao u drugu ligu Španije, ali njegov dojučerašnji član Nemanja Radoja ostaje u Španiji da igra prvoligaški fudbal.

I to u redovima kluba koji se nedavno vratio u Primeru.

Izabrane vesti

Španski mediji javljaju da je Radoja na korak od potpisa ugovora sa Valjadolidom. Novi-stari španski prvoligaš je već dugo u pregovorima sa srpskim vezistom ali ništa još nije potpisano. Pre svega zbog širokog igračkog kadra koji mora da se smanji jer klub ne računa na nekolicinu igrača koji su pod ugovorima.

Radoja je prethodne tri sezone proveo u Levanteu za koji je odirgao 74 meča u tom periodu. U prve dve sezone je uglvanom bio standardan izuzev nekih perioda kada je bio povređen. Ipak, prošle sezone mu se minutaža smanjila pa je igrao na samo 19 utakmica. Levante je ispao u drugu ligu i bilo je jasno da od produžetka saradnje nema ništa.

Radoja već osam sezona igra u elitnom rangu španskog fudbala. Iz Vojvodine je 2015. došao u Seltu za koju je odigrao 146 utakmica. Klub iz Viga je napustio takođe kao slobodan igrač. Sada mu se opet smeši besplatan transfer na Zorilju...


tagovi

Nemanja RadojaLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara