Komentari na vest

Nemci prelomili: Hansi Flik do kraja EP 2024.

n

nikolay

pre preko 1 godinu

Velika je stvar čak i za Nemačku kad ti najbolji igrač ne ide na prvenstvo. Da je imao Rojsa, ova ekipa bi bila bar za 30% jača. Plus najbolji napadač Verner, plus najbolji štoper Boateng, plus uz Musijalu najveći talenat Virc. Mnogo je to čak i za njih.
u

u kojoj si

pre preko 1 godinu

ti godini ostao ljubi te brat.Boateng nije igrac od 2015. i mesijevog loma ima 35 godina a zadnji put za nemce igraos 2017. godine.Rojs zbog povreda vise nije ni najbolji igrac dortmunda.Verner sa svojim samopouzdanjem ni nije napadac on ti u zavrsnici nista vise nece doneti od gnabrija koji je krilo
G

Gost2233

pre preko 1 godinu

Najbolji stoper Boateng koji igra sramno u Lijonu
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Kakav crni Verner brate, pa taj prazan gol ne može da pogodi. Nema napadača od odlaska Gomeza i Klosea, Miler ne moze biti kao oni nikada, a Verner pogotovo. Sa Havercom koji jedva diše teško će nešto uraditi.
C

Coan01

pre preko 1 godinu

Naravno da će da ostane i treba da ostane,tako to rade ozbiljne reprezentacije,pa Joakim Low je više od 10 godina bio selektor zato Nemci i jesu uzeli svetsko i igrali polufinale i finale Eura,sistem je ključ svega ali naravno jedan zdrav sistem a Nemci to imaju,međutim jasno se vidi da je kod njih već 3-4 godine baš vidljiva smena generacija i da se teško nose sa tim,ali Bože moj slično je bilo sa Holandijom pa su i to prebrodili i evo ih sada opet na pravom putu gde će najverovatnije igrati polufinale svetskog (mišljenja sam da su objektivno za nijansu kvalitetniji od Argentine) tako da sve ima svoje i sve će doći na svoje.Opet mi malo nije jasno kako je ovaj čovek uspeo da forsira Mullera pored Havertza i taj izbor da mu Fullkrug bude prvi centarfor..pa nije mi baš jasno i takođe pozivanje onog cirkuzanta iz Sautemptona za koga 70% fudbalske javnosti nije ni čulo i nema baš nekog smisla,s druge strane Raum,Schloterbek,Rudiger,Moukoko,Gnabry,Sane i ostali su igrači svetske klase,naravno za očekivati ti je da se oporavi Wirtz i da će u narednih godinu dana da iskoči još 2-3 majstora iz Bundeslige kako to obično biva,sve u svemu ne gotivim Nemačku reprezentaciju ali Flick ima dovoljno vremena da skocka tim do Eura a posle toga imaju i ozbiljnu šansu da isti i osvoje
n

najverovatnije

pre preko 1 godinu

ce holandija igrati porlufinale? to si rekao kao da je u pitanju kvota 1.15,ne da nije najverovatnije nego je argentina favorit.Videli smo holandiju sa ekvadorom kakva je protiv juznoamerickih tvrdih sistema
G

Gost241

pre preko 1 godinu

I osvojice Evropsko prvenstvo u Njemackoj. Mislim da su prosli grupu, tj, da se (Spanci nisu kurvali protiv Japana) da bi Svabe stigle barem do polufinala.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Covek je hteo da sendodvori Bajernu zato nisu uspeli branio Nojer sve protiv Japan Gundogan bio glavni I najbolji igrac on ga menja u 60 minut ubacio Gorecku raspaobse vezni red najbolji Nemacki stoper uz Ridigera Sloterbek sedi na klupu igrac spori Sule Miler igra u prvu postavu Haverca pusta 15 minuta mnogo losa selekcija.
R

Realizam

pre preko 1 godinu

Ovaj je pravio tolike greške u toku prvenstva što se tiče tima, da ne mogu da verujem da su mu produžili ugovor??? Igra mi Miler, a ne igra Haverc? Svaku utakmicu čovek izvede najboljeg veznog igrača Gundogana? Zule mu standardan štoper??? Ja ne mogu da verujem kako je čovek vodio utakmice na svetskom, čak je za rubriku ne poverovati... Svaku utakmicu je on izgubio, ali svaku... Bar Nemci imaju ligu u kom ima Nemaca u ekipi, iz 5 najboljih ekipa pozovi 4-5 najboljih plus Haverc i Ridiger i to je to... Ali bitno je da čovek ima 6.5 milki platu... Ne mogu da verujem...
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Miler i mora pre Haverca jer je za 4 klase bolji igrač.
k

kopljarka79

pre preko 1 godinu

Bar mu je ime za ponos,du verstehst
E

E moj ti ta

pre preko 1 godinu

Flick nije Fick
p

pai treba ostati

pre preko 1 godinu

Selektor Manšafta je dosad vodio reprezentaciju na 19 utakmica, ostvario je 11 pobeda, uz šest remija i dva poraza, uz gol-razliku 52:17. Uopste nije losa statistika a 4 boda u grupi takodzer nije lose,mnogi su sa 4 boda prosli dalje..Kamo srece da smo dogurali do 4 boda..namasu i 2 nedostizna..
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Ali si zaboravio činjenicu da je Nemačka u top tri reprezentacije na svetu ne danas ne juce nego uvek!!! Ljudima sve sem titule i minimum polufinala na velikom takmičenju je istorijski neuspeh!!! Dok je nama odlazak na svetsko i danas i juce i uvek bio veliki uspeh!!! Glupo je porediti jednu Nemačku sa Srbijom, gde 6 stadiona vredi kao cela Srbija. Da ne kažem i pominjem drugu najtrofejniju i najfudbalskiju zemlju na svetu Italiju ,koje i nema na prvenstvu. Moramo konačno da se pogledamo u oči i da se više ne lazemo,samo tako možemo uspeh napraviti. Mirne glave bez lozenja.
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Pa zbog takvih kao ti, uspeh nam i jeste sama kvalifikacija. Kad budemo smatrali neuspehom ispadanje u grupi možda nešto i uradimo, i konačno promenimo gubitnički mentalitet.
d

druze

pre preko 1 godinu

rapsao se kakvih 19 utakmica.Pa ti racunas kvale gde nisu imali nikog ravnog sebi u grupi i da tu ima skor 6 pobeda iz 6 meceva i plus dve pobede u tri prijateljska meca.Al zato ostale utakmice protiv kvalitetnih rivala..da li znas koji mu je tu skor.U grupu sa madjarskom italijom i engleskom skor 1 4 1 SRAMOTA.Na svetskom 1 1 1 uz poraz od japana sa jednom NEMACKOM..znaci u utakmicama sa kvalitetnim rivalima skor mu je 2 5 2 ...ustvari dve pobede u 9 pravih meceva..PREMALO za trenera od 6 miliona
r

roni

pre preko 1 godinu

sram ih bilo znaci birof je jedini krivac za rezultate?kako? jedini odgovoran za rezultate je selektor i tu je se sva prica zavrsava.kakve veze savez ima sa rezultatom pa nisu oni sastavljali tim niti birali kako ce da treniraju.jel savez postavlja trenere mladjih kategorija u klubovima i bira talente sirom zemlje?
@

@ssss

pre preko 1 godinu

To je ozbiljan savez koji ne menja selektora poput nas posle svakog takmičenja.Piksija smo dizali u nebesa,a sad smo spremni kroz blato da ga provučemo.Za Nemačku je sve sem finala neuspeh,pa su opet dali šansu Fliku.Tako se to radi u ozbiljnim državama i savezima.