Komentari na vest

Nemci se uplašili Srbije, Nagelsman blindira Pavlovića već u martu?

V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Imaju Kimiha, dajte nam Acu!
T

Tango

pre oko 2 meseca

CRNOGORC je to zna đe mu je mjesto 😆😆😆
C

Cicko.mrka

pre oko 2 meseca

Previse dizete ovo dete u nebo. Nije bitan
k

kriv

pre oko 2 meseca

Krivci sto decko nece da igra za Srbiju, ste vi novinari da raznih portala.
v

vaskeza.18

pre oko 2 meseca

Ajde da obnovimo gradivo. Ispada kao da se decko probudi jedan dan i zeli da igra za jedne a onda sutra bi ipak za druge. Naravno da to nije tako. Decko zna za koga ce igrati i tu je prica zavrsena(verovatno ce odabrati Nemce ali samo ako ga oni zapravo i zele...). Price kako je Piksi nesposoban(cinjenica da nije neki trener ali...) i ne moze/ne zna da ga ubedi su za one sa intelektom sobne temperature. Jednostavno nece decko i to treba postovati. Da je FSS(jesu nesposobni) krenuo po malog i pre 2 godine opet bi se zavrsilo isto i nije mi jasno kako se palite vise.
A

Abvg

pre oko 2 meseca

Zvali su ga 2021.g za naš u18 da igra, bio je valjda i na spisku, ali nema informacija na netu zašto nije igrao. Tako da nisu od juče krenuli da ga prate...
N

Nadaa

pre oko 2 meseca

Eno momak na tiktoku podelio danas video o Srbiji...
N

Noddy

pre oko 2 meseca

Nije to njegov pravi Profil
N

Noddy

pre oko 2 meseca

To nije njegov pravi profil
N

Njemci se uplasili Srbije

pre oko 2 meseca

hHahahahaahahahahhaahahahhaagagaggahahahahaaaahahaha kakav naslov, hahahahahahahahahga nerealno
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Lik juče na insta stavio stori iz kola gde se vide srpske pesme da sluša + mu visi pravoslavni krst i opančići ispod retrovizora...
L

Legolass

pre oko 2 meseca

I Ozil i Gindogan su muslimani..
K

Krstajaaa

pre oko 2 meseca

Da da i cepa slaninu sa čvarcima iz Mačkata
.

....

pre oko 2 meseca

U18 Srbija 2021-odbio U21 Srbija 2023-odbio U20 Nemačka2023-prihvatio A tim Srbija2024-odbio U21 Nemačka/A tim Nemačka2024-?
K

Korner

pre oko 2 meseca

Sta vise posete o njemu,kada nece za Srbiju da neka igra za koju hoce
S

Srbindokraja

pre oko 2 meseca

Mozzarte poštujem vas, ali aj malo manje preterivanjem sa ovim hvalisanjem srpske reprezentacije,klubova itd! Mi smo 3 sablon fudbala, bez ikakvoga uspeha na svetskoj ili evropskoj sceni! Ovo "nemacka se uplasila srbije" ne nisu se oni uplasili nego su brzo reagovali... Mislim osobno za nas prihvataju pozive igrače osrednjih klubova od kojih mi radimo nekakve zvezde a to nisu.
Z

Za susjeda

pre oko 2 meseca

Ti "osobno " prati svoje vatrene ili kako se već zovu i nema potrebe da te nervira srpski sajt koji od svojih fudbalera "radi" zvezde..Providan si.
M

Milutin Kraljevo

pre oko 2 meseca

Naravno da ce decka staviti da odigra 3 utakmice i trajno ga vezati za njih,pa posle kako bude,to samo kod nasih strucnjaka decko,golman,talentovan moze da odigra jednu utakmicu i posle ga ne stave vise da ima vremena da se predomisli..al ko nam kriv,savez nam vode covek od 80 godina i ministar poljoprivrede..
S

Subjektivni komentator

pre oko 2 meseca

Ne znam da li Mozzart portal ili srbi kao narod prave ovoliku dramu oko ovakvih stvari. Svakom normalnom čovjeku je očigledno da dečko strateški čeka, Srbija mu je B opcija ako ga švabe ne pozovu. Čitam ovdje komentare ljudi koji pišu šta dečko prati na Tik Toku i takve stvari, kao voli Srbiju. Pa šta onda čeka? Takvima nije mjesto ni u jednoj reprezentaciji, dečko ima 20ak seniorskih utakmica, nije Messi ni Ronaldo da donosi nekakvu prevagu pa da je vrijedan ove drame.. Sportski pozdrav susjedi
Z

Zzzz

pre oko 2 meseca

Bar priznaš da si "susjed"..
p

pley

pre oko 2 meseca

Lepo napisano Pozdrav
G

GostGG3+

pre oko 2 meseca

Dobar ste portal, al preterujete sa uzdizanjem srbije a pogotovo FSS/CZV/PAR
m

mirijevac

pre oko 2 meseca

ovaj decko ako ima malo mozga da ide sto dalje od fss i ostale bande..
J

Jack Sparrow

pre oko 2 meseca

Vesti se dele na Partizan Mozzartbet , uzletanje fudbalskog kluba Partizan i na igrace koji ne zele da igraju za Srbiju ali dok ne debituju za drugu zemlju dobra su vest kao i nekada Sergejevi transferi.
R

Realista1389

pre oko 2 meseca

Kod nas se kaže da se neko trese a u svetu se kaže da neko radi svoj posao. I igraće više od 45 minuta verujte mi. Da se ne može predomisliti kao Mile Svilar.
E

Eeeeee

pre oko 2 meseca

Noge im se tresu...