Komentari na vest

Nemci tvrde: Stefan Leković na radaru Bajerna i bundesligaškog krema

L

Laki92

pre 10 meseci

Zvezdas sam, momku želim sve najbolje u karijeri i zivotu, ali nemoj da se zajebavamo...
C

Comi81

pre 10 meseci

Sledeća vijest Nemci nude 20 miliona ali Terzićga ne da... Dajte ljudi vratite se na Mirotića da vidimo gdje će pustite momka...
K

KostaX

pre 10 meseci

Jado,uđi na sport 1 pa pročitaj-prevedi!Nemci su to napisali ali da li će stvarno nešto biti od toga ili su samo glasine ostaje da se vidi.Najbitnije da si ti ostavio tvoj jadni komentar gde omalovažavaš klinca koji će sigurno u životu proći bolje od tebe!Živeo
S

Stogod

pre 10 meseci

Opet kazem ovog da uvaljamo za bilo sta bice super , tipican medijski talenat a ne "pravi talenat " . Uvek moze radom da postane igrac,ali ovaj nece dostici ni Erakovica a kamoli nekog drugog .
M

Mile b

pre 10 meseci

Uživam čitajući komentare o interesovanje velikih klubova za ove ekstra talente. Pre neki mesec Leković je bio na radaru Reala sada je Bajern. Oktobru verovatno PSŽ. Zajebanciji nikad kraja.
r

realnostt

pre 10 meseci

Upalio se bager...ide transfer preko medija, ide guranje sada na ovakav nacin... Stigla ponuda iz Reala na 40 mil, Bajern 55 mil plus bonusi, Kina 70mil i Arabija 100 mil A realnost je Ofk ako se tata slozi, jer realno mora ipak da sakupi minute da bi igrao tamo negde ozbiljan fudbal
d

da bre papku

pre 10 meseci

Španci,Englezi,Nemci čitaju ove vesti i pecaju se na to,tako posluju i po ostatku sveta...
S

Sashki85

pre 10 meseci

Jeste prodavaj sve odma. Dečko nije odigrao ni 90 minuta. Ako su birali između njega i raka, nemoj sad obojicu, kao treba nam 12 miliona za godinu dana. Pa uzećemo samo večeras blizu pola miliona od karata a gde su utakmice lige šampiona još. Može leković ako hoćete 20 miliona ako su toliko zagrejali za nega. Neka ga vide u ligi šampiona, pa će siti, njukasl ili red bull dati te pare za njega.
@

@CaleB pravi

pre 10 meseci

ajde lazni navijacu zvezde citaj to pisu nemci, imas clanak ovde postavljen dosta vise tvog foliranja
S

Stižu

pre 10 meseci

Ponude iz S. Arabije, radi se o preko 20m. evra, ali doktor neće pristati zbog dobrih odnosa sa Bajernom.

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

Dobar sarkazam. Slatko si me nasmejao. Svaka čast
D

Djape45

pre 10 meseci

Ako smo prodali mladog i standardnog stopera za 7 miliona, a i reprezentativca, onda ce biti cudo ako Lekovica daju za vise od ova 4.
t

terza stoper ofk

pre 10 meseci

Kakav je to prvi sastav Zvezde , kad najjaci evropski klubovi zele zvezdine rezerve.... I osvojimo trofej iz lige sampiona

gemathegreat

pre 10 meseci

On nije rezerva već igrač koji nije izborio ni stalnu poziciju. Junoša.
Z

Zotax

pre 10 meseci

Odakle vam informacije za koju sumu su prodati igraci? Na transfermarketu, na sajtu zenita stoji 8 miliona , koji je vas izvor i zasto se razlikuje od ovoga. Ista prica i za Motiku. Sram vas bilo.
D

Deka PG

pre 10 meseci

Eraković prodat za 7 mil +10 %, ali menadžerska provizija je malo manje od 1 mil. Zenita je koštao oko 8 mil €

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

7 m. Zvezdi + procenti, a 1 terzinoj i stojanovićevoj agenciji i 30% od erakove plate, tj kompletnw zarade do kraja karijere, što kao igrač što nakon toga sve vezano za fudbal......
G

Gosten

pre 10 meseci

https://www.sport1.de/news/transfermarkt/2023/07/auch-bayern-an-top-talent-dran-eine-der-heissesten-aktien-auf-dem-transfermarkt Ovde vam sve pise
C

CaleB pravi

pre 10 meseci

Ja znam da novinari vole povremeno da pustaju ovakve bombice, ali ovo....pa zaista ste ovaj put sampioni...nema dalje. Momak ne zna gde je levo, a ovde se pisu bajke o Bajernu, a Nemci jadni ne vide da je decko "letva", pa se utrkuju ko ce vise da plati....ccccc. Pa bre ljudi, ovaj mali ne bi mogao u Bajern, sve da mu je tata - Uli Henes licno.
d

d. g.

pre 10 meseci

Veliki kupuju mlade i daju na pozajmice. Siti je u trgovini sa braćom Ilić dobar bar 10 miliona. Jedan od 10 da bude vrhunski oni u debelom plusu.
G

Gile 88

pre 10 meseci

6 miliona i procenti pa da razgovaramo
k

kolike pare

pre 10 meseci

od ls i transfera. nemoj slucajno da kupimo nekoga iznad 1m
B

BokiUSA

pre 10 meseci

Ako ima dobra ponuda odmah to prodati. Ali nikako bez procenata. Nemci nisu budale kod njih promasaj se dogodi jedan u pedeset. Tako da moze za 4 5 mil plus 20 procenata i to bi bilo to. Mi ga nikada nebi ni prodali za vece pare nego Erakovica. Tako uzimaj i neka drugi rade za nas....
m

monteroo

pre 10 meseci

Au kad upari braco lekovica I umpamekana,ima i frajburg da ih puni,zaboravice mu i lige sampiona i sto je bio verni svapski sluga 20 godina i poslati ga da gerd mileru pravi drustvo na klinici svarcvald.
I

Ilija Čubri

pre 10 meseci

Terza prodaje u Barsu (Mitrovic), sad ce da zavali ovog malog u ni manje ni vise nego u Bajern a Erak ce da eksplodira, videcete pa ce tih 10% biti vece od samog transfera. Opste je poznato da City grupa kupuje iz Zenita a da im je Erak posebno interesantan. Terzu za rektora Ekonomskog fakulteta, realno. Nisam bot, objavite mi komentar.
V

Veljko9

pre 10 meseci

Znaci Zenit ce prodati Eraka za 81M+ pa ce tih 10% biti vise od celog transfera

Bojank91

pre 10 meseci

Nisi bot ali intelektualno nisi ni bolji mnogo
k

kalabasas

pre 10 meseci

Ilija cubri@ Druze ako nisi bot,odmah da overis zdravstvenu...

Sliks17

pre 10 meseci

Bajern anti-srpski klub
u

u19

pre 10 meseci

tacno nam vracaju za kradju motike koji je bio najtalentovaniji u omladiskoj skoli bajerna
Б

Бибарс

pre 10 meseci

Овај иде у Бајерн као и Боаћи што је отишао у Челси. Једино ако патријарх звездашки господин Иринеј замоли управу Бајерна да га доведу.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

AVETINJO Patrijarh Irinej je umro, idi u Crkvu i zapali sveću zbog ove gluposti.
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Informacija je istinita, Bajern zeli da kupi Lekovica za 5 miliona evra i da ga posalje na pozajmicu, a navodno na pozajmicu bi isao ili u Werder Bremen ili Stutgart. Interesovanje je pokazao i Francuski Ren.
i

info

pre 10 meseci

Proverena informacija Lekovic sledece godine u ovo vreme potpisuje za tsc uz procente od dalje prodaje. Umesto njega doci ce mladi afrikanac iz Kenije nebruseni dijamant koji ce kroz rad sa baharom da ode u cuku za procente ili vosu nije sigurno
g

grešiš

pre 10 meseci

Ovo je vest o evropskom i sveckom šampionu,nije o komšiji malom!!
G

Gost83

pre 10 meseci

Lekovic isto odlazi, trojka pozadi ce biti (sa desna na levo) Degenek, Mijailovic, Dragovic...videcemo, njihova odluka pa ce biti i njihova bruka eventualno.
k

kunde

pre 10 meseci

Lekovic je na Vi sa sopstvenim nogama
V

Veljko9

pre 10 meseci

Нека узме неки милион Звезда за овог татиног сина, вратиће се он кроз неку год у Чуки, Терзоо не размишљај!

VecaBg1971

pre 10 meseci

Hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahah....pa vi nas ladno zajebavate sa ovakvim vestima. Pa u ovo ni Terza ne veruje. Sve same Barse i Bajerni i onda prodajemo igrace u Rusiju. Zar vi stvarno mislite da ce nemci da kupuju igrace posle 5 prijateljskih utakmica?!
M

MileSrbin90

pre 10 meseci

Znam da te boli.... i boleće još jako dugo :) Procitaj Fussbalnews,Sport1 ili na Transfermarktu. Sve imaš lepo na nemačkim stranicama napisano..... ko želi lekovića i čija je ponuda od 4Miliona odbijena 😉 😉 Pozdrav za napaćenog komšiju .
m

mi sve znamo ali nas niko ne pita

pre 10 meseci

Cekamo pekare iz Cuprije, konobare iz Leskovca, mesare iz Curuga da nam kazu prave informacije o ovom transferu.
Z

Zabalj

pre 10 meseci

nemoj brate Curugu,da nam diras :)
Ć

Ćuprijski pekar

pre 10 meseci

Hahaha brate pa mi smo divni ljudi, pravda za nas
L

Lele konobar

pre 10 meseci

Tje dodješ ti na kafu u Leskovac, pa srkutji ako smeš...
j

jadni mali grobarcici

pre 10 meseci

ponovo grobari misle da je i ovo tekst placen, koliko su oni ustvari tuzni i ljubomorn...
N

Nije narucen

pre 10 meseci

Ne nije... Zvezda ce sad ponude odbiti(!?) pocece price kako ce ga prodati za 20 miliona(!?) da je veci potencijal i bolji od Gvardiola(!?) i na kraju ce biti daj koliko das, oz Rusije... Kao da to nije vidjeno ce mnogo puta.
l

lazzzaar

pre 10 meseci

Delija sam i ne verujem u ovo, Lekovic je tatin sin i tako funkcionise fudbal u nasoj drzavi, ako nemas nekog da te gura igraces u zoni
A

AleksaIvana19

pre 10 meseci

Ne treba ga prodavati vec ga forsirati da ove sezone igra domace prvenstvo. Sve utakmice kuci i ne bas toliko "teske" u gostima i bice od njega dobar stoper
N

Nemanja8989

pre 10 meseci

Mali ima konsituciju da bude vrhunski stoper,cak i bolji od Erakovica… Ali kad procitam prezime Milunovic,stvara mi nelagodu u stomaku…Ne znam sta on jos radi u klubu i zasto zajedno sa Gobeljicem,Srnicem,Krsticicem,Kangom i jos po nekim nije dobio sut kartu? Igraci koji nisu za Zvezdu.
E

Esex

pre 10 meseci

Imam neki osecaj da se jos nije platilo za motiku..
G

Gost83

pre 10 meseci

Za Motiku se placa sve do 2025...svake sezone po 500 000e. Plus naravno ona 2.5mil€ sto je odmah dato.
S

Sudija33

pre 10 meseci

UZMI TERZO 10 MILIONA
A

Amammmmamm

pre 10 meseci

Jeste, kao sto je i Mitrovic na radaru Barselone.
d

delija02

pre 10 meseci

poznat text copi,tako bilo za Gavrica,Nikolica,Radulovica svi prate,a posle cisti papiri
K

Kokaniđa

pre 10 meseci

Šta su napravili od ovog fudbala i navijača sunce ti kalajisano. Sad više nismo ni navijači već smo postali ekonomisti pa gledamo i kalkulišemo profit sa kojim dodirnih tačaka nemamo, a često nema ni sam klub. Frljamo se sa nekim ciframa, milionima, kamionima umesto da smo na stadionu i navijamo za svoj klub. Tužno u šta se čovek pretvorio.
M

MileSrbin90

pre 10 meseci

Informacija je tacna. Bayern,Leipzig i Dortmund žele Lekovića. Možete provertiti na stranicama Sport1 i Transfermarkt. Pozdrav za ljubomorne komšije :)
d

dadaree

pre 10 meseci

prodati ga i dovesti jan karla simica
l

lekin malecki

pre 10 meseci

jel to tata Nebojsa kaze ? :)
S

Sava Paunovic

pre 10 meseci

Ako je igrac na tatu,eee jebi ga
I

Ispravka

pre 10 meseci

Terza je rekao od 10 do 12 miliona od transfera, ako se odluče na prodaju. Prošle godine se zbog kvalifikacija za LŠ Eraković nije prodao.
g

gost77

pre 10 meseci

gresis rekao je izmedju 12-15mil, pa terza da zaradi te pare mora da proda pola prve postave, mora neki procenat i za njega i za malog u OFK
D

Dejani

pre 10 meseci

Super da je na radaru. Samo ga ne treba prodavati još dvije godine i posle toga mu nakaciti procente
B

Baš suprotno

pre 10 meseci

Mlade igrače treba što pre prodavati jer im u suprotnom idu godine, a cena pada na srpskim livadama.

Kalimero90

pre 10 meseci

Da sigurno ga je pikirao bajern, lajpcig... Budimo realni, on jos nema seniorskog fudbala, noge ko u piter krauca i sad ga hoce nemci. Price za nas indijance koji se palimo na ovakve gluposti...Kad vidim da prodamo stopera, poniklog u zvezdi da ode za npr 12 miliona, kao sto ce dinamo da uvalja Sutala njihovog, onda cu da se prevrcem naglavacke. Naravno to se nece desiti nikada...Mada me ne bi cudilo i da terza spusta cenu nekom igracu, a da po koje milionce stavi u dzep, na crno, jer boze moj dobro dodje tom koji ga kupuje, dobro terzi...
N

Nemci pisu

pre 10 meseci

ne pisu nasi. Samo preneli vest, mozda ovi nasi cute kao.u alucaju Lazetica i Milana. Zabari zapretili.ako se sazna i neko objavi da nece da plate.4.5mil...
z

zvezda uvek u srcu

pre 10 meseci

Sutalo je kvalitetan stoper,nije "uvaljan"..Odigrao je pre te prodaje daleko vise seniorskog fudbala od Lekovica...
f

ff

pre 10 meseci

Ceo dan se pise samo o blizancima, alo Vojvodina igra sutra na Kipru valjda je to Srpski tim a mozda...
i

igraaaa

pre 10 meseci

vosaaaa nasa i igramo i mi 1 i 3+ za sve pareeee
Y

Yikolkk

pre 10 meseci

@Zeka -zapadnjaci muljalju ubedljivo najviše stotinama godi
D

Deka PG

pre 10 meseci

Ja kad sam na radaru, obicno
D

Deka PG

pre 10 meseci

Platim kaznu... Policiji. Bolje da ga prate nego da je na radaru
l

lol12

pre 10 meseci

Bolje prodati njega nego Mitrovica za kog se uveliko prica da ce mozda otici do kraja prelaznog roka.Lekovic pored Dragovica,Degeneka,Mijailovica,Spajica,Milunovica tesko da ce dobiti neku bitnu ulogu tako da ce za godinu dana biti samo stariji.Dok je Mitr
s

serbzilla

pre 10 meseci

Bratina siiiii!!! u sred recenice si ga spakovao i zavrsio prico. da znas da sam jebeno oplakoh.. hahahhaha
v

vidoviti

pre 10 meseci

Dok Mitrovic produzio ugovor sa KK C Zvezda ili nesto slicno m? Kako brate tako na pola
M

Mile led

pre 10 meseci

Taman neko da čisti kopačke
9

999900

pre 10 meseci

Ako stigne ponuda od nekih 7-8 miliona mozda ga i treba prodati jer nisam siguran da ce se nesto bas naigrati jer imamo dosta stopera u ekipi a moguce da se stici jos jedan uz to Mijailovic igra treceg stopera u ovim pripremnim utakmicama.
z

zaks

pre 10 meseci

Može i za manje uz dobre procente od naredne prodaje, svakako sad ne bi mnogo igrao.
9

999900

pre 10 meseci

Pa iskreno ne za manje kad vidis koliko se placaju igraci a momak ima sve prepispozicije da napravi dobru karijeru.
J

Jöle 39

pre 10 meseci

A na kraju će završiti u nikad jačoj kiparskoj ili Slovačkoj ligi
G

Gostivarski

pre 10 meseci

Mislim da je Zvezda u poziciji da ne prodaje igrace pre 21-22 godine. Takodje mislim da retko koji tim ima taj luksuz da proda dva perspektivna stopera u istom prelaznom roku, ja mislim da Zvezda nema taj luskuz.
b

barranjacccccccc

pre 10 meseci

Tačno sam znao da ide ova vest kad sam čuo da je lanuo kako su odbili 5 miliona za igrača koji je mnogo važan pa sada roluju priču kao moramo da ga prodamo jer njegov odlazak je manje bolan bla bla bla. Ako prodau ovog klinca za bud-pošto to je čisti lopovluk.
z

zvezda uvek u srcu

pre 10 meseci

Medij koji je ovo objavio je prilicno kredibilan.Ako su zaista ponudili ovoliko novca,trebalo bi prihvatiti sto pre..iz nase lige se za iole znacajan novac ne moze prodati gotov proizvod vec samo potencijal,koji se u jacim ligama moze nadograditi..Eventualnim uspehom u evropskim takmicenjima se mogu prodavati ta ozbiljan i nesto stariji igraci od Lekovicevog uzrasta,ali zato treba vreme i kontinuitet
A

Asad

pre 10 meseci

Tekst u fazonu: Who is Erakovic?
M

Mitros

pre 10 meseci

Lele, sad će sa ovim da nas smaraju dve godine ko sa Erakovićem a onda zna se kombina sa ruskim krimosima ili klupa Fiorentine preko Faljija u najboljem slučaju. Kako vas bre ne smori više.
Z

Zvezdasnbgd

pre 10 meseci

Da ode u Bajern nema smisla, upravo su doveli Kima a imaju još i De Lihta, Upemekana. Neće se naigrati.
s

serbzilla

pre 10 meseci

dali si realan?
h

hehe...

pre 10 meseci

Terzina patka...bum,bum
D

Deda11

pre 10 meseci

Prodaj odma, ovaj nista ne zna
:

:) :)

pre 10 meseci

Znači i on će u Rusiju u nekom dilu, pošto 5 god iz nekog razloga czv ne može da proda igrača na zapad.
Z

Zeka Manijak

pre 10 meseci

Zapadnjaci neće da muljaju 🤷🏻‍♂️
c

cowboy

pre 10 meseci

Pre manje od 2 godine Lazetica Milanu
p

pancevac992

pre 10 meseci

milan znaci nije zapad,da im javimo
g

gledajte sad

pre 10 meseci

mora da je i ovo platio terzic u nemackim medijima 🤡
P

Pedja108

pre 10 meseci

Krecemo sa cenom 5 miliona, pa ko da vise.