Komentari na vest

Nepravda Lige 1: Paje prvi pogođen, igrači Marselja dobili batine, pobeda dodeljena Nici? (VIDEO)

P

Pravda za Nicu?

pre gotovo 3 godine

Šta odvratni Marseille glumi? Kad su njihovi navijači bacali sve na Neymara onda je to bilo u redu? Sramota od kluba.
G

Gostg

pre gotovo 3 godine

i onda smo mi stoka
P

Pentraksil

pre gotovo 3 godine

Sta je tu nepravedno? Krivi su Marsej i njegovi navijaci.
J

Joba

pre gotovo 3 godine

Do 90 godine se igrao lep fudbal a i sami igraci su licili na fudbalere posla toga se desava finacijska revolucija gde su igraci preplaceni i to mnogo preplaceni nazalost fudbal nije isti a i ovi sadasnji igraci vise lice na kriminalce i nabildovane idiote nego na profesionalce,nema vise lepote igre kao nekada kuda ide ovaj fudbal!!!
e

esex

pre gotovo 3 godine

polako ali sigurno francuska postaje bliski istok s aromom severne afrike.nekad su imali robove,posle su bili kolonijalna sila a sad su oni kolonija.sve se vraca.
m

mesina

pre gotovo 3 godine

Meni je glavni utisak kako predsednik i šef obezbeđenja Nice pričaju sa navijačima.Samo što im se ne izvinjavaju zbog prekida.Zbog korone su izgubili brdo para,sada će opet igrati bez publike i novčana kazna,a oni sa stokom pričaju kao sa sebi ravnima.Onaj ko voli klub za koji,kobajagi,navija,nikad mu neće naneti štetu.
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Nica je jedna od retkih klubova koji je neko kupio nakon "virusa" i nisu u nikakvom minusu.
m

mesina

pre gotovo 3 godine

I nisu zbog igranja godinu dana bez publike izgubili novac,i neće znog kazne koja ih čeka izgubiti movac,i neće plaćanjem novčane kazne izgubiti novac?
A

Albanija

pre gotovo 3 godine

Albanci su kod nas izazvali haos i isto nisu hteli na teren a UEFA je njima dodelila pobedu... Ko postavlja pravila uopste?
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Gubilli 1-0. Pitanje je kako bi reagovali da su vodili oni 1-0. Payet je sljam od coveka to se zna, a i Marseljovi igraci takodje. Onaj Gonzalea, Onaj Kengur Guedezi i td. Retko odvratni i antipaticna likovi. Navijac su se smirili i imali su mogucnost i priliku da igraju dalje a nisu se pojavi li na Terenu tako da 3-0 za Nizzu. Meni je naj jace postavili slike kako su im vratovi crkveni hahahahaha a jos oni krenuli na navijac frajeri da se biju. A na snimku se ne vidi niko da ih je napao sigurno to imaju zbog guranja, niko njih nije tukao od Nizzinih navijac.
М

М21

pre gotovo 3 godine

Колико год било одвратни или не, 3:0 за Ницу не може бити никако по више основа ...
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Slazem se Pedja sve je tacno...po pravilima Nica je trebala da dobije 3 boda i jeste dobila...a sto se tice Olimpika trebalo bi malo "procesljati" klub...verujem da bi bio onda haos...oduzimanje bodova,penali...
G

Gosthaha

pre gotovo 3 godine

Haha,ti lično poznaješ igrače Marseja,pa znaš kakvi su? Aj ne seri
M

Mali Mićo

pre gotovo 3 godine

Francuska je banana drzava...
U

Ujka Zitko'93

pre gotovo 3 godine

U Francuskoj imaju veliki problem sa kriminalom,45% "ljudi" u Francuskoj se bavi kriminalom.Nije ni cudo sto se desavaju ovakve stvari na sportskim priredbama.
P

PintoDaCosta-gost

pre gotovo 3 godine

Sve je to lepo, ovi gadjali odes kod sudije prijavis trazite da isprazne taj deo tribine…ne gadjas publiku, ako gadjas ocekuj ovako nesto. Takodje gde je vest da je Sampaoli jurio Tobibo-a da ga bije? Postujem lude glave u fudbalu, ali Kantona kad je udario navijaca da je ovaj krenuo na njega da li bi bezao ili stao i resio? Tako je i ovde…navijac je platio ti ga gadjas..sta ocekujes?
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

A navijač je platio da gleda utakmicu ili da gađa protivničke fudbalere flašicama, silazi na teren i pravi ring od terena?
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Apsolutno sam protiv svakog nasilja na stadionu. Sad lepo Nica npr da igra bez publike do polu sezone, pa da vidiš kako bi bila drugačija pesma ubuduće.
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Hahaha amaterski komentar
O

Osinjak

pre gotovo 3 godine

Zaista los potez navijaca Nice je ovo gadjanje flasom Pajeta, ali kolike pare fudbaleri primaju samo za to sto jednom eventualno dva puta nedeljno sutiraju loptu je presmesno i jedno gadjanje flasom po mecu bi se moglo istrpiti, a tek koji je neprofesionalizam bio ovo kada su igraci Marseja flasama i loptama gadjali navijace Nice, Nici kazna prazan stadion sledecih 5 utakmica i novcana kazna, kao i Marseju par igraca na suspenziju na odredjeno vreme uz novcanu kaznu.
f

frajkkooo

pre gotovo 3 godine

Hahaha pa zato sto primaju puno para je razlog da moze da ih bije ko hoce? Jel to hoces da kazes?
k

kokezabet365

pre gotovo 3 godine

zvezda, Barsa, Liverpul, Marsej, Napoli.. Najodvratniji klubovi univerzuma...
S

Snoopy

pre gotovo 3 godine

Zeks ti li si.m?

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Na svaku vest ti dodaješ po 1 klub,čudi me da si zaboravio one najpoštenije od kad postoji fudbal
Ш

Шта ће

pre gotovo 3 godine

Лечи човек своје фрустрације лепо му је било кад се певало 4 године дуге а сад кукаа на сав глас али кућаће још један предсендиников мандат