Komentari na vest

Nerešiva enigma za Jang Bojs, pobedio ih u subotu i savetuje: Samo visok presing i da uđu u nervozu

R

Repac grizojajac Plandište

pre 5 meseci

Slažem se da Zvezdsa treba da odigra visoki presing! Zvezda ima iskustva sa visokim presingom, jer to stalnom igra i u Lš i u SLS! Tako da joj neće biti problem da sa visokim presingom sabije YB u mišju rupu! Zvezda ima veoma brze i nadarene tehničare u liku Krasoa, Kange, Kangve, Nedajea, sve bogom dani igrači za visoki presing! A, kakav je tek Bukari koji onako nezainteresovano na prvi pogled prolazi pored protivnika!
G

Gost Djape

pre 5 meseci

Evo ponavlja moj komentar od 24, Nov. Kada su mnogi pljuvali po treneru, i sada vidim da isto misljenje o predstojecoj utakmici ima i ovaj momak sto igra u Svajcarskoj: Gost Djape | 24.11.2023. U 10:34 A kada je covek pobedjivao na pripremama i to ne bilo koga, onda je valjao. Vidi se da nemate pojma o fudbalu, covek je doveden da sredi situaciju u timu, da modernizuje Zvedu, da ne gledamo one bunkere u evropi od kojih nas je sramota. Njegov najveci problem je sto ga igraci buse, nezadovoljni ako ne igraju, a on ne zna kako da ih primora na poslusnost. Videlo se na priremama da mozemo da igramo sa svakim evropskim timom, igraci su se zalagali 100%, ali kada su dosla naknadna pojacanja, tada je poceo problem u igri. Mislim da je i on to shvatio i da radi na tome, sto ce mo videti u nastavku prvenstva. Protiv Jang Bojsa ce biti tesko, jer ce i oni zapeti, jer znaju da im od toga zavisi evropsko takmicenje, i dodatna sretstva, jos plus toga domaci teren, i pitanje koliko ce sudija biti objektivan, sve su to detalji koji odlucuju. Po meni protiv Jang Boys zapeti svim silama, visoki presing, i brza tranzicija, jer zvezda jedino tako i zna da igra. Ako se spusti nisko u odbranu, to je jako tesko za gledanje, a i veoma smo suplji u takvoj igri.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 5 meseci

Sećam se ovog momka, jer ima karakteristično prezime. Neću da lažem, nisam imao pojma da igra u Cirihu. Ali sam pročitao sad ovaj intervju, otišao malo i izguglao. Ima 31 godinu, godinama igra u ligi gde se praktikuje brz i moderan fudbal. Ne vidim nijedan razlog zašto ga ne pozvati u reprezentaciju, pogotovo što je na poziciji na kojoj nam "gori". A Piksi se hvali da se svi naši igrači prate. Pozvati ga na neku prijateljsku utakmicu, probati, što da ne. Nismo mi Brazil sa fondom igrača od nekoliko hiljada pa da možemo svakoga da se odričemo.
P

Popsi

pre 5 meseci

Visok presing je igrao i Makabi i puko 3:0.
N

Nix125

pre 5 meseci

Evo ga još jedan momak koji igra na poziciji desnog beka u solidnom klubu (uz Milana Gajića u CSKA), ali i dalje se provlači teza kako Srbija nema poštenog desnog beka za reprezentaciju.
D

Djavo je u detaljima

pre 5 meseci

*teRza
d

delija,

pre 5 meseci

Apsolutna istina. Zvezda mora da izađe visoko i udavi Bojse visokim presingom. u suprotnom, povuče li se, dobiće Bojsi to lako
e

esteghlas

pre 5 meseci

Zvezda u ovom veku je imala 8 okrsaja sa Ludogorecom, 2 vise nego sa Jang Bojsom.
1

12345m12345

pre 5 meseci

7 utakmica, od toga 4 takmicarske i 3 prijateljske... verovatno da nisu racunali pripremne utakmice...
p

pixii.

pre 5 meseci

Taman za desnog beka za E.P. Dečko godinama igra na nivou u dobrom klubu..
C

Cupin

pre 5 meseci

A zadnje kolo, jel se racunaju bodovi?
P

Popsi

pre 5 meseci

Ne, samo prednje.
P

Pedja108

pre 5 meseci

Zvezdina kriza rezultata je dosla sa povredom Ivanica. I otkako se oporavio, on ne igra kao na pocetku sezone. I to je ono sto upravo fali, ima dobar udarac iz daljine i precizan, samo da ga krene kako treba. I kad se protivnik brani, kao u nasoj ligi, najbolje je dati gol sa distance, da ih otvoris. Sa odlicnim Ivanicem, sve ostalo bi bilo lakse.
C

Comi81

pre 5 meseci

Zvezdina kriza rezultata je nastala prodajom Erakovića i bespotrebnim kvarenjem atmosfere u ekipi koja je bila uigrana na pripremama.Prodajom Erakovića izgubljena je čvrstina i sigurnost pozadi a i Šerif je greška,trudi se on trči ali špic mora da daje golove to mu je osnovna uloga...Tandem Olajianka Kraso je bolje funkcionisao.Sad što pojedinci ne shvataju da Kraso nije špic i da ne može sam bez pomoći još jednog napadača...Kao što ni City i Red Bul nisu mjerilo da ovi naši imaju tu klasu ne bi igrali našu ligu!
m

milo123

pre 5 meseci

@comi: ma dosta bre vise te spike o atmosferi i o tome kako su se neke seke naljutile jer ne igraju. Tih se odmah resiti u januaru a dovesti igrace koji hoce da grizu i koji su naspanovani u svakom trenutku.
N

Nova Varoš

pre 5 meseci

Decko koji je nenametljim skroman a dosegao fudbalske visine. Bravo za Nilolu momka.koji je sve poszigao radom bez ikoga Veliki pozdrav za Nikolu i njegovog oca Velibora i kad dodjes u Srbiju svrati malo do Draževica i Varosi da te vidimo i podruzimo se malo sa tobom ko nekad. Sve najbilje u daljoj karijeri i da dodjes u nasu Zvezdu
e

ej

pre 5 meseci

Da jih napune i da sledecih pet godina da se nam maknu svajcarci na zrebu...
J

Je

pre 5 meseci

A ko koga da napuni? 🤔
B

Barbados

pre 5 meseci

E moj Terzicu, 4 miliona si dao za Serifa. Za taj novac, mogao si dovesti malog Cumica koji je napustio Vosu, Josipa Calusica iz TSC-a koji je trenutno bolji od petorice nasih stopera. Darka Jevtica koji je bio najbolji igrac Poljske i koji je ogromna ciganstura, koji bi sutra peske dosao i vratio se u formu u kojoj je bio. I na kraju ti kukas o desnom beku, a evo ti ga decko koji moze da pokriva celu desnu stranu i trci tri utakmice. Koliko bi samo nasa Zvezda delovala mocnije da su ti momci dosli... Calusic, Cumic mali, Jevtic i Nikola. Nemam sta vise da kazem, osim odlicne analize ovog sjajnog momka. Zvezdo, srecno!
e

eh

pre 5 meseci

Dodao bih tu još dve velike ciganšture u vidu Darka Todorovića, jedan od najboljih bekova Rusije i Birmančevića, koji zbog navijača nije potpisao za Zvezdu
m

milo123

pre 5 meseci

kljucan je deo teksta gde covek kaze kako je liga bolja jer je otvorenija, jer se daje ili prima po 3 ili 4 gola. Kod nas dodje Bahar i igra tako i hoce glavu da mu skinu nakon 2 meseca. (to je kao kad biste kupili polovnjaka i nakon provog kvara ga batalili i prodali ispod cene, i onda opet tako...). Bahar mora da ostane do kraja sezone u Zvezdi bez obzira na rezultat ove godine, i da spremi ekipu za kvalifikacije sledece godine. Uz jos par pojacanja Zvezda moze biti konkurentna u nekoj malo laksoj grupi.
b

bgcz

pre 5 meseci

pa da ali igra se otvoreno jer je ujednacen kvalitet timova. Ne moze Zvezda da prima toliko golova, a 15 puta je skuplja od svih drugih ekipa. Boze koliko ste ograničeni
m

milo123

pre 5 meseci

Ne vidim zasto ne bi mogla da prima golove od bilo koga, ako protiv bilo koga igra otvoreno. kad si non stop bez spustenog garda, velika je sansa da ces da dobijes koji udarac, ali ako si non stop skriven iz istog, sansa da udaris je daleko manja. Ne daju golove dzakovi para, nego igraci. Boze koliko ste ograniceni... :D
G

Goust

pre 5 meseci

Odlična analiza! Izgleda da će od Nikole biti dobar trener jednog dana.
T

Tarantula

pre 5 meseci

Odlična ansliza,ali za njegov tim.Mi treba da izađemo sa pravim bekovima koju ne prelaze centar,da se Bukari i Mitrović ili ko god bude igrao levo,ne vraćaju nazad jer su kao čunjevi beskorisni i šta bude bude,sve bolje od ovoga.
c

cejaj

pre 5 meseci

Ako Zvezda izgubi a u zadnjem kolu Red Bul pobedi Bojse a Zvezda City?

Bojank91

pre 5 meseci

Onda je to paralelni univerzum
p

pep

pre 5 meseci

onda ce yb i cz imati po 5 bodova i zvezda ispada zbog losijeg medjusobnog skora
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Gleda se onda međusobni skor pre gol razlike ako je isti broj bodova. Znači neće da valja.
m

ma da bre to

pre 5 meseci

Jedno je sigurno, ako zvezda zvekne siti, zabole me ocemo li proci ili ne. A u toj situaciji sto ti pises zvezda je svakako 4 zbog medjusobnog skora
P

Popsi

pre 5 meseci

Thanks bro