Pavlović na treningu reprezentacije Srbije (© MN Press)
Pavlović na treningu reprezentacije Srbije (© MN Press)

Nešto je pošlo po zlu: Andrija Pavlović napustio Brendbi

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.07.22. | 11:52

Srpski napadač slobodan na tržištu

Nije bilo tako davno kad je dobio pozive u reprezentaciju, ali karijera mu je već neko vreme na nizbrdici i pitanje je u kom pravcu će se kretati, pošto Andrija Pavlović trenutno nema klub. Srpski napadač raskinuo je saradnju sa Brendbijem i slobodan je u izboru nove sredine.

Danski klub se rastao sa nekadašnjim članom Čukaričkog posle dve sezone u kojima je Andrija postigao sedam golova na 47 utakmica, tokom proleća maltene nije ni igrao, te se ovaj epilog mogao naslutiti, iako je papirima bilo predviđeno da ostane do juna 2024.

Izabrane vesti

Pavlović je kvalitetan fudbaler i dobar momak, ali nažalost, ni Andrija, ni Brendbi nisu dobili ono što su očekivali. Dešava se to u fudbalu, zato smo se saglasali da nam se putevi rastave. Hvala Pavloviću na trudu, želimo mu dosta sreće u nastavku karijere“, predočio je Karsten Jansen, direktor Brendbija.

Brendbi je Andriju Pavlovića doveo iz bečkog Rapida leta 2020, plativši Austrijancima 1.300.000 evra. Nadao se da bi mogao da razvije njegov potencijal demonstriran u dresu Čukaričkog, ali negde je zapelo. Posredstvom menadžera minulih sedmica je 28-godišnji centarfor nuđen i Crvenoj zvezdi i Partizanu, s tim da večiti nisu ni razmotrili mogućnost njegovog dovođenja.


tagovi

Andrija PavlovićTransferiLetnji prelazni rok 2022Brondbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara