Komentari na vest

Ni Mesi, ni Ramos, ni Donaruma - najveće pojačanje PSŽ-a je Hakimi: Osetio sam da treba da dođem u Pariz

9

951357

pre preko 2 godine

Hakimi je fantastičan igrač, ali mi je malo čudno to oko njega i Reala. Zašto je Real sebi dozvolio da ga pusti, i zašto je on otišao iz jednog od najboljih klubova na svetu? Možda nekad i saznamo, ali da je igrač za najveće domete, to sigurno jeste.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Njega je probio i osvezio Dortmund.
G

Gost031

pre preko 2 godine

Pa normalno da je najbolji od svih pojačanja kad je jedini plaćen, gde ima da valja a da je dzabe, mene učili da to nema nigde.
O

Ospiti

pre preko 2 godine

Nisam znao da Hakimi ima samo 22 godine, deluje kao igrač u najboljim godinama i sa dosta iskustva. Donaruma se najviše prevario, odnosno prevario ga je Mino Rajola, kome je u interesu beskrajno kruženje njegovih igrača po Evropi zarad bonusa od potpisa. Donaruma je dobio samo milion više godišnje, klupu za rezerve i život u inostranstvu, što je za jednog Italijana bukvalno tragedija. Videćemo Mesija, kako se snalazi na gostujućem terenu. Šteta što nije otišao ranije ili ostao u Barsi zauvek. Ovako imam utisak da se i on, u sportskom smislu, prevario.
R

Realno gledano

pre preko 2 godine

Nisi samo ti osetio, osetio je i tvoj novčanik 🤑
n

najveca

pre preko 2 godine

zabluda je da je mbape najveci potencijal u psz-u.Nisu ista pozicija ali ova mali mi je vec kompletniji igrac za svoju poziciju nego mbape za svoju.Cuti radi vredno i dobro igra
E

Erector

pre preko 2 godine

Ne samo da je više pokazao na terenu od ostalih pojačanja, nego je i pravi uzor svakom mladom igraču. Za razliku od ostalih modernih baletana, momak je na zemlji,ne pravi skandale, vrijedno radi i svaka riječ mu je odmjerena i na mjestu. Šteta što je otišao iz Intera, još u PSŽ, nadam se da ga Mbape neće pokvariti, izgleda da se sa njim druži.
P

Potopplastike

pre preko 2 godine

Hahah kakvo sprdanje sa plastikom, evo i ovaj tek došao a već koketira sa realom i nagoveštava da neće produzit ugovor pa ako ga zdravlje i forma posluzi u real ode sa 27 godina ili ti ga u najboljim godinama, dobro reče dečko "nikad ne znaš šta nosi budućnost" heheh

Wolfasin

pre preko 2 godine

Golman im nije bio ni neophodan i Donaruma još nije dobio ni pravu priliku, Ramosovo vreme je prošlo, Mesi može da igra samo u Barsi tako da to nije baš neko iznenađenje.
w

wolfasine

pre preko 2 godine

zaleteo si se malo ko prosle sezone u prvih par kola a kad je mesi upalio i kad je na kraju sezone prvi favorit za zlatnu loptu onda te nema,cujemo se u decembru
H

Hkghh

pre preko 2 godine

Vidimo sada koliko je Mesiju bilo lako igrati u Barsi. Ako se plasiraju u LS bit ce im uspeh.
h

hjjhjh

pre preko 2 godine

A Ronaldo? Ronaldo je samo po jednom bio najbolji strelac Italijanske lige i Engleske lige u 10 godina. Ronaldo u 10 godina u Junajtedu i Juvenutusu osvojio samo 1 LŠ. Samo jedna zlatna lopta u 10 godina, a sa Modricem i Krosom 4. Samo jednom je bio najbolji strelac LŠ u Junajtedu i Juventusu. Nikad nije dao vise od 8+ golova u Juventusu i Junajtedu u jednoj sezoni LŠ. U Realu je davao redovno po 15,16,17 komada. U Engleskoj ligi nikad nije dao vise od 20+ golova osim u jednoj sezoni. U Italiji mu tri sezone trebale da bude najbolji strelac lige. I to je uspeo biti u zadnjoj sezoni u Juventusu. U Italiji i Engleskoj u 10 godina je dao samo po 1 hattrick. A u Realu 44. U Junajtedu i u Juventusu nikad nije dao 50+ golova u jednoj sezoni dok je to u Realu cinio redovno. U reprezentaciji je jedini igrac u istoriji fudbala koji je dao 50+ golova reprezentacijama koje nisu bile u TOP 50. Od 111 golova za reprezentaciju, 90 je dao u kvalifikacijama, a samo 3 gola je dao u nokaut fazama SP i EP. Vec punih 15 godina ga nigde nema u najvaznijim utakmicama za reprezentaciju. Price da je se Ronaldo nadavao golova u Juventusu i Junajtedu prodajite nekome drugom ko ga nije gledao. Ronaldo jeste jedan od najboljih ikada i jeste bio u svim ligama medju najboljim igracima ali je jasno da je samo u Realu mogao biti najbolji i da je onakvu statistiku i onoliko golova mogao davati samo u tom klubu uz Modrica, Iska, Krosa, Benzeme, Bejla koji su igrali za njega.

Mali peca

pre preko 2 godine

mnogo gotivim ovog igrača gde god da je igro igro je super sjajan bek