Aleksandar Čavrić (Reuters)
Aleksandar Čavrić (Reuters)

Ni Zvezda, ni Legija: Čavrić odabrao ponudu od 1.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.06.22. | 17:11

Ugovor na tri godine

Prvo ga je htela Legija, potom se u trku uključila Crvena zvezda, onda je opet Legija bila favorit za njegov potpis ali Aleksandar Čavrić neće nastaviti ni u jednom od dva kluba već ostaje u Slovanu iz Bratislave.

Srpski ofanzivac nije bio zadovoljan ponudama iz Srbije i Poljske i na kraju je dogovorio nastavak saradnje sa slovačkim šampionom čiji član je već šest godina.

Izabrane vesti

Čavriću je na kraju minule sezone istekao ugovor sa Slovanom i izgledalo je kao definitivno da je završio epohu u Bratislavi. Legija i Crvena zvezda su pokazali interesovanje i nekadašnji član OFK Beograda je vodio pregovore sa oba kluba. Sa Zvezdom se nije dogovorio, a potom je ušao u završne pregovore sa Legijom čiji trener Kosta Runjaić je insistirao na njegovom dolasku. Delovalo je da je dogovor postignut ali je i Slovan rešio da se bori za svog dugogodišnjeg člana i izašao sa najboljom ponudom.

Slovački šampion je Čavriću ponudio trogodišnji ugovor vredan 1.500.000 evra i on je rešio da nastavi saradnju sa Slovanom.

Čavrić je u Slovan došao 2016. godine iz Genka i za šest sezona osvojio po četiri trofeja u prvenstvu i nacionalnom kupu Slovačke.


tagovi

Slovan BratislavaAleksandar ČavrićLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara