Komentari na vest

Nije Inter, nije Juve, jeste Italija!

n

nR

pre 8 meseci

Samo Dibala da bude zdrav i mogu mnogo. Decko je klasa i najbolji igrac u Romi.
s

sad ovamo

pre 8 meseci

Mislim, da ima nekih 10% šansi, da ide na Olimpik.
a

acm8766

pre 8 meseci

Cuj u Romu. Ljudi ne igraju ni EL i ne znam odakle im toliko novca. Roma je totalni promasaj od tima vec 4 sezone unazad.
i

informiši se

pre 8 meseci

A ustvari igraju Ligu Evrope. I u poslednjih godinu dana nisu potrošili ni cent na obeštećenja igrača, a prodali su preko 100 miliona.
f

frzz

pre 8 meseci

Biraj probiraj i na kraju daj šta daš
d

dzuno

pre 8 meseci

Roma upravo potpisala Azmouna, sumnjam da ce Lukaku dolaziti sad... Imaju Belottija, Azmouna i Abrahama. I oni kao i Lukaku su sumnjivog kvaliteta, makar u smislu kontinuiteta igara, ali barem brojcano su popunjeni.
g

gost321

pre 8 meseci

Abraham se vraća tek u Martu,tako da ga nemaju,Azmun je zamjena za Šomurodova,tako da dolazi još jedan napadač,sad,da li Lukaku ne znam,ali mislim da je najbolje rešenje za Romu ako je u mogućnosti da ga dovede.
H

Hammers Srbija

pre 8 meseci

Lukaku i Murinjo, ide na 20+ u Seriji A, Roma top4 bez pritiska
D

Dokolicar

pre 8 meseci

Verovatno potpuno suprotno ce se desiti, ako uopste dodje do pozajmice... Lukaku je beskicmenjak i kukavac, a to je sve suprotno onog sto Murinjo zeli od igraca. Predje li u Romu znaci da nisu pitali Murinja, a u slucaju da zavrsi u Rimu, igrace pre Abraham (pa i rovit) nego Lukaku.
d

da li si siguran

pre 8 meseci

kako misliš da abraham igra sa jednom nogom? pošto mu je na drugoj otišlo koleno, tj prednji ukršteni do marta meseca?
G

Gost0007

pre 8 meseci

Ja ne znam da li je postojao igrac koji ovako gresio sa odabirom klubova (mozda jeste). Kakav bilde od coveka. Inter mu je karijeru vratio u zivot i on umesto da se lepo stacionira tu, on i agent pregovaraju sa Juventusom i Milanom (dal zbog boljeg ugovora,sta znam). I sta je uradio? Nista … odlazi u Romu u kojoj ruku na srce ce se boriti za top4 i nista vise. Iako gotivim Milan, on i Lautaru su bili odlican tandem.
K

Kleo

pre 8 meseci

Jos nakon prve sezone u Interu kada su prodali Hakimija, on insistirao kako ostaje sigurno, i cim se javio Celsi otisao. I tu su mu jedva oprostili i uzeli ga kasnije na pozajmicu, i on na kraju sezone krene da pregovara sa Juventusom. Treba da se zapita kako da od tolikih silnih klubova iz Evrope on 6 dana pred kraj prelaznog roka ne moze da nadje klub, pametnom dosta.
g

gostpop

pre 8 meseci

posle svega što je izjavio za čelzi, rezervni tim do kraja ugovora