Komentari na vest

Nije prešla! Ali zašto su Španci jedini „mimo sveta“ i nemaju tehnologiju od 2.000.000 evra?!

h

hahahahahh

pre 11 dana

ne postoji nigde jasna slika o tome da li je presla ili nije, tako da uzalud pisete komentare
H

Hahahah

pre 11 dana

Ljudi ove sezone kradu i sakom i kapom. Ovo postaje tragedija za gledati. Vjerovatno Perez odlucio da do kraja tjera inat dok nije umro jos malo. Pa sad moze sta hoce
A

Artur2

pre 11 dana

Presla je citavim obimom vidi se iz snimaka drugih,cak su iz marce realove novine sinoc odma rekli da je bio gol..sramotno sudjenje i crveni za kamavingu,i penal nepostojeci za real..aa valverde nije dobio ni karton za start nad de jjongom,sezony mu je zavrsio samo ne znam jel mu noga slomljena
k

kakka

pre 11 dana

Hala Madrid
N

Ne mogu da

pre 11 dana

Svarim da neko moze da kaze nije presla.Vidi se iz svakog ugla da je presla sto i nije neka lopovska stvar sta je sve sudija spreman da uradi za njih decenijama.Sa druge strane jednako odvratna barselona koja je neke svoje najvece uspehe napravila upravo na ledjima sudija.Iritantna dva kluba sa milijarderskim dugovanjima,drzavni i pokrajinski klubovi koji su miljenice uefa...

Bojank91

pre 11 dana

na nekim uglovima deluje da nije prešla, a lopta mora cela da prođe i to, verovao ili ne, još uvek buni neke "poznavaoce" fudbala
Г

Гфмеињчф

pre 11 dana

Бојане, погледај само кад лопта пређе аут линију само са унутрашње стране терена, а да није прешла читавим обимом и спољну страну линије, биће аут! сваки пут тако! Ето ни ја сад не знам зашто, јер у том случају је и ово гол!
W

WK

pre 11 dana

A eno sad na archivo var koji se bavi var odlukama u Spaniji izasao video gde je presla liniju.Ko ce im verovati
D

DFO

pre 11 dana

Spanija je sto se tice sudjenja smejurija.To se znalo da ce biti takvo nakon prvog kola gde Barselona ne dobija penal zbog toga sto je sudija mislio da je Gavija pogodila loptu u ruku iako su bile grudi i nakon utakmice sudijski komitet priznaje da je bila greska.Eno i proslo kolo Rafinja daje gol i sudija ponistava i opet nakon utakmice ovi priznaju da se gol trebao priznati.Pa onda onaj sudija sto svira kraj u sred centarsuta Reala.PL i La liga definitivno najgore sudije imaju
G

Gost99

pre 11 dana

Pa Spanija je sto je najcrnje imala gol tehnologiju dok je Tebas nije ukinuo kako bi smanjio troskove.Ali je zato sebi organizovao glasanje kako bi podigao platu sa 3.3 miliona na 5.4 miliona.Cirkus teski
Š

Šta će sada da kaže

pre 11 dana

Mali iskompleksirani kepec od Ćavija? Tom će od sledeće sezone Alaves biti vrhunac trenerske karijere
r

rea

pre 11 dana

Pun je kompleksa, uzeo je LaLigu samo u 80% sezona koje je igrao i LŠ svega 3 puta. Dok je Real u tom periodu (Ćavijevog igranja za Barselonu) LaLigu uzeo 2 puta i LŠ 0 puta. Otprilike više kompleksa iz igračkih dana ima od Valensije.
P

Penal Madrid

pre 11 dana

@Šta ce da kaze. Da ti nije sudija Penal Madrid bi bio 7 na tabeli. Guraju ih ko nikad do sada. Penal Madrid ale ale.
V

Van Helsing

pre 11 dana

Naravno da im nije potrebna, da mogu pomagati do iznemoglosti i Realu i Barseloni. Dva verovatno najogavnija kluba.
U

UPDP

pre 11 dana

Uz juventus i zvezdu.
P

Penal Madrid

pre 11 dana

Da je drugacije bilo i da je golman Barselone tako intervenisao odmah bi priznali gol za Penal Madrid. Jedino tako mogu da osvajaju jer su navikli da imaju ledja. Od 14 titula samo 5 su posteno osvojili ostalo na mufte. Ipak je to Penal Madrid. Ocekujem sada da ce navijaci Penal Madrida lupati minuse jer im to pomaze da izlece frustacije i komplekse.
L

Luzerpul

pre 11 dana

@Penal Madrid Hahahaha gle minuse što ti lupaju navijaci Penal Madrida. Verovatno je jedna ista osoba koja ima komplekse od Barselone.Uzeli 14 titula LŠ,a samo kao sto si ti rekao 5 posteno uzeli.
I

I ja se slazem sa navedenim

pre 11 dana

10000 % si u pravu, nazalost i da se razotkrije da su pokrali sve moguce opet ce njihovi navijaci reci da je do ok jer oni su "najveci" klub pa im se sve moze progledati. Anceloti izjavljuje da nije bio gol sinoc jer kako kaze "ne postoje dokazi" hahaha ko da gledam nase seoske lige sta se desava, ovo je nevjerovatno
7

777

pre 11 dana

Čini se da si permutovao aktere.Koliko se može videti iz priloženog,strucnjak sa kantalonske klupe savrseno odgovara opisu frustriranog pojedinca,koji bukvalno svaki neuspeh,poraz,eliminaciju dozivljava vrlo emotivno,i koristi takodje svaku priliku da kmeči i trazi razloge bledih izdanja svoje ekipe.Ponekad to ume biti loš teren,preagresivan protivnik,arbitri,lopte,publika,vremenski uslovi.Jedino se njegova strucnost ne dovodi u pitanje.O kompleksima pomenutog je izlišno trošiti reči. A sve to se naravno odnosi i na navijače ovog posrnulog klubića,koji ce se teško oporaviti i biti u prilici da u skorije vreme konkurise za neki trofej.Real je uspesno odradio smenu generacija,i sada ce dominirati u narednoj deceniji,a frustracije i kompleksi su nesto sa cime ce bivsi rival i njegovi simpatizeri morati da se pomire,bar dok opet ne dodju u situaciju u kojoj mogu sebi priuštiti ponovne "konsultacije" sa deliocima pravde.To neće biti skoro,kasa je prazna,a dugovi se namnožili.
1

1988

pre 11 dana

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/1ca1hjq/another_angle_of_yamals_goal_shout/?utm_source=embedv2&utm_medium=post_embed&utm_content=post_title&embed_host_url=https://raport.ba/barcelona-je-brutalno-ostecena-u-el-clasicu-pojavila-se-nova-snimka/&rdt=42447 Prešla kralju, ne treba VAR. Sve je jasno.
G

Gost997

pre 11 dana

Ko je gledao Hetafe Sosijedas, kod gola Hetafea jedno 10ak sekundi pre gola akcija pre, lopta usla pola metra u gol nije priznato
r

rss

pre 11 dana

mnogo se mi pravimo pametni za nekog ko ima onakvo suđenje kao na vjecitom derbiju
s

samo

pre 11 dana

Odsidio je derbi bolje od ovog sinoc.
@

@rss

pre 11 dana

Kmecalin forte je za tebe, u medjuvremenu nauci pravila pa onda komentarisi
O

Opa Miki

pre 11 dana

Ovo bi moglo da se reši i postavljanjem kamere direktno iznad gola ili na gol liniju i koja bi samo to snimala (gol liniju). Imali bi dobar ugao, a platili bi 2 kamere i to je to.
K

Kokos

pre 11 dana

Ima li Srbija gol tehnologijiu? Nema! Je li ona mimo svijeta? jeste. U ping pong ligi sudija može da odbije gledanje VAR snimka i nije ga briga!
A

Ako dobro pamtim

pre 11 dana

I onaj odvratni sudija nije hteo da pogleda VAR kad je onaj prljavi Svajcarac sa dve ruke oborio Mitrovica za cist penal!!!! Tako da nije samo u ping pong ligi.... Ima i na SP... :)
T

TD

pre 11 dana

Presla je kad je Bogunovic dao gol u Derbiju na JNA, nije presla kad je udario boaci. Pustite Spaniju, zasto te lepe tehnologije nema u Srbiji vec imamo izjave "Supermena" koji su stajali na 50 i kusur metara od mesta dogadjaja?!
m

ma

pre 11 dana

Za Boacijev gol nije potrebna tehnologija,lopta je bila ceo metar u golu,samo sto ovi "vaterpolisti"ne bi priznali ni da je udarila u mrezu.Takva sorta.
T

TD

pre 11 dana

Kakav crni metar u golu, samo nemoj da izmisljas, ti ocito ne razumes sta sam napisao i za koga navijam.
O

Oko sokolovo

pre 11 dana

Šta na sve to kaže Partizanov "geodeta"?!😂
1

1100

pre 11 dana

Nema sta da kaze...pedantni Klark Kent je video gol sa svoje klupe...i tu vise nije bilo mesta dilemi...od tada krece hibridni rat protiv njega..ali hrabri Kent odoleva.
Z

Znamo kako sudije u Srbiji

pre 11 dana

bez Var/a vide kroz golmanovu plećku da je lopta prešla celim obimok. cak i trener 40 m od gola vidi, tako da je i do vida Španaca
M

Mmmdn

pre 11 dana

Nije samo gol sporan. Kakav je ovo penal za Real? Za isti ovakav kontakt, i za iznuđivanje penala, Saka nije dobio penal protiv Bayerna. Naravno, smrdljivom Realu ce se to uvijek svirati. Gdje je crveni za Camavingu? Rusi Yamala kao zadnji igrac odbrane? Sta sad je zuti, a Araujo protiv PSGa dobije crveni? Real je jedini klub koji nikad nista nije osvojio regularno.
b

bbc

pre 11 dana

Isti komentar pises na svaku vest. Bas volis tog Saku. Pitam se zasto.
И

И

pre 11 dana

Od svih novotarija koje su uvedene i koje se koriste kako kome odgovara, gol tehnologija je ubedljivo najbolja stvar. Ni najmanje ne utiče na samu igru, ne usporava je, a daje poštenu odluku.
h

hahahahah

pre 11 dana

Nemoj Tako, Tebas ce te cuti. Da li je bilo obratno, iduce sezone bi bila ta tehnologija 100% Perez bi uletio ovom smecu klizeci
I

Inzaghi

pre 11 dana

Ne vidim problem, dosta je klubova u poslednjih 10 godina renoviralo i napravilo nove stadione, a opet većina nije htela da investira u gol tehnologiju.
Š

Šta t

pre 11 dana

Tek reći za argentinski derbi, tamo ništa nismo videli. A ista situacija.