Ivan Ilić (©Reuters)
Ivan Ilić (©Reuters)

Nije samo Lacio, Milan se uključuje u trku za Ivana Ilića

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.08.22. | 15:20

Druga opcija je Sambi Lokonga

Milanove ambicije na tržištu rastu sa povratkom u Ligu šampiona, ali klub ne planira da odustane od već uspostavljene ideje kupovine mladih, talentovanih fudbalera koji mogu u perspektivi da prave razliku. Taj recept pokazao se kao savršen za Seriju A i osvajanje Skudeta, pa je ideja da se Stefanu Pioliju dovede sveža i to konkretno u srcu veznog reda.

Dok aktivno radi na produžavanju ugovora sa Fikajom Tomorijem i Sandrom Tonalijem, klub se uključuje u trku za jedan od dva potpisa - Ivana Ilića i Alberta Sambija Lokonge! Nama je svakako interesantnija priča oko budućnosti mladog srpskog veziste za koga se od ranije interesuje Lacio. Direktorski tandem Masara – Maldini procenjuje situaciju na tržištu i planira da krene u ofanzivu na Ilićev potpis već ovog leta ako Nebeskoplavi ostanu ozbiljni u nameri da ga uzmu odmah.

Izabrane vesti

Subota, 18.30: (1,45) Milan (4,50) Udineze (8,50)

Ipak, na San Siru bi najradije voleli da Ilić ostane u Veroni još godinu dana, a onda da u međuvremenu sa klubom dogovore transfer za narednu sezonu. Kako javljaju italijanski mediji, status potencijalnog reprezentativca Srbije biće jasniji za sedam do deset dana.

U Rimu žele Ilića i to nije sporno, koliko visina obeštećenja. Verona traži oko 18.000.000 evra, dok Lacio nije spreman da plati više od 15.000.000 sa bonusima. Takođe, sve zavisi i od toga da li će Luis Alberto pojačati Sevilju, pošto bi novac od te prodaje bio dalje uložen u kupovinu Ilića.

Što se tiče Lokonge situacija je opuštenija. Arsenal je rešio da pusti belgijskog vezistu posle samo godinu dana pošto investicija od 17.500.000 evra iz Anderlehta nije se ispostavila kao dobra. Mikel Arteta ne računa na njega, klub je čak spreman da spusti cenu samo kako bi ga se rešio i pokrio najveći deo gubitaka.


tagovi

Ivan IlićMilanLacioLetnji prelazni rok 2022ArsenalAlbert Sambi Lokonga

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara