Komentari na vest

Nije tako bilo planirano: Veljko Nikolić odlazi u Aris iz Limasola uz minimalno obeštećenje

B

Bane15

pre 11 meseci

Koga ti Terzicu zavitlavas i zajebavas?
Ш

Шта ћемо сад

pre 11 meseci

Где су они мајстори који су тражили 7 милиона и којима је понуђених 3,4 милиона било мање?
B

B.C

pre 11 meseci

Koje je to simbolicno obestecenje !? 1 euro ili koliko vec ? Zasto je to tajna !?
P

Popsi

pre 11 meseci

Opet greška uprave što ga nisu prodali u Spartak za 5m. Sad nisu dobili ništa. Bojim se da će i sa Čupom da se desi slično.
i

idemoo

pre 11 meseci

Ne verujem ni da je postojala ikad poruka znaju oni sta imaju i koliko kogu da dobiju za to
S

SB

pre 11 meseci

Za ovog su se bese otimali Real, Barsa i Man united?
c

che t

pre 11 meseci

Bio je talenat i nemojte pricati gluposti!Ali nije napredovao ni za pedalj!Ni u tehnickom,ni taktickom,ni u fizickom,niti u intelektualnom,psihickom nivou ...I to je ono sto nas razdvaja od ozbiljnih timova..Da li vi mislite da Tvorza,"mister Stankela" i "mister Cokna",Tarmi,Savic,tzv gardisti i sl,mogu nekog da edukuju o bilo cemu kada su obicni panjevi,lopine,splavari polupismeni...
P

Puci

pre 11 meseci

Još jedna madjija, bravo doktori!
S

Saša_PFC

pre 11 meseci

Kao sto sam vec vise puta pisao....šampiona drzave Srbije ove sezone napusta 15.igraca bez ikakvog ili nekog simbolicnog obestecenja...sramotno.Sve se to desava u eri kako magija Terza kaze najsvetlijim godinama u istoriji kluba.Veci transfer naprave TSC,Čukarički,Lučani ili Javor od C.Zvezde...ni to nebi toliko bolelo ali da klub nemoze na pozajmicu da posalje igrace e to je vec ponizavajuce.Imate na internetu izjavu Pižona i ostalih igraca C.Zvezde iz starijih generacija gde pricaju da nije smelo da se desi da klub u Evropi izgubi sa 0:3...ovi sada koji vode kkub izgube utakmicu 0:6-1:6-0:5 i kazu "istorijske"godine. Poslednjih 9.godina u klub je doslo preko 60+ stranih igraca i ni jedan nije opravdao ocekivanja a preko 80% posto njih su oznaceni kao totalni promasaji...nakzalije je sto vecina od tih promasaja na kraju tuzi klub pa uz kamate naplati novac koji im se duguje.Vidite navijaci....vi cutite a neko ozbiljno puni svoje dzepove preko privatnih racuna u Nemackoj a klub za 9.god.napravi veci minus u kasi nego prethodnih 50.god.bez iole ozbiljnijeg rezultata.Ako mislite da vam je uspeh plasman u LŠ ili LE sada imate rezultat tih vasih plasmana gde ce vam klib napustiti 15.igraca a da za sve njih necete zajedno sabrati 5.mil.evra.
n

ne kapiras

pre 11 meseci

@ sasa pfc ..pa "navijaci" cute jel su i oni placeni
D

Dzi

pre 11 meseci

Kasna prodaja, trebao je da ide. U paketu sa Simao Simicem jos onomad, jos Zena i Borjan, Srnic, Zena i Gobeljic, Giska Savic tata i zena i licimo na civilizovanu ekipu.
j

jooj!

pre 11 meseci

Na kraju će svi koji nisu igrali otići ali je čudno da se ne dobijaju baš nikakva obeštećenja a i ovo sa procentima je veoma sumnjivo,kao da će posle godinu,dve otići u lige petice i zaraditi ozbiljan keš!Da sačekamo kraj prelaznog roka pa da vidimo koliko plusa je doneo Mita maher u klupsku kasu!
V

Vladan7777

pre 11 meseci

Sta da dobijes za lika kome ističe ugovor, a pri tome nije igrao godinu dana?
C

CaleB pravi

pre 11 meseci

Nas Luka Modric, hahahaha....da nije smesno bilo bi tuzno. Nadam se samo da Kiprani imaju neke dobre tatoo majstore, jer u suprotnom - eto njega brzo natrag u nas voljeni klub.
M

Mjv

pre 11 meseci

Nikad to igrac nije bio, niti ce biti, ali je problem sto to simbolicno obestecenje ide na privatne racune.
J

JT

pre 11 meseci

Hahahaha, ma važi, samo naivan može da poveruje da je postojala ta ponuda Spartaka.
m

monteroo

pre 11 meseci

Po meri ...ali bice oteran jer su uslovi nehumani...vruce a zuti karton ne postoji....eto ga u cuki za bozic....
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Nikolić nije Zvezdino dete, došao je iz Ofk sa 17 godina. Taj termin Zvezdino dete se često pominje za mnoge igrače koji su bili samo dve tri godine u omladinskoj školi. Mislim da bi se neko nazvao Zvezdino dete, ako ne od petlića onda bar od pionira pa do prvog tima da dodje.
A

Astoria

pre 11 meseci

Komentar vam je sasvim na mestu. Vrlo često, čak prečesto, se može pročitati za nekog fudbalera da je "Zvezdino dete".
C

Cccc

pre 11 meseci

Nisi hteo 4miliona eura hoćeš sad džabe samo da se ga otarasis.Tako će biti na kraju i sa Erakovicem. A na kraju sa fudbalom koji su igrali Stankela i Cokna kako je i moglo više. Terzić je u jednom periodu mnogo uradio za Zvezdu to je nesporno ali zadnjih 3 g samo je polako vodi u financisku propast, mislim da bi ova godina mogla biti presudna ili ćemo u propast ili isplivati.
t

turistarista

pre 11 meseci

Jel stvarno verujete u te priče o 4-5 miliona? Mnogo ste naivni
S

Soko

pre 11 meseci

Za Zvezdu je uradio mnogo jedan drugi covek.
S

Soko

pre 11 meseci

Za Zvezdu je uradio mnogo jedan drugi covek.
G

Gost 1991

pre 11 meseci

Dal ce jednog da prodaju kako treba, nude 5 ti tražiš više,na kraju ide za džak brašna.
G

GS

pre 11 meseci

Da je neko ponudio i pola od tog iznosa, prodali bi ga. Jednostavno, imaš svog novinara, on napiše po želji, time opravdaš što igra a nema pojma, još ako se neki klub upeca, savršeno.
v

v1ad

pre 11 meseci

Secam se jedne situacije kad covek uklizava Nikolicu, a Velja ga preskace i ostavlja loptu da se slucajno ne povredi. Tu se videlo da nema od njega nista. Da ne pricamo sto nema snage u nogama za pas duzi od 10 metara. Sve lopte mu sporo idu.
D

DS1989

pre 11 meseci

Dobro je igrao, ali po splavovima i kafanama... Svojim "radom" je zasluzio da prodje ovako
g

gott

pre 11 meseci

Mi ne razvijamo talente ,mi ih uništavamo sa pritiskom kako smo tobože veličanstveni ,naj naj naj.Bili smo jedne godine i slabo kad posle.Sve privatizovati i nadati se boljem.Ovako iz šupljeg u prazno u nedogled

gemathegreat

pre 11 meseci

Ni Zvezda ni Partizan ne treba da se privatizuju nikad, najbolji primer je slovenačka Olimpija. Da država bolje ustroji te timove da ali privatni nikada.
V

Vbn

pre 11 meseci

Potpisuje dečko (Srbin a ne Afrikanac) iz Surdulice za Mančester City
O

Omiljeni gost

pre 11 meseci

Bio je dobar sve dok nije stigao Spiridonović, nakon toga njegova igra je bila dobra samo po splavovima :-D
b

bgcz

pre 11 meseci

pa da ali zvezdin 30. igrac iz rotacije ide u prvaka kipra, a vama "reprezentativni" levi bek i kapiten isto tamo, bez obeštećenja. Nebo i zemlja smešan igrač, trunku jednu nije napredovao a imao je prilike. Nije mogao da nabije 5kg mišića i malo kondicije,ali je išarao ruke posle prve utakmice u prvom timu
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Vidi vidi, koliko lažnih Zvezdaša. Smeta im Gospodin Terzić, smeta im Gospodin Mrkela. Najbolja uprava u istoriji Zvezde. Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Da nije Gospodina Terzića odavno bi bio katanac na Marakani. Gospodin Terzić je naš spasitelj. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, napravio od Zvezde Evropski klub. Samo napred Gospodine Terziću i Gospodine Mrkela, u inat dušmanima.
g

gott

pre 11 meseci

Ko ste vi gospodine?
y

yo.dorro

pre 11 meseci

Kako rece vas terzan magija, prospekti Gavric i Nikolic ce otici za desetine miliona u lige petica... Na kraju ce samo muceni menadzerski igrac Erakovic, preko reprezentacije da zabode neku Rusiju... A vi i dalje verujte u madjiju.
8

80 miliona duga

pre 11 meseci

da mi je da izvucem one ponude, price, cifre ...od pre neku godinu za ovog lika. kako vas je lozio tvorza a na kraju uzeo obestecenje u svoj licni dzep . Al dobro nije mu prvi igrac po tom sistemu
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Ništa nije pokazao i nije za Zvezdu. Neka ide bar da se malo rastereti budzet za igrački kadar. Drugo , mnogo bitnije pitanje je kako Terza i Mita ne mogu nikoga da prodaju za neku iole pristojnu sumu. Dakle tu treba odmah menjati.
s

svima se duguje!!

pre 11 meseci

Samo muljaju sa obe strane topciderskog brda!! Bitno da oni (uprave) imaju za sebe i za svoje potomke. To što kafe kuvarice, baštovani i domari nemaju za kifle to nema veze..
S

SilverSurfer

pre 11 meseci

Gavrić i Nikolić projektovani su za ekspresnu prodaju. Korona je poremetila stvari a onda su dovedeni drugi igrači pa je Gavrić morao da igra desno krilo a Nikolić je sa pozicije ofanzivnog veznog igrača prekomandovan na zadnjeg veznog. I to je igrački unakazilo i jednog i drugog. Nikolića su dodatno poremetile i povrede. Naravno, upitan je i njihov kvalitet jer ovde se postaje nesvakidašnji talenat pisanjem na portalima a ne na terenu. Postojala je priča da je za jednog od pomenute dvojice nuđeno tri miliona dolara ali da do transfera nije došlo iz "objektivnih" razloga. Klinci koji iz omladinske škole dođu do prvog tima projektovani su za brzu prodaju i ne predstavljaju igrače koji bi trebalo da za sezonu, dve postanu okosnica ekipe. Takođe, nevažno je koliko novca se nudi za nekog igrača jer interes kluba nije bitan. Zato se prodaja igrača svela na to da iz Zvezde igrači odlaze uz minimalno obeštećenje ili bez njega i 0% od naredne prodaje.
p

prevaranti

pre 11 meseci

E bas je tako planirano. To sto ga mi volimo jer je Zvezdino dete je nesto sasvim drugo. Decko je prevario sistem. Prevara od igraca. Secam ga se u derbiju, veze ss zivotom nema. Izgubljen u vremenu i prostoru. Bitno da je tetovaza tu. Ni suta, ni driblinga, ni vizije, nista. Nula. Daleko mu lepa kuca.
d

deki maky

pre 11 meseci

Velja nevolja..... A kazu da je bio veliki talenat,sem tetovaze nista nije pokazao.!!!!
P

Pedja108

pre 11 meseci

Veliki talenat i potencijal, ali nazalost posle povrede ni delic onoga sto je nagovestavao. To je nesto sto nikad ne moze da se zna. U svakom slucaju, zelim mu da sto bolje iskoristi ostatak igranja gde god da ode.
7

777

pre 11 meseci

Stvarno da mi ne možemo prodati nijednog igrača za ovoliko godina igranja u evropskim takmičenjima.Evo jedan stranac iz druge hrvatske lige otiso za 5 miliona u barselonu
V

Vbn

pre 11 meseci

I Surdulica juče potpisala predugovor za igrača u Mančester City
@

@777

pre 11 meseci

Kako nikog, pa prodali smo kapitena Uroševića za do 200k na kipar!
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Kakva laž. Ne moguće da igrač galaktikosa ode na Kipar i to za ovako malo obeštećenje. Opet zavera protiv stuba Srpstva..
n

njsk

pre 11 meseci

Nama igrač koji nije ni u protokolu, vama kapiten... pa ti vidi gde ste
G

Gola Istina

pre 11 meseci

Gledaj ti koga ce gromada prodati, ako neko uopste hoce da plati, ili ako igraci ne budu trazili papire, zauzvrat oprost dugova, citiracu tebe, ma ne opet zavera protiv cetvrtog na tabeli, a svake godine drzava placa licencu za Evropu
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Kakva laž. Ne moguće da igrač galaktikosa ode na Kipar i to za ovako malo obeštećenje. Opet zavera protiv stuba Srpstva..
M

Milojko bre

pre 11 meseci

Brzo vrati ucitelj pare zbog ovoga nemoguće.
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

ode za tepsiju bureka posle par godina eksplodira u inostranstvu i zarade na njemu 3-4 miliona.Kod Mamića ovaj u Dinamu ne bi otisao ispod 20 milki
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Decko veze nema sa fudbalom. tamo ne bi prvom timu ni prisao.
z

zar mora

pre 11 meseci

Baš svaki put isti komentar? Ovog bi Mamić prodao za milione... Idi gledaj Dinamo i podrži Mamića
Š

Šampioni Sveta

pre 11 meseci

A niste hteli da ga prodate za 4 miliona evra, Arizona tražio 6 miliona evra. Još jedan dobro odradjen posao. Niti znate da dovedete igrače, niti znate da prodate igrače. Urnisali ste Zvezdinu kasu predhodnih šest godina. Posle sedam godina Evrope, dug sve veći i veći. A mangup još prošle godine kaže neću više da pričam o dugu. Zvezda bar šest godina posluje u dobrom minusu, l ako odprilike može da se izračunaju prihodi i rashodi. A kada bude povuci potegni, samo će se spakovati i zapaliti preko, kao i predhodni put. Zbog nekih rezultata stavljamo ruke preko očiju, klub u sve većim i većim dugovima.

gemathegreat

pre 11 meseci

Koji klub posluje u plusu teletabisu ???
P

Putuj igumane

pre 11 meseci

NEKA IDE SLOBODNO I OVAKO NIJE BIO NIZASTA,CIST PROSEK!
P

Pancev

pre 11 meseci

Koliko je obestecenje???
g

gost u gosti

pre 11 meseci

100-200k
N

News

pre 11 meseci

Pankova su prodali za 50k ako Legija udje u grupnu fazu. Malog Djurica su dali dzabe. Nikolica nece ni da kazu za koliko. Imace Zvezda procente od naredne prodaje ili prevedeno u evre Nula evra
3

34 titula

pre 11 meseci

Povreda i operacija ga je udaljila sa terena i posle toga se nije vratio u formu. Ovo je najbolja solucija i za Veljka.
l

laz

pre 11 meseci

A pre povrede je bio Modric? Daj ne zamejavajte nas sa velicanjem ovog proseka.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Opet nista od "popunjavanja kase"?!Nema ni Kineza ni Mancester Sitija?!Pa bar su mogli iz ultra kopa da osnuju neki fond pa da ga oni odkupe?!Stvarno mora sve da vam se crta.
3

34 titula

pre 11 meseci

Baš te briga za našu kasu bitno je da je Lako popunio Vazurinu kasu.
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Ima i ta LŠ.
s

sg23ultra

pre 11 meseci

@gostivarski ma daj bre, gde taj balavac da ima levu nogu kao Bejl. Pa Bejl moze u zubima da ga nosi. Secam se Bejla iz Totenhema koliko je samo bio jak, trebalo je se rvati sa onim alama iz PL. Tog malog balavca bi vetar oduvao.

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Kakvo bre minimalno obestecenje, ne lazite! Galaktikos koji je bio vazan sraf u oavajanju nikad lakse i nikad ubedljivije “titule” da ode za minimalno obestecenje i to na Kipar? Ma dajte, ovo je greska! Ako su igraci Partizana koji je bio drugi sa 20 bodova iza glaktike odlazili u lige petice za velike pare: Milenkovic, Pavlovic, Sadik, Vlahovic, Lukic itd itd onda su galakticari sigurno odlazili u jos jace klubove liga petica za jos vise para! Sta vi tu lupate , galaktikos iz zvezde otisao na Kipar uz minimalno obestecenje, ‘ajte molim vas! U Siti otisao za 50 miliona €!!!
B

Brud

pre 11 meseci

Ziv je Kalcopolista! Pao mi je kamen sa srca, zabrinuo sam se za tebe bebo, pricali su ljudi ovde da si digao ruku na sebe....
L

Lupetas kao po obicaju

pre 11 meseci

lazovu , Nikolic nije ni igrao maltene
N

Nele 007

pre 11 meseci

Ispao si glup..
2

2grama

pre 11 meseci

mozga da imaš ne bi upoređivao period vaših najboljih prodaja sa našim perioddom najgorih prodaja...ali ti si ovde samo dnevnicu da udariš,seme mržnje poseješ i sendvič požanješ... U periodu koji ti spominješ Zvezda nije prodala Veljka Nikolića,nego neka druga imena i neke druge cifre su bile... Samo ne zaboravi nikad i uprkos tvom sticanju dnevnice svakodnevno ovde trujući da ti ovde scaki dan drugom jamu kopaš kao i većina tvojih drugara ovde,a rezultat te opcije znate,a i vidite ko je u jami a ko gore... Samo se vi bavite i dalje ovim čime se bavite pa vas ni dragi Bog spasiti neće moći...

Zvezda ispred svih!

pre 11 meseci

Samo talenat i nista vise. Srce kao u pauka. Trening igrac, tu sve zna,a na utakmici ga nema nigde. Imao je prilike da trenira sa Markom Marinom i nista dobro iz toga nije izvukao. Zali Boze minute koje je uzeo nekom drugom igracu. Neko je pomenuo Radulovica, da smo tada njemu dali sansu umesto Nikolicu verujem da bi nesto napravio.
a

aj ne rise

pre 11 meseci

nista slabiji od kangve a i drugih nije nego nema ledja ,nema gurku jaku iza sebe
A

Adrian Mutu

pre 11 meseci

Uništile ga povrede kipar je ionako prolazna liga mnogih klubova i igrača tako da jedna dobra polusezona može da ga pošalje dalje lagano... Lično mi je bio gotivan igrač dobar pregled igre pas ali džabe kad nije klasičan vezni nego je u mladjim kategorikama bio klasičan plejmejker ali pored ivanića nije mogao da igra... Srećno veljo
l

lupaš

pre 11 meseci

pregled igre baš nikad nije imao,limitiran snagom,motoričkom nezrelošću i taktičkom nepismenošću,igrom sa isključivo jednom nogom,nesportskim načinom života ovo mu je trenutni maksimum i da nije bilo mistera izuzetnog poznavaoca trenerskog posla ne bi igrao ni upola toliko...čuj Luka Modrić...
Г

Григорије Чварковић

pre 11 meseci

Треће појачање Ариса, довели су врхунског голмана из Сенегала. Ко прати direktorsportski на Инстаграму зна кад га је момак препоручио, али бар други имају развијен скаутинг кад наши мученици немају. Арису пуна подршка.
S

Sedorf10

pre 11 meseci

Veljko Nikolic je dobar igrac. Povreda ga je kostala, statusa u Zvezdi. Ali ako bude cvrst u glavi i dalje ima sansu da napravi dobru karijeru.
P

Pera genije

pre 11 meseci

Srećan mu put! U bajke od 5m€ sam prestao davno da verujem! Da li neko zaista misli da je bilo takve ponude da ga Terza ne bi zavalio? Dajte molim vas! Kad god je trebalo iz rupe nije izašao, srce miša! To valjda ima veze i sa navijačkog pripadnošću?
s

sg23ultra

pre 11 meseci

Secam se kada se pojavio Nikolic i onaj Gavric, ja sam jos tada govorio da su prevare. Dobio sam gomilu minusa. Isto vazi za onog Radulovica. Neki lik ovde me je ubedjivao da taj mali ima levu nogu kao Bejl:)))) P. S ima li jos neki "talenat" da znate, ako ima slobodno napisite, ja cu ga oceniti.
Г

Гостиварски

pre 11 meseci

Мали заиста има леву скоро као Бејл...проблем је што нема ништа друго...
S

Sega89

pre 11 meseci

Počeo sam da se ponavljam kao Bolji život na Rts…opet simbolično obeštećenje i procenti,sigurno ogromna dugovanja prema Nikoliću…Terza i ekipa baš domaćinski vode Zvezdu…
N

News

pre 11 meseci

Nikolic ni Pankov nisu oprostili ni evro duga. Zvezda ce morati platiti sve njima.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Veljo, srećno! Sve najbolje! P.S. "Sudbina je tako htela ..."
n

neki beogradski

pre 11 meseci

splavovi če osetiti njegov odlazak....
:

:) :)

pre 11 meseci

Ovo mu i nije koran nazad u karijeri!!! Ide u prvaka Kipra, a njihove ekipe su izbacivale i zvezdu partizan, uredjen sistem, dobar novac, nema pretnji i samaranja u svlacionici, oprastanja dugova i sl… Sve najbolje mali!!
T

Tuneki

pre 11 meseci

5 miliona nudio Spartak Moskva Sad ide za dzabe, domacinski
R

Realno posmatrano

pre 11 meseci

Covek ni tamo nece praviti razliku, jedan od precenjenijih igraca skorije. Svakako srecno Veljko i sve najbolje!
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Све је лаж, само пуста лаж! Свеје лаж, осим смрти! Е мој Терзиќу, и са Гавриќем је било исто, а тако че бити и са Ераковиќем!
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Postoji rođače slovo "ћ" u srpskoj azbuci,a to tovoje ne. Smorio si više.
v

vidoviti

pre 11 meseci

Ma mora da ima neki dobar klub na Kipru,naci ce ga vec Velja ma i vise njih,Zvezda jede svoju decu pogotovo ako su Velja Brown Nikolic.Druze mogao si biti top a ostaces upamcen kao splavar koji je otisao na Kipar,greota....
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Na zalost fizika mu nije najjaca, a i odstranjen je i od Stankele. Tako da je covek dosta stagnirao poslednjih 18 meseca. Zelim mu sve najbolje. Odlazci Pankova i Nikolica mogu da budu pokazitelj za tri stvari: A. Rascistujemo kadar B. Povratnici (Stankela, Knez, Radulo itd.) cu dobiti vecu minutazu i pravu sancu, al za njiha moras napraviti mesta, stvoriti ga. I to ide samo na silu. C. Ako nije B, znaci da cu sva viska ovog leta napustiti Maraknu i dovescemo jos nekoliko pojacanja sa strane. Al to bi znacilo da i klinci opet necu dobiti pravu sancu.
:

:) :)

pre 11 meseci

Je l transfer opet preko privatnog računa u Nemačkoj?!
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Da si citao finansijsku reviziviju, koja je svrsila revizijska kuca koja radi po ceom svetu, znao bi da je to sve bilo deo naseg Bilansa i knjigevodnost.
@

@Kagevara

pre 11 meseci

Aj prosledi da i mi pročitamo tu reviziju!!! Ne možemo tačno da utvrdimo ko je tačno vlasnik kluba, nema u papirima…a ne da vidimo finansijski izveštaj

Mali peca

pre 11 meseci

dok je bio bonus igrao je , posle kad nije bio minutaza mu se znacajno smanjila i i teska povreda ga je slomila i dodatno udaljila od ekipe
M

Mikki

pre 11 meseci

Nikolić i Gavrić su delovali stvarno kao ozbiljni talenti, ali su već posle prvih pola godine pali. Klub je pogrešio što ih nije na vreme prodao, ali to se dešava. Naravno da nikad nije bio 'novi Modrić' ali je svakako morao da napravi više.
K

Kegevera87

pre 11 meseci

Nadam se da ce na Kipru oporaviti Karijeru i uspeti da se domogne jos nekog transfera.
i

istina je negde tamo

pre 11 meseci

Jedan od retkih mladih igraca kome je zaista bila pruzena sansa... Morao je bolje iskoristiti.
a

ako ništa

pre 11 meseci

drugo,stankela ga nežno pomazio po glavi pri izlasku iz igre....
h

halo

pre 11 meseci

U početku teksta ste sve savršeno rekli. Još jedan mega talenat, srpski Modrić, tuklo se pola Evrope za njega, svi bili ubeđeni da će biti sledeća velika stvar, a na kraju, Kipar. Slika i prilika svih naših mega talenata čije bajke upravo vi ovde prenosite i večito palite narod.
д

др. Ко

pre 11 meseci

Нудили 5 милиона, управа одбила...
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Ako je bila ponuda, unazad mora se reci da su pogresili. Al ko je mislio da ce se opet toliko cesto povrediti i da ce biti odstranjen od Stankovica? Kriv za stagnaciju je na kraju Stankela. Na zalost. Ovako neka mu bude srecno, mozda ce jos stvoriti neku karijeru.
@

@Kegevara

pre 11 meseci

Ako je bila ponuda i ako su pogrešila, valjda je normalno da odgovara taj ko je tim potezom naneo štetu klubu?!
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Da su uzeli 5 miliona drali bi se što ga prodajemo tako mladog za godinu dana možemo uzeti 15. I tako ko bi vama ugodio.
д

др Ко @Ненад

pre 11 meseci

Истина, онда бисмо се сетили да смо последњи пут Грујића некоме продали за приближан новац и ућутали. Тешко је угодити нам то стоји.