Komentari na vest

Nikako da krene: Lion preuzeo fenjer Lige 1 iako je imao 25 šuteva (VIDEO)

Г

Грехота

pre 6 meseci

Штета да једна оваква институција тоне због монголоидних америчких незналица које све више улазе у фудбал.. Марсеј и Лион су ми увек биле готивне екипе, иако сам увек више волео ОМ, али Лион и она екипа из периода 2005-2007.. Крис, Купе, Жунињо, Ким Калстром, Мамаду Дијара, Вилтор, Бензема, Фред, Гуву, Малуда… тресле се гаће сваком ко је крочио ногом на Жерлан. :)
w

ww

pre 6 meseci

Dabogda ispali!!
P

Pitao sam se

pre 6 meseci

Zbog čega brate? Jedan od normalnih klubova u FR. Nisu plastika i tako to.
D

Dejani

pre 6 meseci

Jadni njihovi navijači. Od tima koji je bio noćna mora Real Madridu do fenjerasa.. U LS ih se svako bojao. Nabise Dinamo 6:1 čini mi se, a sada može Dinamo da im daje časove fudbala. Doduše ispadose jednom protiv APOELa dok ih je vodio Ivan Jovanovic, ali opet su sijali strah svakom klubu.
D

Direktor fotografije

pre 6 meseci

Ma kakav Groso, Tijago Mota, Kompani, Gatuzo, Cavi, Cabi Alonso, Pirlo, Lampard, Dzerard, braca Inzagi... Kao fudbaleri su imali dobre karijere, ali kao treneri su nule. Obicno tako i bude. Neka Lion smeni ovog Grosa (ili Grosoa) i angazuje iskusnog trenera, tipa Martin Jol ili Slavena Bilica.
D

Danas

pre 6 meseci

Sam napisao na vesti o Ajaksu da će Lion da izgubi. Odigrao 2-2i3+ kvota 12, hvala lepo.
G

Grebus

pre 6 meseci

Kako tako juce nisi predvideo pobedu Nice nad Marsejom? Ili remi Sevilje i Reala? Takvom kladionicarskom znalcu poput tebe, takve greske ne smeju da se desavaju.
@

@Grebus

pre 6 meseci

Ovaj vikend na 10 singlova na po 10e, pogodio 3 para, plus oko 150e. Evo prijateljski savet, samo igraj protiv onih koji retko pobeđuju i malo na osećaj. Uhvatio Frajburg 1-1i3+ protiv Bohuma koji nema pobedu, uhvatio FC PARIS 2-2i3+ i Lion 2-2i3+, a još 4 mi se završile 2:0.
L

Logitech

pre 6 meseci

Kako ce Lion i Ajaks da prodju u 29. kolu francuskog odnosno holandskog sampionata? Pitam za kolegu i za svastiku.
@

@Logitech

pre 6 meseci

Ne znam, ali znam da neće često pobeđivati. Tako i Sevilja dve godine igrala, pa se podigli. Ajax će za 2-4 godine biti prvak, a Lion će se ponovo boriti za LŠ. Za svastiku evo predlog, samo singlovi pa koliko ko može da odvoji, ja stavim po 10e na 10 utakmica i igram protiv klubova koju su poslednji ili pretposlednji na tabeli, a da igraju protiv najčešće klubova sa neke sredine tabele i ako je taj na koga igram gost, negde prosečna kvota bude oko 7 na 1-1i3+ ili 2-2i3+, ako pogodiš dve, u nekom si malom plusu, ako pogodiš 3, to je oko 100e. Puno sreće želim
?

??

pre 6 meseci

@grebus lik nije rekao da gleda u kuglu pa pogadja sve. Nego ovu utakmicu, sta ti tu nije jasno? To sto ti ne mozes da ubodes vola ispod repa pa ti je sad krivo, tvoj je problem
R

Rubikova kocka

pre 6 meseci

Krenuće ih ali u dugoj ligi!
G

Gost555

pre 6 meseci

Kakav previd sudija? Sto nisu gledali Var snimak?
d

dadobob

pre 6 meseci

Zakuhao im je direktor Aulas finu kašu. Mutio je s parama od transfera i onda su morali prodati Barcolu i Lukebu da namire dugove. Izuzev tih gluposti, kako očekivati stabilnost u ekipi kada u 3 sezone imaš 4 različita trenera i ne zna se koji je gori od njih, Garcia koji je uprskao ligu u zadnjih 5 kola, kamikaza Bosz koji je 5 pobijedio pa 5 izgubio, Blanc kojemu je ekipa izgledala kao da su prvi put na terenu ili sad Grosso. Ni u jednom trenutku Lyon nije izgledao kao da može preokrenuti, nema tu više ni života, a ni sreće...