Komentari na vest

Niko nikad na klupi Mančester junajteda kao Ten Hag

G

Gostioni

pre preko 1 godinu

Dobar trener svakako, ali mora se priznati da mu i dosta stvari islo na ruku sto mu je olaksalo posao. Ajde da uporedimo postavu prosle godine i ove. De Geo->De Gea, Dalot-> Dalot, Megvejer->Varan, Lindelof->Martinez, Teles->So, Mektomini-> Kazemiro, Fred->Eriksen, Elanga->Antoni, Bruno->Bruno, Sanco->Rasford u zivotnoj formi, Ronaldo-> Marsijal. Rasford povrede i jako losa forma, Marsijal pozajmica, Varan redovno povredjen i posle presedeo na klupi, Sanco ima pshicikih problema. Megvajera, Lindelofa, Telesa, Fred, Mektominija, Elangu ne treba ni pominjati. Promenjeno srce odbrane, srce veznog reda i krila. Zamenjeni polovnjaci sa jako, jako dobrim igracima. Naravno ima do njega, ali poklopile se neke stvari da se neki igraci vrate u formu kad je trebalo. So, Rasford, Dalot sa svim novim pojacanjima. Od prosle sezone samo Bruno, De Gea i Ronaldo sto necemu vredeli u postavi. Sad mnogo vise kvalitetnih igraca.
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Generalno ok, ali Shaw je igrao pre Tellesa prosle sezone, isto tako je i Rasford bio prva opcija. Varan je takodje bio prva opcija, ali je bio povredjen veci deo sezone. Iako se slazem da su pojacanja napravila razliku, trebalo je ta pojacanja i ubosti i pritom sve to ukombinovati. Npr dosta ljudi se smejalo angazovanju Martineza i Antonija, holandska liga, ovo ono. Za Kazemira i pogotovo Eriksena je bila prica da su bivsi igraci. Pritom je covek konacno sklonio Megvajera, sklonio Ronalda, a sa odredjenim igracima radio i vratio ih u zivot. Tako da je, po meni, napravio sasvim dobar posao.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

U Subotu maestro demontira nafaše. Mančester je uvek bio crven.
g

gostiona

pre preko 1 godinu

Do pre par nedelja pljuvanje Junajteda sad istorijski ucinak hahahah dajte joss da citamooooo 😃
s

srka

pre preko 1 godinu

Nesumnjivo kvalitetan trener. Uradio je puno toga dobrog sa Ajaksom. Prerano je još donositi zaključke, jer je posle Fergusona, jako teško dovesti taj tim na nivo na kojem je bio u njegovo vreme. Lipijev Juventus i Fergusonov Junajted, bile su dve fudbalske imperije, koje je, kada se jednom uruše, jako teško obnoviti.
J

Jalatan

pre preko 1 godinu

Ovo je kao kad napišu da Gobelja ima više evroutakmica od Pižona ili Duleta Savića
r

roni

pre preko 1 godinu

mancester nikad ne bi dao 150 miliona za kazemira i entonija koji mogu da naprave razliku mozda protiv drugoligasa.to sto su dali samo za njih dvojicu im se nikad nece vratiti,ni kroz neku eventualnu prodaju ni kroz marketing ni trofeje i onda se covek pita dal on radi za mancester ili menadzere i ajaks.igra nikakva,rezultatii ispod svakih ocekivanja.teraj to ***
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Kazemiro ne pravi razliku? Prestani odmah da pratis fudbal.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Probaj sa komentarisanjem hokeja na ledu kad već o fudbalu nemaš pojma
r

roni

pre preko 1 godinu

dobro misevi mali cujemo se posle sitija za vikend
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Druze, ovde nismo komentarisali jacine timova, vec da li je Kazemiro dobar ili los igrac. Ako tebi rezultat zavisi od jednog igraca, onda ne znam sta da ti kazem. Ali ajde, videcemo posle derbija sta ce biti.
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Mislim da ce uspeti da ih podigne,ako ga budu istrpeli par godina. A isto mislim da ce ih Siti vratiti na fabricka u subotu.
G

Gost988

pre preko 1 godinu

Ukoliko mu dozvole iz kluba, ovaj čovjek je u stanju od Junajteda napraviti ozbiljan, u organizacijskom smislu, klub koji će se boriti na svim frontovima s najvećima...godinama Junajted pokušava da živi od svoje veličine i slave što finasijski je uspio, ali ne i rezultatski...ako napokon Ameri prodaju klub i puste ovoga ćelu da radi svoj posao mogao bi Junajted vrlo brzo biti onaj stari...
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Ovaj Junajted dokazuje koliko je fudbal propao. Kakva skupina poluigraca sa 2-3 kvalitetna igraca, i oni kao neko pobedjuju, prave neke nizove, ludila. Da je ovaj sastav igrao pre 10-20 godina, ispali bi u trecu ligu.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Idi na pecanje i pusti ozbiljne ljude da pišu o fudbalu, šarane
m

ma idi begaj..

pre preko 1 godinu

Od toga 10 protiv Šerifa Omonije Čarltona i sličnih...i sad malo ova neka serija protiv timova koji su u k..svaka čast, ali daleko je to od nekog Mančestera..
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Liverpul, Arsenal, Totenhem, to necemo spominjati, to su takodje timovi sa dna tabele. Druze, igras protiv timova koji ti dolaze po rasporedu, ne biras protivnike..