Komentari na vest

Niko nikad ovom brzinom nije uništavao protivnike, Haland na 14. utakmici do 20 golova u sezoni! (VIDEO)

M

Mare991

pre preko 1 godinu

Svidjalo se nekom ili ne, momak je vrhunski golgeter. Postoji i brzih igraca i boljih tehnicki ali niko ne resava situacije kao on, vecini top napdaca treba 5-6 sansi i vise za gol, a Haland ima najbolju zavrsnicu 100% na svetu, ne znam prosek ali imam utisak da od 2 sanse jedan gol da, u 16 metara je azdaja, svaki situaciju moze da resi ma koliko teska lopta bila, to smo svi videli...
B

Bnm

pre preko 1 godinu

Svaka cast ali ga nesto nema da daje protiv velikih klubova!
G

Gostkwk

pre preko 1 godinu

Dao gol Liverpulu pre par dana, kup protiv Celzija nije igrao, Junajtedu dao dva, Njulaslu jedan. Samo nije dao gol Liverpulu u ligaskoj utakmici, u cetiri od pet jakih utakmica je dao golove. tako da proveri cinjenice pre nego pocenes da pises.
k

kom je

pre preko 1 godinu

liverpulu dao ,mislis na b tim liverpula u kupu kad je branio rezervni tim u konbinaciji sa rezervnom odbrnaom,aha super zbog toga je placen znaci.A gde je bio u vaznijoj utakamici sa liveprulom u kupu,eno ga jos uvek u dzepu virdzilovom.Gde je bio protiv liverpula za trofej u super kupu a da promasio gol sa metar
С

СА

pre preko 1 godinu

Енглеска лига најјача? Хаха, јесте док не дођу на копно, па их ту шетају како хоће, колико енглези имају лш и ле задњих 20 год. ман утд, челзи и ливерпул по једном и то све на једвите јаде, какав фудбал и енглези, само су комерцијализовали све, приватизовали, имају највише пара, али најбољи нису ни приближно што се испостави увијек кад дођу елиминације, једноставно не знају и тачка...
g

gledaj sine

pre preko 1 godinu

Bocanje,uzivaj u seriji a gde svakih 10 god moraju pola lige da izbace zbog namestanja ili gledaj real i barselonu kako se izivljavaju nad elcetom.A nama ostavi pl da gledamo ludacki fudbal svaki dan...
M

Marenda

pre preko 1 godinu

@gledaj Siti se ne izivljava nad Lidsom i Bronmutom? Liverpul? Pa PL je liga sa ubedljivo najvecom razlikom u kvalitetu izmedju ekipa, svake godine vise meceva zavrsava sa po 5-6 golova razlike, u 4 od 5 sezona nema NIKAKVE borbe za titulu, u trci nikada nije vise od 2 ekipe itd.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Jacinu jedne lige odredjujes na osnovu toga koliko ta ista liga ima trofeja Lige sampiona i Lige Evrope u poslednjih 20 godina? Koliko pameti u toj glavici. Engleze na kopnu setaju kako hoce? Kako su ti isti Englezi uzeli 2 Lige sampiona u poslednih 5 sezona? Na srecu? Hajde sto si glup, nego si i retardiran
d

dare je

pre preko 1 godinu

neznalica.Cuj ti njega suva dominacije dve lige sampiona u pet godina ahahah.A kako zvuci kad jedan spanski tim prosle sezone izbaci sve najjace klubove te najjace lige u mesec ipo dana.Ili kad viljareal dobija engleskog velikana mancester u finali lige evrope...ili kako zvuci 7 osvajaca lige sampiona od 12 godina iz spanije.Priznaces malo impresivnije od dva puta od pet godina.Ligu evrope da ni ne spominjeno imace jos manje smisla.

Falični Tom

pre preko 1 godinu

Sve sami eksperti. Treba se prvo izboriti da dođeš u tu ekipu gde te svi hrane asistencijama a zatim i treba napraviti sebi priliku da ti neko asistira. Čovek je neverovatan. Dug korak uz to i dobra brzina za njegovu visinu, dobar sa obe noge, igra glavom takođe dobra. Da Roj Kin nije prebio Halandu senioru noge mogao je završiti i u Junajtedu a ovako ostaje samo da žalimo.

RossoneroVero

pre preko 1 godinu

Leao bi im legao top!
a

artur2

pre preko 1 godinu

Najlaksa liga za uklopit se..imas 20ekipa,18ekipa odbrane poluprosjecni fudbaleri,jedini problem mu je protiv liverpula jer van dajk je cudo,ovo ostalo tragedija..u pocetku posle liverpula i poraza sam pisao 35+.dabogda 50dao ovim glupim englezima..zao mi je jedino suareza kad je dao 31gol,liverpul je te sezone imao 13penala nijedan on sutnuo nije no ona panjina od dzerarda,i uz to prvih 5kola igrao nije zbog ugriza,inace bi prije 10god postigao 45,50golova u ovu ligu precjenjenih poluprosjecnih igraca.
м

м11

pre preko 1 godinu

Увек је лепо након овакве утакмице подсетити се разних стручњака који су пре прве званичне утакмице писали да је Халанд велики промашај...
e

emerson

pre preko 1 godinu

Kako su ono nadmeni Englezi rekli nek proba doći u najbolju ligu pa tako zabijati cccc
J

Junker

pre preko 1 godinu

Najgore sto ima i kod nas takvih padavicara, pa se jos nadovezu s onim mudrolijama “video bih ga da je tu Vidic”, kao da je Nemanja imao 4 noge pa niko gol nije dao. Haland je nestvaran, ovaj kvalitet u realizaciji je jedino imao u tim godinama debeli Ronaldo ali je i on u Evropi igrao u dve slabije lige tada, nego Haland sad (Nemacka jaca od one Holandije, a tek PL i ona spanska).
i

i jos

pre preko 1 godinu

jedan fun fact da je ronaldo za halanda bio fudbaler..haland majstor ubacivanja lopte u praznu mrezu koji zivi od asistencija saigraca na prazan gol dok je ronaldo dolazio do golova tako sto je neretko driblao sam po pet igraca ukljucujuci i protivnickog golmana.130 golova u karijeri je dao tako sto je predriblao i golmana to ti sve govori
J

Junker

pre preko 1 godinu

Brate, niko ne osoporava Ronalda, bio je ludilo. Al zasto je ljudima problem da priznaju da je i Haland ludilo? Da je Mbape nestvarno dobar igrac, nista manje dobar od ostalih? Uvek svi pricamo da je nesto nekad bilo bolje. Tako ce nam njih dvojica biti bolji nego neki klinci koji ce tek poceti karijeru za 10 godina.

agentpeca@gmail.com

pre preko 1 godinu

@junker ti decko poredis Halanda sa Ronaldom? Ti onda o fudbalu nemas blage veze. Eeee Ronalda i Halanda, jos ne verujem sta sam procitao. Al dobro, verovatno imas 15 godina.
M

Marenda

pre preko 1 godinu

@junker “Ona” spanska liga je u periodu o kom pricas posle Serije A bila ubedljivo najjaca liga na svetu, a na prelazu milenijuma i najjaca. Lako je proveriti sta je radio Real, sta Barsa, sta Valensija, sta Deportivo, kasnije i Viljareal, u Evro takmicenjima 90ih i 00ih. Takodje, Ronaldo je bio najbolji fudbaler i Serije A, sve dok se nije tesko povredio.
M

Marenda

pre preko 1 godinu

@junker Niko od nas ne spori da je nestvarno dobar u nekim dosadasnjim mecevima, ali je malo prerano davati neke takve zakljucke posebno kada igra za “superklub”, ovakvi mecevi su nekada bili u ranoj fazi kup takmicenja, ekipe sa ovolikom razlikom u kvalitetu. Ako nastavi sa ovom formom, bez padova, u nekoliko sezona, sve to potkrepi i titulama kao glavni igrac tima, tad mozemo porediti sa nekim legendama. Do tada je “samo” vanserijski talenat. Mbape je svoju klasu pokazao na svetskom, vise sada nego 2018 (mada je i tad bio dobar), kao i u nekim mecevima LS. Ipak, ta klasa je ispod Mesijeve, a verovatno i Kristijanove mada je vreme pred njim. Golovi u francuskoj igrajuci za PSZ nemaju nikakvu tezinu, veliki igraci se mere na jakim utakmicama, a Mbape je dokazao da to i jeste, samo ga ne treba precenjivati nekim poredjenjima sa Peleom ili Mesijem itd.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

@i jos, zasto lazes? Ronaldo je 88 puta predriblao golmana i dao gol. Nije lepo lagati.
@

@junker

pre preko 1 godinu

Momak, pročitaj ponovo šta si napisao. Porediti Ronalda i Halanda, neko ko ozbiljno prati fudbal, ne bi smeo to uopšte da uzme u razmatranje. Zaboravio si da napišeš da je igrao i u serii a, koje je tad bila vrh vrhova i san svakog fudbalera. Verovatno si klinac, pa ti opraštam.
g

guhhuli

pre preko 1 godinu

Nije ovoliko zabijao ni u petlićima kao u ovoj "najjačoj" ligi na svetu
l

lol12

pre preko 1 godinu

Ne znam cemu navodnici.Najbolji golgeter danasnjice gde god da je najvise ce postizati golova.A EPL jeste daleko najjaca liga.Italija je smesna u rangu Nemacke,Francuzi jos gori a Spanci se svode na Real i Barsu koja je sve cesce ucesnik LE.
G

Gostun

pre preko 1 godinu

Drago mi je što su i pored popularne teze da moderan fudbal nema na vidiku igrače koji ciljaju da budu najbolji na svetu, Haland i Mbape uspeli da se izdvoje kao definitivni kandidati za takav naslov. Momci bukvalno deru konkurenciju među svim napadačima, deluje da bi u svakom klubu mogli da daju po 30-40 golova u sezoni bez problema. Rano je još pričati, naravno, ali ova dvojica su budućnost fudbala.
г

гост

pre preko 1 godinu

проблем је што су Меси и Ц. Роналдо забијали по 60+