Nikola Krstović (©MN Press)
Nikola Krstović (©MN Press)

Nikola Krstović adut mladih Sokolova u Helsingborgu

Vreme čitanja: 3min | pet. 08.10.21. | 09:21

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo za fudbalere do 21 godine: Posle dva vezana poraza izabranici Miodraga Vukotića u Švedskoj žele da prekinu loš niz i revanširaju se Skandinavcima za poraz u Podgorici

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore, posle četiri boda u prva dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine, vezala je dva poraza, od favorita grupe Švedske (1:3) i Italije (0:1).

Mladi Sokolovi gostuje danas (18.00) u Helsingborgu skandinavskoj selekciji koja je prošlog meseca u Podgorici lako slomila otpor domaćina. Na tom meču blistao je Entoni Elanga, 19-godišnji napadač Mančester Junajteda.

Izabrane vesti

"Švedsku smo dobro upoznali, reč je o veoma kvalitetnoj ekipi protiv koje nije lako igrati. Ali, probaćemo da odgovorimo zahtevima tog meča i dođemo do što boljeg rezultata", rekao je selektor nada Crne Gore Miodrag Vukotić, prenose Vijesti.

18.00: (1,30) Švedska (5,00) Crna Gora (9,00)

Jedan od aduta gostiju biće doskorašnji napadač Crvene zvezde Nikola Krstović koji je pre nešto više od mesec i po prešao u slovačku DAC Stredu.

"Ako uzmemo u obzir da smo igrali protiv jakih selekcija, mislim da smo pružili dobru igru, iako je rezultat izostao. Možemo posebno da žalimo za utakmicom protiv Švedske, u kojoj smo igrali kako smo i planirali. Međutim, desio se pad koncentracije u poslenjoj liniji, olako smo primili golove i posle toga nismo imali snage da se vratimo. Dobro smo parirali Italiji, u kojoj je mnogo igrača iz Serije A, iako smo bili fizički istrošeni posle duela sa Švedskom. Posle dve tako jake utakmice, mogu da budem zadovoljan prikazanom igrom, imali smo karakter i znali smo što igramo.

Šveđani su favoriti, ali Crna Gora se ne predaje.

"Nikada u utakmicu ne ulazimo sa željom da se samo branimo. Postoji sistem kojim možemo da se suprotstavimo određenom protivniku, kako da na najbolji način zapretimo toj ekipi. Nećemo razmišljati samo o odbrani, već ćemo pokušati da postignemo gol i izvučemo dobar rezultat", zaključio je Vukotić.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------


tagovi

Nikola KrstovićKvalifikacije za EP mladihMlada reprezentacija Francuskereprezentacija Crne Gore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara