Komentari na vest

Nikola Krstović se sve češće pominje u Interu

D

Delija33

pre 7 meseci

Sve neki eksperti, mali je bio veliki talenat u cg i realno malo je igrao u zvezdi a to i jeste problem mladi igraci nam igraju 300min u sezoni pa su kao neki promasaji
p

pedjast3

pre 7 meseci

Problem Zvezde sto ne ne moze da nadje spica ,nije u tome vec u nacinu igre.Mi da dovedemo Halanda ne bi gola dao.Da skratim kada se dovede spic igra se postavlja prema njemu ,jasno sve lopte u 16 idu na njega,on ne smije da mrda iz 10 m od gola,a kod nas se godinama ne igra tako,nama spicevi sluze tek toliko da imamo spica.Kod nas spicevi gube previse snage na ucestovanje u igri,podredjeni su drugima ,da igraju za njih a ne oni za spica,pri tom se strasno trose i onda kad se nekako nadju u sansi mase.Svaka lopta,sve mora ici na spica i da on to zna,i eto golova.Kod nas svi spicevi sluze da odvlace bekove i stopere za druge,ne moze tako.Evo Endiaj gine onda se izmara i mamo situaciju da je zbog umora u ofsajdu ,a ne bi bio protiv YB,da nije onoliko jurcao po terenu,vec bi na vrijeme izasao iz off.. i dao gol 2:1 ,2 gola Serifa ,3 boda u LS,dobija spic sampouzdanje i povjerenje publike i sve krece kako treba.Znaci svi nasi vezni ,krilni moraju kao prvu opciju gledati gdje im je spic, e tek onda ,ako se vidi da lopta ne moze lako do njega ide plan b ,plan c,tipa prodori i sutevi Bukarija,fintiranje Lucica i vracanje u sredinu Ivanicu,udarci sa distance i dr.A nama je gadjanje spica zadnja opcija,to je e greska!
s

ssss91

pre 7 meseci

ako Ndijaje cita igru,postavlja se i sl,onda Krstovic to radi bar 2 puta bolje,ali jedini problem sto se nijenzadrzao u Cz je taj sto.je Dejov igrac,Deja Genija,a on i Terza su na Vi. tako da pametnom dosta.
A

Aca LJotic

pre 7 meseci

Dobro lepo ako se to desi neka bude jedan dobar transfer.
B

Boogy

pre 7 meseci

Ma može da pređe i u Real za mene će uvek biti balvan.
G

Gosty

pre 7 meseci

Ma bolji je Endijae 😂😂😂
S

Steva ns

pre 7 meseci

Barselona ga juče zvala dajte ljudi tek je stigao u leće kakav inter kakve su ovo gluposti pustite dečka da igra
П

Певац021

pre 7 meseci

Нисам га гледао у Лећеу па нмг да коментаришем како сад игра, ал га се сећам из периода из Звезде поготово двомеч са Шефомом. Тада сам стекао утисак да је најгори нападач кога сам икад видео у Звезди.
F

Fenomenalno

pre 7 meseci

Svaka cast, ako se to desi. U Zvezdi nazalost nije uspeo. Takve stvari se desavaju..Setimo se Pantica..Bio je prosecan igrac, a onda u Atletiku eksplodirao.
d

d oridzinal

pre 7 meseci

brate ja ga pratim jako dugo već. on nije dobijao šansu u ZVEZDI. ako se sećaš derbija odigrat na Mari, on je šutirao penal mustafi i tu me je kupio. klinac brate tada valjda 18 godina i tako odigra. kad je dao prvi gol, ne znam više da li radu ili radniku, ne važno, on je odlepio! videlo se koliko želi. onda je ZVEZDA dovela rišajira pa falčinelija pa ohija pa bla bla bla.. a on nije dobijao minute! e odatle to njegovo bahaćenje protiv tada stankovića. napunio ovu malu voditeljku i zapalio za slovačku. tu je odigrao ekstra! ne čudi me da ga sada inter traži! za razliku od jovića ovaj igra za tim a jović klasičan sidraš čeka loptu u petercu.
p

perperoglou

pre 7 meseci

Brate, uspori malo, zadihao sam se dok čitam ovo tvoje. Nije imao 18, već 21 godinu. To je bilo pre 2 godine. Energiju i myda je uvek pokazivao kao tada u toj penal seriji, ali van toga, baš ništa. Svoju šansu zaradiš na treningu i trening utakmicama. To što ti nisi imao prilike da se uveriš da li on valja, jer nisi uspeo da ga vidiš, to je druga stvar. Puno tu faktora može da bude. Jedan od razloga što je u Zvezdi bio loš je što, umesto da grade igru po njemu, oni su ga terali da radi nešto što ne može. Dečku puno uspeha, a ti lakše malo. Proveri prvo, pa pričaj!
v

van

pre 7 meseci

I Kastiljo u Juventusu ko se seca...
P

Peteinjo82636

pre 7 meseci

Ovaj mučenik neće do nove godine ni prvu postavu u Leceu uspeti da zadrži..
N

Nemanjaaaaaa

pre 7 meseci

Matija Popovic najbolji srpski fudbaler trenutno uz Andriju Maksimovica
A

ApsolutnoJa

pre 7 meseci

Suvise je rano ua takve price, kad dodje do kote od 20 golova mozemo pricati.
S

Samo da kažem

pre 7 meseci

Pominjao se i Pavkov u Ac Milanu, Kleo u Liverpulu, Boaći u Čelziju...

milford

pre 7 meseci

Da nam je neko ovo rekao kad je igrao u zvezdi umrli bi od smeha. Decko je fenomenalno napredovao.
Z

Zlatko Psihopata

pre 7 meseci

Vec u Zvezdi se vidjelo da je bolji od svih napadaca koji su igrali ispred njega. Ali Zvezda nikada nije imala dobar stručni stab. Tako da ti smjesna prica.
D

Drvo

pre 7 meseci

Umirali ste od smeha vi koji ste ga proglasili za antitalenta samo zato što je iz CG, inače je bio korektan kad god je dobio šansu. A mlad igrač u formiranju.
A

Astoria

pre 7 meseci

@Zlatko U Zvezdi je dobijao priliku, ali nije se pokazao. Bio je druga dimenzija. Daleko ispod nivoa koji je i tada Zvezda imala (niži od sadašnjeg). Tek odlaskom u manji klub se dokazao, mada DAC Dunajska Streda i nije neki parametar. Bio je efikasan u evropskim mečevima, doduše. Napredovao jeste, ali je pretenciozno izjavljivati kako ima kalibar za Inter. Prosečan igrač, to je doduše moje mišljenje. U reprezentaciji Crne Gore takođe nije da blista. Tek kada postigne 15-20 golova u Seriji A u sezoni promeniću mišljenje, a on je daleko od toga. Bilo kako bilo, želim mu uspeh, sreću i zdravlje u fudbalskom životu.
Z

Zlatko Psihopata

pre 7 meseci

@Astoria U koliko to je utakmica bio starter u Zvezdi, pa moze da se kaze da je dobio priliku? Vecinom i to malo sto je igrao je ulazio sa klupe. Vi u Zvezdi godinama imate problem sa napadacima. Sem Vijeire i prve sezone Boacija kad je dosao, vi ozbiljnog napadaca niste imali. Kakvu je to konkurenciju onda imao Krstovic pa igrao tako malo? Ja sam fudbalski radnik i odmah sam vidio u Krstovicu nesto. A tim prije je jos gore za Zvezdu sa svom njenom logistikom da nije uspjela da pruzi mu šansu makar u utakmicama ove namjestene lige. Krstovica je pratila i fama laznih talenata iz Crne Gore koji i jesu većinom lazni. Ali moze da se pojavi neki Jovetic ili Krstovic pa makar i na svakih 10 godina.