Komentari na vest

Nikola Maksimović Murinjova opcija za novog štopera Rome

G

Goster

pre preko 1 godinu

kad moze Mekgvajer da bude kapiten Junajteda moze i Maksimović da igra u Romi,ima toliko gorih igraca od ovoga momka ali kad ti se javnost sruci na tebe zbog par gresaka onda ne postoji sansa da isplivas,decko je bio stoper Napolija kad je trener bio Anceloti igrao je redovno ne razumijem sto se decku odmah skace za vrat...dodje odigra ako bude los klupa ili tribine tesko da je gori stoper od ibaneza i mancinija
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Roma propo
l

lo lo lo lo lo lo lo lo

pre preko 1 godinu

Ovo je mnogo i da je šala
W

Wat

pre preko 1 godinu

Mislio sam da necu docekati lepsu vest o Maksimovicu nakon potvrde da nece doci u Lacio, ali prevario sam se :)
M

Maksim Gorko 34

pre preko 1 godinu

E ovaj će ih povaditi 😁 Na ne tako sigurnu zadnju liniju Rome, dodati još jednog ne tako ni upola sigurnog Maksimovića. Ovaj nema kvalitet ni za Kremoneze više. Ali, Falji Ramadani brat 😉 sve može završiti.
f

frey

pre preko 1 godinu

Neverovatno koliko je danas fudbalera u igri, a da ne mogu da brisu kopacke zvezdama iz 90ih i 00ih. Velika vecina su kombinacija, kao i ovaj lik. Da li je iko gledao njega u 3 vezane dobro odigrane tekme? Naravno da ne, kako je i mogao da igra kad je sve sto je zaradjivao u Napolju morao da vrati. Nebitno. Bitno je imati neku od top 20 menadzerakih agencija iza sebe i mozes igrati u vecini klubova. Svako uzme po deo, navijaci u celoj prici ispadaju teski majmuni. Uzmi primer ovde. Vidi ko je sve prosao kroz pfc i czv i ko im sedi u upravama. Dante je za njih spremio specijalan krug pakla, ali su izgleda otporniji na sve cak i od bubasvaba, preziveli bi nuklearni rat. Ili dici ruke od sporta i ne gledati ga...ili stvari preuzeti u svoje ruke i napokon da zavlada vladavina naroda a ne par majmuna.