Nikola Maksimović (©Starsport)
Nikola Maksimović (©Starsport)

Nikola Maksimović Murinjova opcija za novog štopera Rome

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.09.22. | 09:55

Reakcija posle debakla na gostovanju kod Udinezea….

Četiri gola primljena u Udinama upalila su alarm u Rimu. Hvaljena posle prelaznog roka u kojem je Vučica dovela Paula Dibalu, Nemanju Matića, Andreu Belotija, Žoržinja Vajnalduma i druge, Roma je posle 0:4 na gostovanju kod Udinezea shvatila da je zapostavila poslednju liniju. Stoga sada novo ime na radaru rimskog velikana, ni manje ni više nego – Nikola Maksimović.

Prelazni rok u Seriji A jeste završen, ali 30-godišnji štoper je poslednjeg dana raskinuo ugovor sa Đenovom, pa sa čistim papirima još može da traži novi angažman.

Izabrane vesti

Kada je Roma krenula po novog štopera reagovali su Maksimovićevi menadžeri i ponudi klijenta klubu Žozea Murinja. Nisu ipak jedini kandidati, jer bez ugovora su i Dan Aksel Zagadu i Džejson Denajer s tim da situacija tu nije toliko čista. Zagadu se dovodio u vezu sa Interom pre no je potpisao Frančeska Ačerbija, Denajer je već bio viđen kao novi igrač Vulverhemptona…

Kad je Maksimović u pitanju, njega su turski novinari selili u Galatasaraj, ali čast izuzecima mediji tamo vole da objavljuju i senzacionalističke informacije, bez prevelike provere.

Sigurno je samo da Roma traži štopera, jer Murinjo voli da igra sa trojicom pozadi. Rodžer Ibanjez, Đanluka Mančini i Kris Smoling su bili starteri u Udinama, Maraš Kumbula je meč propustio zbog povrede, a Vučica na raspolaganju ima samo još mlade igrače Vilijama Bijandu i Filipa Tripija. Za njih je još rano, otud i Maksimović kao opcija.



tagovi

Nikola MaksimovićLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara