Nikola Maksimović (©Starsport)
Nikola Maksimović (©Starsport)

Nikola Maksimović slobodan igrač, ništa od Zvezde

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.07.22. | 10:18

Srpski štoper traži novi klub

Ugovor do 2025. godine sa platom od 1.500.000 evra neto. Veliki teret za klub, a očigledno mala želja i kluba i igrača za daljom saradnjom. Nikola Maksimović i Đenova su se zato saglasili da je najbolje da se – rastanu. To su danas i učinili, pa će 30-godišnji srpski štoper kao slobodan igrač nastaviti karijeru.

Đanluka Di Marcio, ugledni italijanski novinar specijalizivan za transfere, čak je objavio i da se zna gde će Maksimović dalje: nazad u Crvenu zvezdu.

Izabrane vesti

Međutim, to baš i nije tačno.

Redakciji Mozzart Sporta je sa više strana potvrđeno da Maksimovićev dolazak u zvezdu ne da nije dogovoren, nego da za sada nema ni nagoveštaja da će se na tome uopšte raditi. Stoji ona stara da je prelazni rok živa stvar i da do avgusta svašta može da se promeni, ali u ovom slučaju zaista nema bilo kakvih signala da će Nikola opet u Beograd. Naprotiv.

Jeste da čelnici Crvene zvezde srpske igrače vide kao osnov za dalji razvoj kluba, stoga su uostalom ovog leta i doveli Aleksandra Pešića, Nemanju Milunovića i Stefana Mitrovića, i jeste da će se truditi da u budućnosti da pokupe svakog slobodnog, a kvalitetnog Srbina na tržištu, ali… Iako je Maksimović svakako dovoljno dobar, u Ljutice Bogdana moraju da paze i da slučajno ne naprave bespotrebnu gužvu u kojoj će se gomilati samo nervoza, a ne pomenuti kvalitet.

S druge strane, Maksimović juri verovatno poslednji unosan višegodišnji ugovor u karijeri. I hiljadama kilometara je daleko od stadiona “Rajko Mitić”.



tagovi

Nikola MaksimovićLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara