Komentari na vest

Nikola Stojiljković secira Bragu: Što je u Zvezdi Katai, tamo je Orta, Galeno će da muči desnog beka

G

GostX

pre preko 2 godine

Fabio Martins, to je igrac kog se treba plasiti.
l

linoleum

pre preko 2 godine

u proseku im u prvih 11 tim ima vrednost 10 miliona po igracu ( a klupa cela 26) preozbiljna ekipa braga
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Nase desne bekove svako muci, to nije tesko zakljuciti.
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Da se ne lažemo oni su brži i tehnički bolji. Mi treba da ih uhvatimo na dža bu, nrž ne daj. Na neki prepad od starta. Da ih Sanogo malo isprebija. Mislim da možemo da ih pobedimo golom iz prekida, tu smo mi bolji od njih. Mislim da neće biti mnogo golova, neka bude 1:0. Pavkov ga daje posle prekida.
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Utakmica sa Bragom je prva u grupi i to je srećna okolnost za Zvezdu. Jer u takmičenju po grupama svaka ekipa gleda da ne izgubi prvu utakmicu. Naročito u gostima. Što ne znači da Braga neće iskoristiti prilike, ako im se ukažu. Svaka ekipa koja ima brze igrače je ozbiljna opasnost za klubove iz Srbije. Naši igrači su presopri, ne vole da igraju bez lopte i majstori su u tome da ne isprate igrača. Uz sve to taktički su jako tanki. Igrači nekakve Santa Klare su u prvoj utakmici vozali igrače Partizana a u jednom trenutku su držali loptu skoro pet minuta jer crno beli nisu uspevali da im je oduzmu. Braga je daleko kvalitetnija ekipa od njih. Pošto imaju brze igrače pitanje je i koga staviti na poziciju zadnjeg veznog. Sa Kangom lopta ide napred ali je on nonšalantan kada je u pitanju igra u odbrani i zbog toga često dovodi u problem Sanoga ili nekog od štopera što bi brzoj ekipi otvaralo prostor. Kangina nonšalnacija se videla protiv Šerifa i to je druga utakmica u kojoj je direktno izbacio Zvezdu iz kvalifikacija za evro takmičenje. Ako bi uz Sanoga bio Krstičić možda bi to osiguralo da ne bude nepredviđenih ispada ali bi sigurno limitiralo vezni red po pitanju brzine i dodavanja lopte unapred. Nisu to jedini problemi koje Zvezda ima. Bekove su već svi apostrofirali kao ozbiljan problem. Možda će Mister da stavi Srnića na desno krilo ali ne zbog ubojitih prodora već da bi bio neka vrsta duplog beka. Ni Katai nije igrač koji je pouzdan kada su u pitanju defanzivni zadaci. Trošenje u odbrani, igrača koji konstantno kuburi sa fizičkom spremom, dodatno bi umanjilo konkretnost u napadu. I rešenje za napad je delikatno ukoliko Pavkov ne bude mogao da igra. Ako bude igrao, bar jedno poluvreme, biće mu potrebne lopte da bi mogao nešto da uradi. Igrao je on prvu utakmicu protiv Kairata pa se nije video. Bio je odličan uzimajući u obzir kolilo je lopti dobio. Zvezda nema brzog fudbalera i to je ozbiljan problem. Ali, to je i rezultat koncepta po kojem se za džabe dovode matori sporaći. Ne treba biti neki genijalac pa videti da su brzina i fizička pripremljenost dve osnovne stavke današnjeg fudbala. Samo su još kod nas može čuti da su igračima teške noge od priprema i da neki igrači ne mogu fizički da se pripreme.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Pa nece Galena slucajno staviti na levu stranu… nego plasim se da uz Galena na tu istu stranu ne nasloni i Ortu, ako je vec osetio da smo tu tanki… sreca pa im je odlican spic Paulinjo otisao! Jako nezgodna ekipa!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre preko 2 godine

PODRŠKA Podrška za našeg Predsednika Terzića i Mrkelu. NAJBOLJA UPRAVA U ISTORIJI ZVEZDE.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Čuj mučiće desnog beka!? Pa mi nemamo desnog beka:)))))
V

Vedran Badjun

pre preko 2 godine

Que Braga la Honda
G

Gost777

pre preko 2 godine

Težak je meč pred nama. Mi generalno slabije igramo protiv ne tako zvučnih protivnika, protiv Brage mislim da ćemo odigrati dobro ali protiv ovih ostalih i nisam baš siguran jer znamo da podcenimo. Golman i štoperi su nam beton, sredina i krila sjajni ali bekovi i napadači tanki baš baš. Naši bekovi nisu za ozbiljan Evropski fudbal dok su nam napadači (mislim na Pavkova) u suštini toplo-hladni tj ne znas ni sam sta da ocekujes. Doduse od Dionija ne ocekujem nista, zapravo da skine 10kg, dok je Pavkov misterija za sebe. Nikada ne znas sta da ocekujes, ili bude zver na terenu i zabija golove i asistira ili postane duh da nemaš pojma da on igra. Nama u napadu treba konstantan igrač kao što je kod groblja Rikardo. Zbilja svaka im čast, oni brate znaju da ubodu sa napadačem, konkretno sa strancem. Ovi naši svakog desetog pogode.
9

951357

pre preko 2 godine

Koje crno potcenjivanje? Pa mi smo precenili i Kairat i Šerif, a trebalo je da ih pregazimo kao plitak potok. Ove ćemo sve da precenimo, pazi šta ti kažem. Činjenica je da nam nijedna od ovih ekipa ne odgovara jer sve one igraju brz fudbal. Možda Ludogorec ima slabiji sastav i igra malo sporije od ostalih, ali videćeš, imaćemo mnogo problema zbog njihovog trčanja.
G

Gost777

pre preko 2 godine

@951357 kako neko moze glat da te pobedi ako ga precenis? Logicki nisi bas nesto najbolji? Pa ako nekoga precenis onda igras obazrivo sa njim, cuvas se, koristis svaku sansu. Takav protivnik ne moze da ti dominira. Dokaz za to da smo ih podcenili u prvim mecevima su i Kairat i Kluz, cim smo se uozbiljili razbili smo ih.
h

hmm

pre preko 2 godine

ovog galena dzabe dovode, mi nemamo desnog beka. covek ima da se smori
П

Петар Пан

pre preko 2 godine

Жао ми је овог дечка, јер се у Звезди није снашао, а чињеница да је био први стрелац у Браги у реално јаком португалском првенству доста говори о његовим квалитетима. Сећам се како сам био срећан кад је дошао, а на крају ипак ништа. Штета.
t

trpke

pre preko 2 godine

Bio prvi strelac sa citavih 10 golova.. Ajde ne laprdajte,jos jedan u nizu menadzerskih igraca koji napravi karijeru ni kriv ni duzan.
m

mek

pre preko 2 godine

Bravo Dzoni, ne daj informacije portugalcima :D Mnogo mi je krivo sto ovaj igrac nije vise pruzio u Zvezdi
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Hahaha, izazov za Gobeljica, hahaha. Da li je realno da je ovo neko rekao ili napusao. Prijatrlju Gobeljic moze samo da ga gleda ili da mu polomi noge
m

mek

pre preko 2 godine

Pa i to je neki izazov?
д

д.г.

pre preko 2 godine

Ако ти се Гобеља не свиђа имаш Гајића. Стена у одбрани а центаршут да се следиш.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Fino...odlicno...ako ce Galeno da muci desnog beka - ok, jer mi desnog beka i "nemamo". Imamo 2 imitatora desnog beka, i ako je taj Galeno zaista toliko brz, onda ne vidim kako i u kojoj kombinaciji bi Gajic mogao da ga "pricuva". Izmedju 2 zla, biraj ono manje. Nesretni Gobelja je ipak dosta brzi od Gajica, a i kondiciono mi deluje bolje.Gajic nosi "ranac" na ledjima, i on ne moze ni sa kim da se trka.
G

Gost1986

pre preko 2 godine

Срна на десног бека
s

serMudro

pre preko 2 godine

@Gost1986 Da znaš da sam se celim sobom nadao da će ga (Srnića) na pripremama spremiti za desnog beka... Imam utisak da bi razvalio ...
J

Johan

pre preko 2 godine

Muciti desnog beka, znaci Gobelja dobija crveni 😄
Đ

Đurađ

pre preko 2 godine

Očekujem i 13 pobedu Zvezde u grupnim fazama evropskih takmičenja
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Nemoze niko da muci naseg desnog beka kad su to ubice od igraca😂😂😂😂
R

RedStar91

pre preko 2 godine

Braga je veliki ispit, imaju jak tim, koji po transfermarktu vredi preko 120 miliona evra. Ove godine su osvojili kup Portugalije, pobedivsi dva tima iz Lige sampiona, u polufinalu Porto a u finalu Benfiku. Pobeda bi bila veliki uspeh ali i nereseno nije neuspeh. Napred Zvezda!
7

777

pre preko 2 godine

Braga je malo slabija od Benfike, Porta, Sportinga ipak je taj trio ispred Brage ali su recimo daleko daleko bolji od Santa Klare a videli ste uz kolilo muke je Partizan izbacio Santa Klaru... Recimo Benfika je pre 2 dana u gostima toj Santa Klari strpala 5 komada. Ko god misli da ce sa Bragom biti lako taj blage veze sa fudbalom nema. Vise cemo se naigrati i protiv Danaca i Bugara nego Brage pogotovo u gostima sto se kaze necemo loptu videti tamo oni vole posed pozadi su nerealno dobri golove jako tesko primaju. Sam si spomenuo kup Portugalije upravo tako osvajaju i dobijaju nekad velikane daju gol i posle muke da izjednacis... Sa druge strane i Danci i Bugari su dobre ekipe ali niti imaju toliki posed, niti su u odbrani beton... Korak po korak znam da mnogi ne bi bili zadovoljni ali i nereseno u Bg sa Bragom nije los rezultat al naravno na pobedu treba ici isli smo i dobijali jace od Brage.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Znaci Orta je Americki penzioner koji je zbog zene morao da dobije otkaz u ligi za rekreativce?!
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Veoma bitna utakmica. Zvezda mora da igra svoju igru da kontroliše igru i rezultat i naravno Stanković mora da izvede najaci tim na teren. Po meni taj tim je: Borjan, Rodić, Degenek, Dragović, Gajić, Sanogo, Kanga, Katai, Ben, Ivanić, Falko...Svakako da Ben boji od Dionija i Pavkova koji je još i povređen... Risaria nisam dovoljno gledao pa ne mogu da kažem da je igrač za startnu postavu..U zavisnosti od rezultata i situacije na terenu treba i izmene praviti...očekujem da će još igrati Risario, Dioni, možda i Krsticic. Možda i neko od mladih igrača ako rezultat bude povoljan..U svakom slučaju Zvezda mora da pobedi i to ocukuje oko 5 miliona Delija koji iz duse navijati za svoj voljeni klub
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Sinko, zvezda nema najjaci sastav....Ko god da igra, sasvim je sve jedno. Svi su nam igraci priblizno jadnog kvaliteta.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Cale B pravi... itekako Zvezda ima najaci sastav evo dokaza za nepoznavaoce fudbala. Borjan- Gordic.. razlika ogromna.. Dragović- Panjkov, Degenek- Eraković, Rodić cak i nema konkurenciju,Kanga-Petrovic, Ivanic-Nikolic, Sanogo-Krsticic, Katai-???? Opet nema konkurenciju.. Jedino Pavkov i Dioni približno al je Ben bolji od oba mada nije centarfor, Gajić i Gobeljic približno. Falko nema zamenu...Zivkovic tek došao videcemo!
K

Kp

pre preko 2 godine

Naseg desnog beka bi i ja mucio
G

Gostih

pre preko 2 godine

Naseg desnog beka (Čitaj Gobeljića) muči bilo koji iole pismen igrač. A on muči sve nas.
D

DarinjoNS

pre preko 2 godine

pa gde baš desnog beka da muči, mi to nemamo...
G

GostPa

pre preko 2 godine

hahahahahah najjaca ekipa Braga, iskreno kolje se sa Zvezdom za mesto fenjeraša
J

JodzaBn

pre preko 2 godine

Koga ce da muci? Zar mi imamo tog beka