Komentari na vest

Nikola Terzić prvi Partizanov izbor za bonusa: Prate ga Jović i Milovanović

N

Nicker

pre oko 2 godine

Terzic je asistirao protiv Socija pa dao gol Kolubari,Milovanovic ga dao u ligi pa u LK za overu prolaza,a sta radi Jovic? Nema ga u ligi,nema ga u Evropi,nema jednu korisnu fudbalsku karakteristiku,a uporno se forsira. Da stvar bude gora,izgleda da on ni sam nije svestan koliko ne zna,ali mu neko van terena puni glavu da je cudo prirode. Dakle netalentovan a bahat,najgora kombinacija kako u fudbalu tako i u zivotu.
5

5.000.000,00 €

pre oko 2 godine

Менаџерске комбимације.... Мали још треба да тренира...и учи...
P

PFS

pre oko 2 godine

Vidi se pri prijemu kako u beskorisnoj situaciji okrenut leđima previše zadržava loptu sa pokušajem da uradi "extra" beskoristan potez..
P

Po mome

pre oko 2 godine

Podjednako Dobri....Jovic zbog povrede I korone malo stagnirao.....Dobro sto je Terzic eksplodirao...sve ok mladi I Tek treba da fudbalski nadodju...srecno momci!!!
g

gost iz fudbala

pre oko 2 godine

Jović ima raskošniji talenat ali je stagnirao ove polusezone, povrede su ga ukočile. Ima svega 18 godina, ima za njega vremena. Terzić je veliki radnik, igra direktno i ne mrsi previše na lopti, to Stanijević voli i dovoljno je za nivo Partizana. Ali u smislu potencijala mislim da je Terzić tu gde jeste, možda može malo da popravi neke detalje, a kod Jovića ima materijala za znatno veća dela. U fudbalu sam
b

batabane

pre oko 2 godine

Druze iz fudbala, talenat imaju i Jovic i Terzić, kao i plejada mladih igrača na ovim prostorima.Sto posto si u pravu sto prednost dajes Jovicu u odnosu na Terzića.Samo sto njegova prednost u odnosu na Terzica i vecine mladih talentovanih igrača nije u raskošnom talentu.Jovica od gotovo svih drugih mladih igrača odvaja neverovatna fizička snaga, koja mu i omogućava i pomaže da iskaže svoj talenat.Zato u Partizanu treba raditi na podizanju forme i samopouzdanja kod Jovica,jer Jovic može mnogo, mnogo.Ja to tako vidim.
G

Glatki

pre oko 2 godine

Jović ima materijala za treću srpsku ligu, i to možda. Dečko je limitiran poput našeg Lakčevića ili zvezdinog Radulovića, ili nekadašnjeg našeg Kokira. Sve neupotrebljivo.
G

Glatki

pre oko 2 godine

Ne zna se ko manje zna da li gost iz fudbala ili batabane, ali ipak ovaj drugi je gori od dva loša. Zamisli napisao čovek da Jović ima snagu. Pa Jović je bre najkilaviji momak koji se pojavio u istoriji naše omladinske škole. Momak ne može da hoda a kamoli da izdrži duel. Njega bre vetar oduva. Batabaneov komentar može biti jedino sarkazam, u svakom drugom slučaju je elementarno nepoznavanje fudbala uopšte. Veliki pozdrav.

Mr 007

pre oko 2 godine

Na osnovu onog sto sam video u derbiju,Terzic je za klasu bolji od Jovica. Erakovic je spakovao u dzep Jovica kao nista,dok je Terzic imao onaj majstorski lom odbrane,ali srecom sa losom zavrsnicom. Zivkovic je bolji ofanzivno,ali je Miljkon bolji u defanzivi. Tu su negde,generalno je prvi malo bolji,ali su obojica los izbor za desnog beka. Objektivno,malo smo kvalitetniji od vas,nadam se da ce Marakana odneti prevagu na nasu stranu. U tom slucaju bi bio triler od prvenstva.🔥
M

Mop

pre oko 2 godine

Jako korektan komentar. I po meni je Terzić daleko direktniji igrač od Jovića
G

Glatki

pre oko 2 godine

Sve si lepo rekao osim detalja da ste bolji. Ni sam ne veruješ u to jer si svestan da nemate ni izbliza kvalitetne igrače kao mi, ali te razumem jer kao vezdaš moraš hvaliti svoje bez obzira na realnost. U svakom slučaju, sportski pozdrav i sve najbolje.
B

Bane15

pre oko 2 godine

Glatki...buahahahahhahaah
1

187

pre oko 2 godine

Ako je zrtva, da igra mlad napadac umesto Rikarda, za klub koji je ziveo od prodaje igraca, onda tu nesto nije u redu. A i sa jednim napadacem se ne igra moderan fudbal, kad imas izrazito losa krila.
C

Cukarica

pre oko 2 godine

Dete cukarickog
b

bob f

pre oko 2 godine

Za malog Jovica Dr...
d

darkok

pre oko 2 godine

konačno će biti sklonjeni iz tima mali Jović i Miljković,video Stanoje da vrag odneo šalu i da se cigani opasno pojačali,sada će igrati stvarno samo najbolji koje imamo a to su Popović,Živković,Vujačić,Saničanin(Sveta M. ako dodje)Urošević,Zdjelar,Jevtović(Fejsa zavisi od spremnosti) Jojić(Natho zavisi od protivnika)Terzić,Menig,Rikardo,što se tiče Terzića ja već duže vremena pišem da je on trenutno najbolji mladi igrač u Srbiji na poziciji krila može da napravi veliku karijeru
j

joja

pre oko 2 godine

kako jojic pre natka?
d

dežavi

pre oko 2 godine

Koji je ovo nivo komentatora ovde...
G

Gost1234567

pre oko 2 godine

Koji crni Popović, prijatelju...
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

@darkok Ma nije zato nego izbacuje Miljkovica i Jovica iz prve postave zbog vasih komentara. Procitao je na Mozzart-u sta ti i tebi slicni mislite i odmah je odlucio da ih izbaci iz prvog tima. Ccc... kakvi sve genijalci ovde ne dolaze. Sutra kad Stanojevic osvoji titulu sa Partizanom i to ce si pripisati da je njihova zasluga, a pljuvace po treneru i igracima koju su tu titulu osvojili.
G

Gost09

pre oko 2 godine

Terzic igracina za klasu bolji od svih u Partizanu
G

Gostijko

pre oko 2 godine

3 prelazni rok otkako je dosao Stanoje, i nijedan prodat igrac
Z

Zole

pre oko 2 godine

Novi Andrija Zivkovic, to se odma videlo na par utakmica sto je odigrao. Odlicna levica, brzina i nisko teziste, promena pravca.. I sutira podjednalo sa obe noge. Forsirati ga maksimalno. Jovic dobro poceo al stagnira već neko vreme, da ne kazem nazaduje. Srlja i preteruje sa driblinzima, sut jako los kao i smisao za igru, slabo je to. Terzić i Menig su nasa najbolja krila
T

Terzinjo

pre oko 2 godine

Mali Terzic je extra igrac. Cim sam ga prvi put zapazio znam sam da je novi dragulj. Samo odlucno momce i ceka te svelta buducnost i velika karijera.
T

Terzic

pre oko 2 godine

Za klasu bolji od nabedjenog Jovica,a Bogomdanom izvodjacu kornera i prekida, panju Jojicu moze da drzi casove,kako se izvodi korner i centrira.
М

Мињоле

pre oko 2 godine

Потписујем од речи до речи
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Kakvi bonusi kakve smejurije, kakva je ovo glupost o cemu se radi. Nerealno. Ili znas da igras fudbal ili ne i jednostavno. Bio Srbin, Makedonac, Tunizanin, nebitno je. Imao 16,36 ili 27 godina. Ili znas ili ne znas. Celi fudbalski svet tako funkcioniše, a mi pametni izmislili bonuse, zaista nerealno... Hahahaha hahahahahaha hahahaha hahahahah hahahaha
a

abrakadabra

pre oko 2 godine

Jedan od najperspektivniji igraca uvek napravi razliku kako u Partizanu tako i u reprezentaciju. Ko zna da igra godine su nebitne samo su kod nas godine izgovor za klupu.
l

linoleum

pre oko 2 godine

partizan sa nikad gorim timom,stoperi divlji,bekovi ko iz 60ih zdjelar nista spec kostolomac,deda natko,jojic baletan,terzic i mening ne znaju dje su posli jedini krsteni igrac rikardo.ako sad osvoji gromada titulu,to je onda namestenije od boks meceva veljka raznatovica...
D

Def

pre oko 2 godine

Pa samo se ti lozi.Gledaj u svoje dvoriste.Neko ti ispricao pricu da imas MAgika u timu kome je najveci tim klupa Olimpijakosa i Cikago,Ivanic iz Bate Borisova,nikad jaci PAvkov i Gobelja,Risario,Dioni
l

linoleum

pre oko 2 godine

alo sinovac imamo naboljeg golmana i stopera dragovica u ligi i zadnjeg veznog-sanoga,imamo pojacanje direktno iz valensije igrao protiv reala pre 2 nedelje na desnom beku,imamo najboljeg Strelca evrope Ohija,imamo kangu imamo i mi nasu ovu decurliju-kataji i ivanic za ostatak lige na svojim pozicijama profesori,pavkov dao 2 gola liverpulu izmena...itd
d

def

pre oko 2 godine

Za dobre partija trener ga je nagradio klupom.Jovic od debija nije odigrao kako valja,cak i u mladoj rep ne pravi razliku.
B

Brate

pre oko 2 godine

Valjda Stanoja ima bolji uvid,a verovatno I bolje zna od Nas...poz.za tebe nije Kritika...moramo vise verovati u Stanoja I siguran sam da ce nam uzvratiti za to titulom.