Komentari na vest

Nikolić i Petrović nestali s radara: Od projektovanih milionskih prodaja do grejanja klupe i tribina

Г

Гишка

pre preko 2 godine

Какве везе има изостанак играча са Вељом и Његошем? Можда нам је ван строја 9 играча, али ни један из средине везног реда. Мало побркани лончићи.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Njihov primer odlicno pokazuje kolikaje glupost pravilo o bonusima!!! To pravilo su izlobirali i guraju menadzeri, i samo zbog njih postoji!!!! A sada im se vraca kao bumerang. Nisu razmisljali duze od godinu dana unapred, strategija i planiranje 0!!! Nikom nije palo na pamet sta sa tim igracima kad izgube status bonusa!?!?!????
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ovde nije kvalitet igrača već nešto drugo po sredi. Šta je u pitanju to zna gospoda iz rukovodstva. Nemoguće da šansu ne dobijaju ni u ling longu. Njegoš zaslužuje šansu pre Krstičića. Nikolića ste hvalili za pas u napred. Zar ga Stanković nije poredio sa Modrićem.
p

podesen

pre preko 2 godine

Proveren info iz kluba je da je teca jednog fudbalera koji ima neverovatnih 360 000e neto ugovor a povezan je sa voda vodom koja je i sponzor zvezde platio svadbu preko 100 000 evra i kupio džip od 50 000 za dete.Inace za tog fudbalera 95% zvezdasta kaze da pojma nema a igra bas cesto u 11.Inace Rodic ima 400 000 e ali ovaj bruka ugovor.Igrao je kao starter u Bugarskoj.E zato sto se tako radi zvezdi treba svake godine liga sampiona ,kada je nema potop pa i da se osvoji le.Sad ce da oteraju Mrkelu kao kad bi u firmi portira najurili kao krivca.Ajde zdravi Delije.
G

Gostic

pre preko 2 godine

Nista ja tebe nisam razumeo
a

acaaaaaaa

pre preko 2 godine

Verovatno misli na Zvonka Gobeljića
G

Gost123

pre preko 2 godine

Druze ovo sto si ti napisao ne bi izmislio pacijent u Lazi koji je pojeo lsd...
c

czv123

pre preko 2 godine

Ne znam da li je neko stvarno ocekivao da oni igraju ove sezone pored Kange,Ivanica i Sanoga na sredini. Pa i prošle su igrali jer su " morali" kao " bonusi"
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Pa u evropi ne vazi pravilo o bonusima pa su igrali, i to odlicno.
L

Luja

pre preko 2 godine

Očekivao je veliki fudbalski mag Terza a i ,,mister". Zar ste zaboravili da je Terza dao intervju par dana pre početka sezone da se Nikolić ,,kvalitetom izborio za mesto startera umesto Kange". Kanga i nije igrao prvih par utakmica zbog toga.
f

fancy

pre preko 2 godine

Znaci sad sledece kolo Krsticic, Njegos i Nilolic na sredini, uz Falka i Zivkivica po boku i nek se igraju protiv metalca. Sanogo, Kanga i Rodic da odmore...moze i Ivanic
L

Liu Djiu

pre preko 2 godine

Zar nije Mrkela najbolji sportski direktor u novijoj istoriji? Onako pitam.
G

Godzila

pre preko 2 godine

Četiri vezane titule, pet grupnih faza u Evropi od toga dve lige šampiona. Da.
B

Baždaren

pre preko 2 godine

I dug od 60 miliona. Da!
R

Ratko Kecagabaja

pre preko 2 godine

Daleko od toga da su vrhunski igraci ali uprava ih je dizala u nebesa sa placenim tekstovima da ih traze ovi ili oni i da nece ici ispod nekih neralnih cifara. Pedagoska i steucna nesposobnost je dovela da su kao igraci u ranim 20-im skroz propali te moraju sve ispocetka a vreme ih gazi.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Ne znam ko pravi i daje cene ovim Fudbalerima. Po cemu je Veljko Nikolic 5 Miliona vredan a Njegos Petrovic 2,5 Miliona obojica greju Klupu. Ili na primer Falco nema ni jedan gol niti Asistenciju u Prvenstvu a vrednost mu je 3,5 Miliona dok Ricardo ima 12 Golova i 3 Asistencija a vrednost mu samo 1 Million. Smesno prepumpane Cene
Г

Гишка

pre preko 2 godine

А шта је тај Рикардо урадио у било којој утакмици против иоле озбиљнијег противника?
G

Gos

pre preko 2 godine

Ne spušta njima cenu sedenje na klupi i na tribinama već činjenica da nisu ni za Kolubaru a kamoli za neki drugi klub koji bi ih platio ozbiljno.
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Vazno je da su poslije par utakmica nabacili tetovaze i frizure...izadju kao dva manekena,vise paznje obracaju jesu li i koje su ih "starlete" zapratile na instagramu...nema od takvih ljeba....
c

c c c

pre preko 2 godine

klasicno obaranje cene igracima, manje klubu, vise Terzi i njegovoj sviti.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Tacno. Par stotina hiljada Zvezdi, Terzicu i Mrkeli milionce. Kad saberes, dobijes igraca od 3-4 milke za 1,5 i sve zadovoljni. Osim Crvene Zvezde koja klizi u stečaj. E, tako funkcionišu stvari u Crvenoj Zvezdi.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Na deda Krleta sprcano milion i po, 3 sezone po pola miliona. Samo deca iz osnovne i Mita bekrija nisu to videli unapred.
H

Hannibal

pre preko 2 godine

Ovaj tekst bi jedino imao smisla kao podsetnik da menadžersko forsiranje prosečnih fudbalera ne može da prođe ukoliko klub ima iole ozbiljnije ambicije. Zvezda trenutno ima najjači sastav u poslednjih 20-tak godina, sa fondom od 25 igrača ima i dovoljnu "dubinu" u slučaju povreda, bolesti ili premora nosilaca igre. U takvu Crvenu Zvezdu se itekako uklapaju i Veljko, Njegoš i Eraković, ali nipošto kao nosioci igre, jer to kvalitetom ne zaslužuju, nego kao vrlo korisna podrška sa klupe ili tribina. Budimo realni, na poziciji zadnjeg veznog, zar nije logično da Njegoš bude treća alternativa Sanogu i Krstičiću? Zar nije sasvim prirodno da umesto Veljka prednost dobijaju Kanga i Srnić, o Ivaniću da i ne govorim? Jedini kiks protiv Ludogoreca je napravio nesigurni Eraković, ali ok, i on uči od boljih od sebe, pa će verovatno i napredovati vremenom. Poenta je da u modernom fudbalu sastav čini 25-30 igrača, i baš to je slučaj sa Zvezdom u ovom trenutku. A najbolji moraju da imaju prednost i dobro je da je Deki vrlo svestan toga. Zato će se i daleko dogurati u Ligi Evrope, a Njegoš, Veljko i Čupa će biti korišćeni onoliko koliko budu potrebni. S obzirom na gust raspored, nema dileme da će i oni imati prilike da se dokažu.
P

Perinco

pre preko 2 godine

Pa sto se odlozi utakmica protiv Vozdovca ako u rosteru ima 25-30 igraca!?
P

Panter14

pre preko 2 godine

Al si mu REKOOO HAHAHAHAHA
S

StefanKatar

pre preko 2 godine

Hahaha Srnic ima prednost na mestu centralnog veznog u odnosu na Nikolica ... covek ne zna da odigra na prvu, ma ne zna da primi i vodi loptu i on ima prednost.
A

A proliv

pre preko 2 godine

A
D

Drvo

pre preko 2 godine

Dovođenje Krstičića epska glupost.
X

Xhee

pre preko 2 godine

Dovedes domaceg igraca, onda on kad primi platu, sutra sa kovertom u rukama dolazi u kancelariju.
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Svi ste napali da je to dokaz da je igra sa bonusima promasaj. Nije promasaj nego vi nemate skolu fudbala, u tome je problem. Partizanov bonus je prodat za 8 miliona evra, sad ce i drugi verujem otici za slicni novac i tako u krug. Vi to nemate, izmisljate neke petrovice pumpate cenu, a ne vrede nicemu apsolutno. I lupajte minuse koliko hocete znate i sami koliko ste tih mladih igraca prodali za neke novce u poslednjoj dekadi recimo..
A

A kazi ti nama

pre preko 2 godine

Odakle onda vama dug od 40 miliona kada ste se ubili od prodaje kako kazes?!
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Ti druze prebroj koliko je prodaja bilo, udji na transfermarkt pose ti sve i listaj oo godinama koliko su placani a koliko prodavani igraci. A to gde su pare vazi i za tvoj i za moj klub. Tebi vodje navijaca tei firme imaju i dobijaju poslove iz drzave, ljudi na funkcijama j zvezdi imaju odlicnu lovu i plus kaolje sa strane, navijaci im cuvaju fotelje, njima i politicarima. Znaci svak svakome cuva dupe i isto tako je inj partizanu. Piramida klasicna i na kraju klubu kao klubu ostaju samo mrvice. Svuda vodje navijaca osudjivani kriminalci pod 200 zabrana, nema posla nema para samo na mufte nesto ali ih hapse svuda, samo kod nas vodje navijaca su vlasnici po 5 firmi i bukvalno vode klub. Eto, tu su pare.
M

Mr.C

pre preko 2 godine

Trebalo bi im dati neke minute makar u utakmicama protiv na papiru slabijih rivala. Na taj nacin da im se odrzi cena na trzistu i da se prodaju na zimu.
V

Vladan7777

pre preko 2 godine

Dokaz da je igra sa bonus igračima u JSL totalni promašaj. Ne možeš ti igrati nazor ako nemaš kvalitet, niti se tako mogu napraviti igrači. Ako ga imaš,onda igras i sa 17,18 godina. Ovi igrali dok su bili bonus igrači, sad ne mogu ni na klupu. Bojim se da će isto biti i sa Erakovićem.
s

skunipen

pre preko 2 godine

Izvikani i menadzerski talenti, nista vise od toga, kad ti u svojoj 21. godini ne mozes da budes ni upola dobar kao Gabonac koji pitaj Boga koliko ima godina, onda je strmoglav u karijeri neminovnost. Pravi biseri odu iz kluba ispod radara, ni ne debituju za prvi tim, a primer su braca Ilic. Kao sto Lekovica trazi Real, a ovamo guraju Erakovica i pretstavljaju ga kao najtalentovanijeg stopera, a niko ga nece. Ista sudbina ceka i ove bonuse ako se ne prodaju do 21. godine, Gavric i Krstovic su se na vreme spasili.
J

Japp

pre preko 2 godine

Imali su ponude za obadvojici,od po milion ali su momci odbili da idu u Madjarsku zato sada neigraju.Provjerena informacija
B

Bata Krstaja

pre preko 2 godine

Kad se samo setim hvalospeva i nameštenih članaka, Njegoš pa Njegoš, čudo od igrača.
z

zorgeGost

pre preko 2 godine

tri godine dobijaju šansu ne iskoriste je znaci da nisu za zvezdu u nijednoj utakmici se nisu dokazali nemaju pravo da se žale da nisu dobili šansu za dokazivanje isto je bilo i sa krstovicem doviđenja prodajte to i za sitne pare
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Pa oni su igrali dok su igrane namestene utakmice da bi se prodali, a sad kad nema toliko namestenih nema ih ni na klupi.. Samo klubovi u evropi nisu ludi pa znaju da igraju 90% namestenih i nisu hteli da daju ni 500000
g

gunners

pre preko 2 godine

Pricajte sta hocete, ali obojica realno zasluzuju da budu pre Krsticica u timu. Njegovo vracanje je totalni promasaj, to se znalo od pocetka. Dotrajao je i nema vise mesta u Zvezdi, jasno kao dan. Plus od njega nece biti nikakve zarade, dok se na ovim momcima moze uzeti barem po milion ako nista drugo.
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Rišarlison iz Evertona , od januara na pozajmici sa pravom otkupa , u Zvezdi......
P

Prvi April

pre preko 2 godine

Pod uslovom da na leto dođu Mbape i Haland
G

Gost17

pre preko 2 godine

Prosecni su igraci, realno..a imali su minutazu, ali tanko..pa Nikolic je bio starter od priprema, kad je Kanga bio na ledu..pa nikakvu igru nismo imali. Onda morao Kanga in, pa igra sezonu top..Velja udje protiv Serifa, smeh ljudi..pa kako da igra. Kakvi su to igraci kad im treba 50 tekmi da pokazu znaju li sta..zato ih treba zavaliti kad vežu par dobrih tekmi, jer nemaju kontinuitet i nisu klasa! Jel' Dragovicu trebalo vreme da pokaze znanje..sad komsije ne gube ovde i mora se igrati najozbiljnije i prvenstvo..mada ih treba gurati od pocetka, pa ako ne ide, od 45' drugi..
O

Ojo

pre preko 2 godine

Kako tužno i tragično zvuče riječi Zvezdina struka
L

LudiDeji

pre preko 2 godine

Ubacuju onog malog, zaboravio sam kako se zove. Tanke mu nožice, svaki duel mislim da će ga neko polomiti. A ova dvojica da ne igraju. Nikolić je trenutno na Transfermarkt 5M težak, dok je Petrović 2,5M
M

Malj

pre preko 2 godine

Gavric je na transfermarketu 4m, i?
S

Ser Alex

pre preko 2 godine

Ako ti je transfermarkt realan pokazatelj tržišne vrednosti, bolje nemoj da komentarišeš fudbal. Navedi mi svetskog igrača koji je prodat po vrednosti transfermarkta.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Ti ne samo da neznas kako se ko zove, ti neznas ni šta komentarises ovdje. Stanković je jedino pogrešio sa Degenekom forsiraju I Pankova. Ova dvojica momaka su imali kao i Gavric I previše prilika da se dokažu ali nisu. Dali su oni kvalitet ili nisu Terza je tvrdio da jesu ali stvarnost je pokazala da nisu. Zašto ne igraju sami su krivi. Ali nijedan trener na svetu nebi u ovom trenutku dao prednost Petroviću nad Sanogom ili Nikolić nad Kangom.
Z

Zmajognjeni

pre preko 2 godine

Za Njegosa su imali konkretnu ponudu od 2,5miliona od Makabija. Decku umro menadzer i nije hteo da prihvati njihovog, zato nije ni prodat. Nisu mogli da se omaste na transferu. Dali bi ga i za 200.000e kad bi oni mogli da uzmu sa strane nesto.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Sve su to prazne priče, jer ponuda nije ni bilo. Dali bi oni svakoga budzašto. Svojevremeno Lukic dok je bio glavni, navodno imao ponudu za Darka Lazovica 4mil, ali šatro nije hteo da ga pusti. A istina je da je stigla jedna ponuda za njega tada u iznosu od 1.2mil, za sta bi ga na kraju glatko prodali, nego tvrdili pazar pa na kraju otisao za dž. A o 4mil glupo i pricati. Kakve nebuloze.
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Trebalo bi da dobijaju sansu u super ligi,kako bi Sanogo,Kanga i Ivanic odmarali za evropu
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa kako Nikolic strelac gola u Belgiji sa pola terena na tribine?!Mogli ste ako ne u Siti bar u Junajted da ga prodate.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Još da se ne radi o Petroviću i golu u Belgiji gdje bi ti bio kraj sa takvim fudbalskim znanjem.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Moja greska,toliko nas je namucio u derbiju,morao je Stojke samo njega da prati da mu ne da gol sa pola terena da sam zaboravio koji je to Terzin biser Petrovic ili Nikolic!
d

dr.Zvezdan

pre preko 2 godine

Samo da podsetim,neki tamo Amaterski klub koji se busa u grudi svake sezone kako prodaje najvece talente koje ima "za velike pare" i kako vraca dugove a clan njihove uprave pre mesec dana objavi na svom tviteru zvanicni dokument iz kluba gde se jasno vidi kako duguju cak 68.mil evra koje vucelina uprava krije od javnosti,a onda na sve to kad se doda da taj isti Amaterski klub titule video nije cak 5 punih godina a LS preko 15 godina,dodjes do zakljucka da samo vi nastavite tako da "dobro prodajete" igrace svake godine,i da redovno gubite titule i igrate stalno u Trecerazrednom kupu Tekstilne Konfekcije sa Florom i Faunom,dok sa druge strane Sampion Zvezda tuce Bragu,Liverpul,Keln,Ludogorec,Salcburg..itd i redovno igra LS ili LE, nemam nista protiv toga,nek tako bude i narednih 50.god sto se mene tice!
G

Grastion

pre preko 2 godine

Druze ne znam da li si shvatio ali Partizan tako opstaje vec preko 30 godina, cak ni ove lopurde iz uprave ne mogu da se nakradu toliko para koliko Partizan uspe da nekako napravi prodajom. Sa druge strane vas izvlaci to sto vec par godina vezujete grupne faze u Evropi, cim preskocite sezonu ili dve garantujem ti da cete opet slati poruke za spas kluba, bas zato sto ne znate da prodajete igrace iz vase skole.
t

terza magico

pre preko 2 godine

ahhahhahaha, koliko botova. pa jel ovo normalno sta rade vucko i ekipa
9

951357

pre preko 2 godine

Cinjenica je da su skrajnuti, ali isto tako je cinjenica da u nasem prvenstvu bez problema mogu da igraju u 70% utakmica. Tako da ocekujem da se polako uvode u tim. Drugo, mora malo da se zeli da se istrpi igrac. Erakovic je vezao tri dobre utakmice, i sad ce da ga pustaju dok ne odigra lose. A Nikolic odigrao lose poluvreme na prijatrljskoj, i toliko, nema ga vise. Ne moze jedna utakmica da definise status i apsolutno igranje/neigranje igraca.
M

Mekmanaman

pre preko 2 godine

Koliko treba da se trpi igrač? Nikolić je tri godine u prvom timu, dve je bio standardan kao bonus. Posle tri godine u prvom timu umesto da je među tri glavna igrača on duel jedan ne može da dobije na terenu, u našoj ligi ne pravi razliku a kamoli u Evropi. Jedini igrač trenutno u Zvezdi koji je pokazao kvalitet, a ne dobija šansu je Falko.
Z

Ziveo Sarloa

pre preko 2 godine

ZVEZDA BIJE 3 PUTA JACU BRAGU I LUDOGOREC,KOGA PA BRIGA ZA OVU DVOJICU,MOZEMO I BEZ NJIH!
P

Parody

pre preko 2 godine

Njegos je vanserijski igrac za koga se interesuje pola Evrope e nece otici ispod 7-8 M evra - rece Terza prosle godine 😅🤭🙃😁🥳
T

Tubeki

pre preko 2 godine

Zvezdina deca 😁😁😁
D

Dokolicar

pre preko 2 godine

3 Bambija za idiote koji su smislili, a posle i zadrzali "Bonus" pravilo... Sa 21. ga guras i guras celu sezonu, a onda sa 22. MORAS da ga prodas ili ukanalis. A inace, ovi sto bi trebalo da ih kupe nisu svesni svega toga (pali sa kruske), pa nece sacekati 6 meseci da proslosezonskom bonusu od silnog neigranja padne cena, pa da ga, ako su procenili da je potencijal, kupe kao polu-propalog i matorog sa 22 godine.
9

951357

pre preko 2 godine

U tome je i cela fora. Malo legalno, malo ispod stola, i svi srecni.
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Šerif je najbolje pokazao koliko su pravila o strancima i bonus igračima besmislena.
G

Gosti

pre preko 2 godine

Zato Serif ne moze da napravi moldavca koji ce igrati za reprezentaciju. Neko je davao sansu i jovicu(krs je ali videcemo kad cemo opet imati igraca u realu, mozda sms), mitru, lazovicu i vlahovicu itd jer su bili dobri, ne zato sto su bonus. Hocu reci, i zvezda i partizan da su mogli da dovedu 11 stranaca, ne bi bilo nista od tih talenata.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Nikolić uopste nije los igrač, kao ni Gavric koji je otisao, ali koja budala dade minute ovom Njegosu, to je za zatvor. Onakva panjina se retko srece. Momak nema ni jedan kvalitet, poput Luke Jovića, a zajednicko im je i to sto kad su na terenu, protivnicka ekipa ima igraca vise. Jovic smeta u Realu, Petrovic u zvezdi. Steta sto Erakovic nije uzimao Njegoseve minute prosle godine. Mali je polivalentan, moze i stopera, i beka, i zadnjeg veznog. Po gradji i kretnji neodoljivo podseca na jednog od najboljih štopera današnjice, Stefana Savića. Ima veliki potencijal, bez obzira na silne kikseve do sad. Napravice ozbiljnu karijeru. Pavlovic,Erakovic,Milenkovic, to je triling stopera reprezentacije za narednu deceniju.
A

AcoAco3333

pre preko 2 godine

Poredis Jovica u jednom Realu i Njegosa u ovakvoj Zvezdi?? Samo to govori dovoljno o tvom znanju! Nazivas panjinom igraca za kog je placeno 60 miliona Evra! Izvini molim te, a ko si ti? Messi, Ronaldo, Neymar?
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Zasto ovakav teskt posle odlicnog izdanja protiv Ludogoreca?
h

hleb

pre preko 2 godine

Tvorza majstor...za svoj džep.
d

dežavi

pre preko 2 godine

U garbidž tajmu... vau.
t

terza magico

pre preko 2 godine

bravo za sportski sektor, godinama briljiraju
G

GostJqh

pre preko 2 godine

I bonus pravilo i pravilo stranaca bi trebalo ukinuti, narocito sada kada smo blizu dva tima u kvalifikacijama za LS, jednostavno mora se oformiti ekipa koja ce stalno da igra, a ne stalno neka tumbanja zbog tih pravila, a onda u evropi igramo sa "najjacim" timom koji gotovo nikada nije odigrao utakmicu u tom sastavu.