Komentari na vest

Ništa od 103.000.000 evra: Hrvati raskinuli ugovor o TV pravima sa Šveđanima

G

Gost iz predgradja

pre oko 2 godine

potpisali su , cini mi se , neka neko proveri , juce je bila vest za 8 miliona godisnje?!
V

Vidal

pre oko 2 godine

Kad poredim Superligu i HNL dodjem do zakljucka.Zvezda i Partizan su u istom kosu kao HNL cetvorka, ok mozda Dinamo i Zvezda malo odskacu. Sto se tice srpskih uspjeha u Europi za njih su zasluzeni Zvezda i Partizan koji vrijedno skupljaju bodove iz sezone u sezonu, ostali klubovi iz superlige su izletnici u europu i sada kada Srbija dobije petog predstavnika on ce im samo biti teret i koeficijent ce padati iz razloga jer ce se djeliti sa 5 a ne kao ranije sa 4 kluba. Isti problem imao je i HNL kad je kao peti predstavnik uskocila Lokomotiva. Hajduk se tek digao i od njih tek mozemo ocekivati neke stvari u Europi, Osijek taodjer bez Europskog iskustva ali sa ovakvim trenerom i ekipom samo je pitanje vremena kada ce zaigrati u nekoj od grupa. Rijeka je svakako navikla da igra Europu tu i tamo. Velika razlika je i u velicini lige, Superliga mora da se smanji na 10 klubova kao i HNL jer tek ce se onda dobiti na kvalitetu i konkurentnosti. Ako se ne slazete samnom najbolje da pogledate transfermarkt i cijene HNL ekipa sa cijenama Superlige. Tamo mozete vidjeti da Lokomotiva i Gorica imaju skuplji igracki kadar nego Vojvodina i Cukaricki koji bi trebali krojiti srpsku veliku cetvorku. Naravno velika prednost HNL je u tome da je Hrvatska u EU a samim tim su i transferi mnogo lakse ostvarivi jer se igraci vode kao domaci a ne kao stranci.
s

soichiro

pre oko 2 godine

ovo se zove dogovoreno otkacinjanje konkurencije...osnujes firmu par meseci pre raspisivanja tendera i ponudis nerealnu cifru...neuplatis prvu ratu i onda cekas paniku onoga ko prodaje i dobijes upola cene.....ko u pekari posle 3 sata.
G

Gostbasters

pre oko 2 godine

Uuu, evo šanse za Telekom da pljusne 150 milki pa da gledamo Hrvatsku ligu 10 god!
G

Ginola 14

pre oko 2 godine

Na stranu priče o sponzorskim ugovorima, Hrvati su napravili solidnu i zanimljivu ligu iz ničega. Mala država, a opet imaju veliku četvorku. Ovaj put uz jaki Dinamo, vratio se Hajduk, Rijeka standardno dobra u zadnjih desetak godina i sada Osijek koji pravi interesantnu priču. Dok se kod nas decenijama postavlja jedno te isto pitanje: Zvezda ili Partizan, oni imaju 4 kluba koja se bore za titulu i Evropu. Osnova svega je kvalitet ispred kvantiteta. Liga sa 10 klubova sama po sebi govori o tome koliko se fudbal tamo ozbiljno shvata. Za razliku od našeg pristupa: neka i moj kum iz XY selendre obrne koji dinar pa i po cijenu da nas je 16, Ej, ex-Yu liga u najjačoj sezoni '90-'91 je imala samo 18 timova?! A, znamo ko je sve igrao u to vrijeme. Možda se u tim brojevima i pristupu može naći i objašnjenje u uspjesima njihove i naše reprezentacije. Naravno, ne treba zaboraviti ko sve vlada našim fudbalom i koliko dugo. Tako da ideja da jednog dana, npr Spartak iz Subotice, potroši par miliona Eura na igrača ili da ima vlasnika koji gradi novi stadion u Subotici jer nikom ne plaća reket i od toga mu život ne zavisi je ravna 0. Fudbal nam niko neće vratiti, dok ga sami ne vratimo.
K

Koliko

pre oko 2 godine

Samo nestrucan komentar.... Pricas o velikoj cetvorci u ligi gde je od 2005 godime dinamo bio prvak svake sezone sem 2017 godine???blizi smo mi velikoj cetvorci koji bar imamo dva tima koji se tolko kolko smenjuju. To sto vidis u hrbatskoj ove godine je lazna borba koja im se desi svake osme sezone i po pravilu dinamo i tad bude prvak
G

Ginola 14

pre oko 2 godine

Da sam stručnjak potpisivao bih članke, a ne komentare na članak. Opusti se loma i probaj pročitati komentar prije nego na osnovu nicka staviš 50 minusa i sebi na svoj komentar još toliko pluseva.
T

Trpke

pre oko 2 godine

Mocart I Germanijak to je bratija !
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Priča od početka bila mutna.
V

Visca Trabzonspor

pre oko 2 godine

Ipak malo manje mutna od priče u Barseloni.
P

Pobeda

pre oko 2 godine

Hahahhaha, citirate Germanijak? Tj. citirate sami sebe??? Pobedili ste, obrnuli ste igricu, hahaha
M

MRekoop

pre oko 2 godine

Jesi ti prvi put ovdje? Oni citiraju Germanijak stalno. Naravno da su dio iste firme ali su ipak odvojene redakcije. Ne vidim u cemu je problem
@

@pobeda

pre oko 2 godine

Pa sta ako citiraju sajt iz svoje fransize, normalno da ce to da urade. Sta je tebi smesno druze, pa u sta se ovo pretvaramo kao ljudi, sve nam smeta i sve bismo da popljujemo?!?