(©Starsport)
(©Starsport)

Ništa od velikog derbija 5. kola Mozzart Bet Superlige: Odložen okršaj Vojvodine i Zvezde

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.07.22. | 10:00

Na zahtev Beograđana zbog evropskih izazova

Tri kola – tri pobede za šampiona. I Crvena zvezda na vrhu tabele, a odmah iza nje Vojvodina sa sedam bodova. Sve se figure postavljaju za spektakularan okršaj na Karađorđu u petom kolu Mozzart Bet Superlige, direktna borba za poziciju broj jedan. Ali avaj...

Do velikog derbija ipak neće doći, barem ne u tom terminu. Kako saznaje Mozzart Sport, utakmica Vojvodina – Crvena zvezda je odložena na zahtev beogradskog kluba. Prvak države je zbog predstojećih evropskih izazova zatražio da se meč 5. kola pomeri za neki drugi termin, a Novosađani su dali saglasnost. Čelnici Superlige su takođe aminovali.

Izabrane vesti

Novi termin se zna, igraće se u danu kada ostali klubovi budu na terenu u šesnaestini Kupa Srbije – 19. oktobra. Istinski slobodnog, „čistog“ termina nema, jer je kalendar žestoko stisnut zbog Svetskog prvenstva u Kataru, pa će Vojvodina i Zvezda svoje mečeve u Kupu igrati kasnije.

Prema džentlmenskom dogovoru čelnika Superlige i klubova od prošle godine, dozvoljeno je samo jedno odlaganje utakmice, tako da je Zvezda svoj adut zbog Evrope ispucala. Kao i Radnički iz Niša, koji je pomerio meč 2. kola Mozzart Bez Superlige protiv Kolubare.



tagovi

FK VojvodinaFK Crvena zvezdaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara