(©fkvojvodina)
(©fkvojvodina)

Njegoš zadužio Vošin dres: Kada vas neko toliko želi, onda ne možete da odbijete

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.01.24. | 17:36

„Dolazak u Vojvodinu jedan od najboljih poteza u karijeri“, poručuje novi igrač Lala

Nakon golmana Dragana Rosića i veziste Vukana Savićevića, Vojvodina je angažovala još jedno zvučno pojačanje – Njegoša Petrovića, koji se u srpski fudbal vratio nakon dve godine provedene u Španiji.

Nekadašnji član Crvene zvezde u Staru damu je stigao na pozajmicu iz Granade, ali je izvesno da će Novosađani već na leto otkupiti njegov ugovor.

Izabrane vesti

Petrović (24) igra na poziciji zadnjeg veznog, a danas je zadužio dres sa brojem 18. Novi član Lala uveren je da je dolazak u Novi Sad pravi potez za nastavak karijere.

"Veoma mi je drago što sam se vratio u Srbiju, posebno u klub kao što je Vojvodina. Iz više aspekata je dobro što sam ovde i mogu da kažem da mi je ovo jedan od najboljih poteza u karijeri", rekao je Petrović.

Njegoš je istakao da je Vojvodina pokazala najveću želju da ga angažuje, što je bilo ključno za dolazak na "Karađorđe".

"Presudila je želja Vojvodine. Ovo je klub koji me je najviše želeo u ovom prelaznom roku, a kada vas neko toliko želi, onda to ne možete da odbijete. Moja dužnost sada je da to vratim na najbolji mogući način u ovoj polusezoni, kao i u godinama koje dolaze", zaključio je Petrović, koji će zaoštriti konkurenciju u veznom redu novosadskog superligaša.


tagovi

Njegoš PetrovićFK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara