Komentari na vest

Noćna mora Blekija Milenkovića: Ruka u 94. minutu donela pobedu Laciju (VIDEO)

@

@vlado

pre 6 meseci

Nema tu bio dobar ili bio odlican pa ta samo jedna greska....džaba! Najgori su takvi igrači koji izvrse ,,harakiri'' kada je najvaznije i najbitnije,a njemu se to sve cesce desava.na EP nemamo sta da trazimo ako bude u odbrani,a bice po svoj prilici.

Kg_Šumadinac

pre 6 meseci

Bleki KANTA ozbiljna. Što u Fiorentini, što u reprezentaciji pre svega. Nbt, da li ste Zvezdaš, Partizanovac, ali to je činjenica. Da igramo sa 4 pozadi, da bude desni bek, pošto na štoperu je užasan. Momak ne samo da stagnira, već je lošiji nego sa 19,20 god.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Kapirate da nemamo boljeg? Mozda da proba Piksi Borisa Popovica iz Serkl Briza iz Belgije
B

Bar Kohba

pre 6 meseci

Milenkovic volusina, 94 minut i 40ta sekunda pravi penal, a 20 sekundi do kraja tekme, lik rukom mase. Oborio me za 140evra igrao sam Lacio Fiorentina cist X pogodio sam Ofi Olimpijakos 2 i 2+, Granada Viljareal 2, Boavista Sporting 2 i 2-3 i Burgos Saragosa X, ulog bio oko 1,50e. Iznervirao se, jos zaokruzio kao pogodak, rekoh gotovo, ovaj nas me ukeba.

Владан

pre 6 meseci

Хвала Блеки..поклонио си победу...и наравно Ћири..који ће отићи код наредника ове зиме.Победи се не гледа у зубе.
b

bobinho

pre 6 meseci

Bleki u opasnom padu baš loše igra...
c

cccpeki1312

pre 6 meseci

Kad je on igrao dobro?Indinanaca decko nema veze sa fudbalom!!?!
J

JovanCZV

pre 6 meseci

Gledao sam utakmicu bio je skroz dobar to sto je imao ovu gresku ne znaci da je van forme, za nasu reprezentaciju super stoper.
z

zauzeto ime

pre 6 meseci

odigrao dobro sezonu u partizanu i 2-3 godine u fiorentini, posle konstantno u padu, kao da se razocarao sto ga nisu prodali u jaci klub kad je bilo ponuda