Komentari na vest

Nova drama: Gudelj se opet srušio na terenu

d

d.o.o.

pre 5 meseci

hahaha vakcine, e bas me zanima sta bi imali ovi strucnjaci da kazu u odbranu kada bi saznali da se neko od ovih sto su skorije kolabirali nije vakcinisao. al naravno nece imati argument u tom slucaju jer ce smisliti nesto petnaesto

Искрено речено

pre 5 meseci

вакцине...
G

Godzila

pre 5 meseci

Od sutra samo šah da igraš ako misliš da potraješ...
C

Comi81

pre 5 meseci

Brate ovo je kraj karijere za pametnog čovjeka...Ovo ti je druga opomena,pitanje je hoćeš li imati treću...
D

Dobronameran gost

pre 5 meseci

Brate batali profesionalni sport. Ziv bio 100 godina!
D

Deno

pre 5 meseci

Isti slucaj Pamic u Hrvatskoj,dva tri puta kolabio na utakmici, ne da vrag mira , otisao na mali fudbal i umro.Za Gudelja najbolje da prestane sa bilo kakvom vrstom opterecenja.Hodanje jedino.
М

Милек

pre 5 meseci

Човек опет добија знак, ваљда ће бити паметан после овог

Vladan Ocokoljić

pre 5 meseci

Puste pare proklete
Z

Zv 90

pre 5 meseci

Kakve pare prijatelju,pa to je porodica ko je obezbjedjenja odavno,momak igra fudbal iz ljubavi
g

gooxy

pre 5 meseci

Brz oporavak da se sto prije vratis na teren.mislim na mali fudbal nako rekreativno.glupo bi bilo da se vratis opet i rizikujes zivot,probao si neide.bavi se necim drugim u zivotu i uzivaj u zivotu
m

ma da bre to

pre 5 meseci

Aj sto on odbija da batali, ali sta radi bre doktor u tom klubu? Jel ima tu neko da mu kaze druze ti vise nisi za fudbal, evo ti papiri, ako neko hoce neka ti da sansu, mi da rizikujemo necemo!

VecaBg1971

pre 5 meseci

Pa strasno, kako neko ko ima takvih problema ponovo igra fudbal. Posle Eriksona svi bi da se prave pametni sa zdravljem, to vazi i za igrace i za lekare. Malo je igraca umrlo na terenu, uzas. Batali decko fudbal i uzavaj u zivotu.
A

Aleksejko

pre 5 meseci

Imam ugrađeni defiblirator i to je genijalna stvar koja reguliše rad srca, možeš da se baviš sportom pa čak i profesionalnim, ali ono što je problem suštinski je da kada srce počne da kuca previše brzo on na silu uz pomoć električnih impulsa pokušava da spusti otkucaje i vrati ih u normalu i tada se gubi svest na sekundu dve ako to traje duže od 10 sekundi onda je to veliki problem jer se neretko završava smrću. Mač sa dve oštrice, osećaš se dobro ili odlično a sledećeg trenutka si na zemlji, bez ikakve najave.
T

Trpke

pre 5 meseci

Da je to neki igrac Pa ajd da kazes. A ono tatina sincina,Koja igra cetvrtu spansku?!
М

Мрцина

pre 5 meseci

Какве везе има чији је син?Ако је већ пун пара,логично је да игра фудбал из чисте љубави,иначе не би играо Шпанску трећу лигу.Невероватно какве коментаре остављате..
k

klj

pre 5 meseci

Nisam siguran da defibrilator radi na način koji ste opisali. On šalje elektro impuls kada srce stane.

Dragoljub Panic

pre 5 meseci

ima više vrsta df. Neki rade na opisani način,tj smanjuju fr srca
7

79

pre 5 meseci

Šta drugo reći nego lud čovek,pa sve i da je uboga sirotinja nebi trebao da pomisli na teren.Njegovi a samim tim i on puni kao brod,a on navalio da igra
i

igor978

pre 5 meseci

Šta treba da se desi još pa da čoveku koji ima mozak uđe u glavu da mora da prestane da se bavi fudbalom. Ne razumem, čoveče imaš lsabo srce, para imate u porodici, otvori bre neki restoran ili ulaži pare u nekretnine, batali dečko ovo dok nije prekasno. Bog te jednom pogledao, dva puta neće!
S

Stevan Miksaa

pre 5 meseci

Pogledao ga 2 puta. I ko zna koliko jos pre toga u zivotu, i Boze zdravlja, na dalje ce.
Б

Белграно

pre 5 meseci

Али зашто, зашто, зашто толико тврдоглаво неће да батале кад је очигледно да тело каже НЕ. Гомис у каријери безброј пута колабирао, ено га још игра. Ериксен игра са уграђеним бајпасом. Двамена безброј пута колабирао и умро на терену неки дан у Албанији, видели сте. Ово је Гудељу сад други пут, па зашто боже драги, јел то вредно ваших живота? Надам се да је добро и човече батали, не може, немој, престани, стоп. Не иде ми у главу.
b

bgcz

pre 5 meseci

suludo. Porodično imaju love, brat zaradio miliona i miliona kroz odlicnu karijeru, oženio Cecinu ćerku pa i sa te strane imaju milione i tvrdoglavo oće da igra još
g

gost0

pre 5 meseci

Druze batali fudbal, cuvaj zdravlje! Ziv bio 100 godina!
Š

Špricevi

pre 5 meseci

Našpricali ljude opasnim vakcinama i evo rezultata. Ljudi oboljevaju od srcanih bolesti. Novinari ćute. Baš da vidimo moderatora koliki je šmeker da li će mi odobriti komentar.
N

Nemanja1988

pre 5 meseci

Ovo sve se dogadjalo i ranije. Ne vezano dal su vakcine dobre ili ne. Samo tebi je bitno da razvijas teorije, bez obzira dal ima smisla ili ne. Sportski pozdrav
P

Pedja2002

pre 5 meseci

Molim vas strucnjace za populacionu politiku, hocete li nam objasniti pakleni plan depopulacije stanovnistva od 2019. Posebno sa stanovista podatka je porasla svetska populacija u tom periodu za 200 miliona ljudi. Ekspert ima rec...
5

5g crowd

pre 5 meseci

Evo još jednog...
I

Injection

pre 5 meseci

Meni nije objavio, isto sam napisao. Potpuno se slažem.
И

И

pre 5 meseci

@Pedja2002, Ti znaš da li je porasla populacija, isto kao što ovaj zna nešto o depopulaciji. Znate samo nebuloze koje čitate, ne mora biti istina ni jedno ni drugo. Gde je ta populacija i silna prenaseljenost, prodji od sredine Švedske pa skroz gore do severa, pre ćeš sresti medveda nego čoveka, isto je i sa 90% ruske teritorije i mnogih drugih. Gde je to globalno zagrevanje, pogledaš pre 100 godina bile iste temperature kao i danas. Na vašim verovanjima u razne gluposti, neko zaradjuje pare. Kako njegovim, tako i tvojim.
T

Tinfoil Hat

pre 5 meseci

@Pedja2002, ne može jer takvi kao on ne znaju šta da rade kada su suočeni sa činjenicama, oni samo veruju "činjenicama" koje čitaju sa Facebook-a, Twittera itd.
М

Марјан

pre 5 meseci

Сви се праве луди,а само т о и јесте разлог свега. Најгоре су оне ботине што причају како је тога било и раније....метак.
n

nokia 1213

pre 5 meseci

Brate, brz oporavak. Ne radi vise to, odmaraj, odmori malo i od fudbala. Nije lepo gledati te kako padas po terenu.
Č

Čvarkov

pre 5 meseci

Jel i ovaj tataviran? To je sve od tatavaža,od igle. Što više tatavaža,to manje mozga.
B

BW

pre 5 meseci

Seek help, pod hitno.
K

KojMoj

pre 5 meseci

Šta je TATAVAŽA ????????
Б

Белграно

pre 5 meseci

Од татаважа значи.
h

hxhdh

pre 5 meseci

Brata sta da ta kazam, stvara nasa narmalna a ava vrama.
Č

Čvarkov

pre 5 meseci

Pitajte Vidu što prodaje kumkvat.
p

pinto

pre 5 meseci

Decko nije normalan, sam sebi rizikuje zivot svesno... Ocigledno da ima imperativ da dostigne brata po cenu zivota, kao da je fudbal jedino cime se covek moze baviti. Jezivo.

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Možda ga pomalo i punica gura da još zaradjuje,njoj su naj draže pare od fudbala!
А

Аасдд

pre 5 meseci

Није ово вредно живота. Надам се да овај момак има и мозга па да схвати то. Брз опоравак.
M

Markonino

pre 5 meseci

Drzi se druze,i batali fudbal. I onako to vise nije sport.
a

alo alo

pre 5 meseci

Pa profesionalni sport, nikada nije ni bio sport,vec biznis.Poslusajte Ducija Simonovica sta kaze u vezi ovoga..
T

Toto-ko-tunjo

pre 5 meseci

Ducija slušaš i kad biraš toalet papir? 🤔
g

glibulja

pre 5 meseci

A Duci je inače jako bitan, kao i njegovo mišljenje. Serator neopevani.
a

alo alo

pre 5 meseci

Na stranu sve ostalo oko njega, ali za profesionalni sport jeste upravu.Mislim, i bez njega, mozete da skontate da ovo nije zdravo.Sve vise utakmica zbog para, a igraci odmora skoro da ni nemaju.Da ne govorim o dopingu u profesionalnom sportu.jer bez njih ne bi mogli da izguraju ove napore.Ovo je postalo bolesno sta se radi u vrhunskom sportu, ali svi cute, zbog miliona..