Nova drama: Gudelj se opet srušio na terenu

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.12.23. | 14:08

Već je zbrinut u bolnici, u stabilnom je stanju...

Ponovo drama na utakmici španske treće lige i nažalost ponovo je glavni akter bio rođeni brat reprezentativca Srbije Nemanje Gudelja - Dragiša. On se na meču odigranom ovog popodneva između Melilje i njegove Kordobe ponovo srušio na teren.

Na svu sreću, ovoga puta nije u potpunosti izgubio svest, pa je meč ubrzo nastavljen, a on hitno hospitalizovan, iako je uspeo sam da se pridigne.

Izabrane vesti

Igrao se 27. minut kada se Dragiša Gudelj našao na travi. Sama pomisao na sve što dešavalo u martu mesecu izazvala je jezu među igračima na terenu i ljubiteljima fudbala na tribinama, ali na sreću, poslednje informacije iz bolnice govore da je Gudelj trenutno stabilno.

"Dragi Gudelj se oseća dobro, prebačen je u bolnicu i urađeni us svi potrebni medicinski testovi nakon što je napustio stadion Alvarez Karo. Čim budemo u prilici, daćemo više informacija", stoji u saopštenju Kordobe.

Činjenica da Gudelj nije ostao bez svesti hrabri, međutim pitanje je kakve će nadalje savete od lekara dobiti srpski internacionalac i koliko je pametno da nastavi da se profesionalno bavi fudbalom.

Vraćajući se na teren od je nedavno izjavio kako 'nije lako ponovo doći na mesto gde ste već jednom umrli'.

Podsetimo, Gudelj je pre devet meseci bio podvrgnut hirurškoj intervenciji i tada mu je ugrađen automatizovani defibrilator. U pitanju je je vrsta pejsmejkera, implatant koji služi da reguliše rad srca tako što šalje električne impulse kada je srčani ritam opasno visok, što može da izazove zastoj u radu.



tagovi

Dragiša Gudelj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara