Komentari na vest

Nova opcija: Kanarinci kupuju Popovića za Napoli

M

Menadžersko derište

pre 5 meseci

Sve najgore tebi i tvojim menadžerima
И

Ишизаки

pre 5 meseci

Родитељи, родбина, кумови хоће део колача па наравно да ће да га отпиле када виде колико тражи. Мали, ослободи се окова горе наведених, потпиши за Партизан уговор, одиграј сезону, две па онда иди у ''бели свет''.
p

pero7

pre 5 meseci

ko mu je menadzer?
k

kop22

pre 5 meseci

jokso iz bubanj potoka

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Mora li na svakoj vesti o nekom klincu koji ce kao u Italiju da citam navijace blizanaca ko je gori? Lepo kazem, treba posebna rubrika o ovoj temi, jer ja pratim Italiju i ne zelim da citam tekstove o nekim nazovi vunderkindovima a jos manje komentare na vest.
K

Kolodin

pre 5 meseci

Svaki mlad fudbaler kome roditelji brinu o karijeri neće daleko dogurati,možda jedan od deset i to pod uslovom da su mu roditelji sportisti.Najbolji dokaz je Filip Janković možda i najveći talenat u Srbiji zadnjih 20 godina i najmlađi debitant na evropskim mečevima u istoriji Crvene Zvezde.Njega je uništila majka Ljiljana inače veoma uspješan advokat imala je novca ali valda joj bilo malo.Filipa Jankovića je zastupao Zoran Stojadinović i kaže da je bio frapiran kakve je stvari Ljiljana tražila,umesto da traži vrhunsku opremu i eventualno privatne treninge za klinca od 16 godina ona je tražila da joj agencija Stojadinovića dva puta mesečno plati produženi vikend u Monte Carlu.I pored toga što ga je Stojadinović zastupao ona ode u Paris kod Ćalasana i traži za sebe nov Bmw a za Filipa Audi Q7 ,posle su Filipa dovozili na treninge Zvezde u tom Audiju a na tablicama je pisalo FILIP,a njegovi vršnjaci su dolazili biciklom,posle toga je Stojadinović i digao ruke od njega.Filip Janković prošle godine je igrao fudbal za Laktaše u prvoj ligi Republike Srpske a sada gde je sada pojma nemam.Evo primjera i u vrhunskom fudbalu,Kilian Mbape ,njemu majka vodi karijeru i prije 2 godine se našla pametna da ucenjuje jedan Real Madrid nekim suludim zahtevima ,naravno da su ih ljudi iz Reala odpilili.Mbape da je tada prešao u Real sada bi 100% imao 2 zlatne lopte i mogao je da juri Mesija i Ronalda po tom pitanju,sada već gazi 27 u godinu i igra u mrtvom Parizu koji nije ni među 10 evevropskih ekipa
N

News

pre 5 meseci

Filip Jankovic je bio reklamiran preko medija. Nikad on nije bio veliki talenat. Decko ne moze da igra amaterski fudbal u najboljim godinama
b

burazere

pre 5 meseci

Bio sam na utakmici na kojoj je Filip Janković debitovao i posle nekoliko kretnji i dodira sa loptom,jedno 5 do 10 minuta, videlo se da dečko nema motoriku ni brzinu, da nije kapacitet da dodje do nivoa koji je potreban za moderan fudbal pa čak ni za Zvezdu. Njega nije niko upropastio već je imao karijeru u skladu sa kvalitetom. A mnogo je takvih iz Zvezdine škole izašlo u zadnjih 20 godina, a pričaju se neke bajke o propadanju. Prava istina je da Zvezdina deca propadaju sa 13-15 godina jer njihovi roditelji nemaju da podmažu, pa onda prolaze ovi sa lovom što ih mi poznajemo kao 'Zvezdina deca'. Čast izuzecima naravno, kakav mislim da je Kosta Nedeljković (što se i vidi po obeštećenju).
L

Leskovac.le

pre 5 meseci

Slazem se,primer za to su braca Ilic. Majka je bila pravi profesionalac i najbolji pley tog vremena. Porodica za primer svim roditeljima mladih treba da budu.
i

igor978

pre 5 meseci

Dečko hoće u seriju A bez ozbiljnih minuta u Srbiji - znamo kako su se ove avanture završavale.
B

Burek

pre 5 meseci

Realno, Mijatović i Nedeljković (naročito ovaj prvi) imaju utakmice u nogama, a ovaj će proći kao onaj Marokanac (zaboravih mu ime) koji je kao mlad došao upravo u Milan i kasnije počeo da umesto treniranja snima sebe za TikTok. U najboljem slučaju će proći kao Božinov
P

Prokovic.m

pre 5 meseci

I ova dvojica su neiskusni. Nije lako igrati seriju A. Ljudi,pa totalno smo postali nerealni.
N

News

pre 5 meseci

Menadzer ga nudi svakom klubu ali niko ga nece. Mali nije mogao da igra superligu Srbije a hoce u top klubove evrope gde je konkurencija mnogo jaca.
V

Veljko9

pre 5 meseci

Svako ga hoce ali previse traze menadzeri, Italijani su stipse
N

News

pre 5 meseci

@veljko. Koliko trazi menadzer? Imas sve plate Igraca koji igraju u Italiji na svim sajtovima koji se bave finansijama.
V

Veljko9

pre 5 meseci

Ne znam ali kako Mocart kaze traze previse i ponasaju se neprofesionalno.
М

Марлоне

pre 5 meseci

Нема од њега ништа. Само гледајте. Ено Немања Јовић још нема клуба, не игра у најбитнијем дјелу каријере за развој, а ускоро ће му 22 године. Јесте да је Партизан катастрофа постао за играче са овом управом, али изгледа да се неки играчи залете пуно, па на крају не направе ништа.
Z

Zlatko Psihopata

pre 5 meseci

Jezte katastrofa kako da ne 🤣👏. Vidimo na primjeru malog Ilica kako je katastrofa. Ko god se ponasa kao profesionalac naplatice se iz Partizana. Partizan za razliku od Zvezde daje pravu sansu svojoj djeci. Nedeljkovic i Mijatovic su u Zvezdi igrali iznuđeno. Pod ovom upravom Partizana vecina reprezentativaca Srbije se prodala iz Partizana.
@

@Zlatko Psihopata

pre 5 meseci

Naravno da dajete šansu svojoj deci jer su vam ostali igrači obični krševi, uz par izuzetaka koji bi mogli da igraju u Zvezdi. Uostalom, nije baš da je Eraković grejao klupu
Z

Zlatko Psihopata

pre 5 meseci

Partizan je i u vrijeme Đurića davao šansu svojoj djeci, to traje od osnivanja kluba. A i strance bolje pogađamo od vas iako nam je budžet uvijek manji. Tako da ne znam o kakvim krševima govoriš? Možda o Rodiću i Degeneku?
0

09866

pre 5 meseci

Jel ovaj lik postoji uopšte. Kobajagi se cela Evropa satra za njega a lik nije odigrao seniorsku utakmicu
S

Slavuj

pre 5 meseci

Iz Partizana u Frozinone, ništa Milan, Juve, Barsa, eto dijete kako ti je tata i menadžer valjao u životu. Taj neće igrati ni za Frozinone, zna li iko mladog igrača u ekipama iz Italije koje su u borbi za opstanak u Seriji A ili u Seriji B za prva 4,5 mjesta. Takvih nema, kao što nema ni Lazetića plaćenog preko 4 milona, tako neće biti ni ovog mladog fudbalera, koji će za 2 godine u Čuku.