Komentari na vest

Novi brodolom Ajaksa: Odbrana džogirala, Van Bomel spakovao dva komada (VIDEO)

R

R9 Fenomeno

pre 2 meseca

Gledam svoja posla i kapiram da svako ima pravo na mišljenje i to je u redu. Ali brate ne mogu da izdržim, ti koji si komentarisao u vezi ovog Belića, brate, molim te nemoj da pratiš više fudbal, idi druže prati klikere ili šta ja znam već. Ja ne znam iskreno dal ovaj Belić ima školu fudbala, dečko nije fudbaler uopšte. Kakva je tu kombina, dorćolci dal čine nekome pa ga guraju, neverovatno da ovaj igra fudbal profesionalno…
M

MileSrbin90

pre 2 meseca

Svaka ti je na mestu.Bravo
G

Gostinho111

pre 2 meseca

Erakovic je za ovog Sutala Nemanja Vidic. Ali eto na staru slavu je Dinamo zeznuo Ajaks.
b

bosko2020

pre 2 meseca

Od Dinama se srozo Sutalo tacno.A Ajax to isto radi timovima evrope,papreno naplati a ovce su u redu za kupovinu hahahaha.
P

Pravac druga liga

pre 2 meseca

Kad za kapitena imaš babu Henderson

DonkeyKong

pre 2 meseca

Ajaks odlično parirao do 7og minuta :D
D

Dušan Tadić

pre 2 meseca

Kristijan Belić u reprezentaciju!!! Teraj Račića grejača klupe u Sasuolu!
M

MileSrbin90

pre 2 meseca

Pod hitno treba zabraniti komentarisanje zbog takvih ljudi kao sto si ti. Ne razumes se prijatelju u fudbal i batali komentarisanje!
D

Dušan Tadić

pre 2 meseca

Kakva nam je reprezentacija? Visoka, troma i spora, kakav je igrac Belic? Agresivan, nizak, brz, pun energije a Uros Racic? Maneken od 193cm i 100kg sto ne igra uopste zadnjih 2god a dobija poziv, sta sam lose rekao?
M

MileSrbin90

pre 2 meseca

Belic je odigrao tek cetvrtu utakmicu za alkmaar i to sve po 50tak minuta... Ovo danas mu je jedina solidina utakmica bila i zbog te jedne utakmice treba da igra za reprezentaciju??? Prijatelju (ne)ozbiljan si.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Gospode Bože, dosta nam je više grobarskih poluproizvoda i mesara u reprezentaciji. Danas je uspeo da izbegne žuti, što znači da ipak napreduje.
b

belic

pre 2 meseca

nisam gledao nijednu utakmicu,kazes cetvrtu ..on nije prosao pripreme ,a opet igra,a ostali talenti srpskog fudbala?
D

Dušan Tadić

pre 2 meseca

GostGost ti druze svaku objavu o Partizanovom igracu komenatrises, smaras vise iskreno. Belic je igrac kakav fali reprezentaciji a treba skloniti beskorisnog Racica i Djuricica. ALOOO KAKO UROS RACIC DOBIJA POZIV U REPREZENTACIJU KAD DECKO NE IGRA?!?!?!?
G

Gostgost

pre 2 meseca

Račić ne treba da dobija poziv za reprezentaciju. Ali i takav kakav je je 3 nivoa iznad Belića. Koji takođe ne treba da primiriše reprezentaciji. Đuričić je posebna priča, samo Bog zna zašto on dobija poziv. Ćutao bih ja, ali se onda izbacite sa ovakvim glupostima, kao što je Belić u reprezentaciji, i onda moram da reagujem.