Novi Marinakosov projekat: Rafa Benitez ili Blan na klupi Olimpijakosa

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.09.22. | 11:12

Grčki šampion je trenutno možda najluđi klub u Evropi

Možda je trenutno Olimpijakos iz Pireja najluđi klub u Evropi. Velike ambicije imali su u Atini, pred početak sezone, posebno što je stvoren, gledajući imena, vrlo respektabilan tim. Gazda Enangelis Marinakis napravio je spektakl u finišu prelaznog roka, kada je u Pirej doveo Marsela, Hameza Rodrigeza i Sedrika Bakabua.

Međutim, i dalje rezultata nema. Poraz od Arisa u Solunu doveo je do smene trenera. Španac Korberan, koji je nasledio Pedra Martinsa posle eliminacije od Makabija iz Haife, dobio je otkaz. Olimpijakosu se ljulja prestao u Grčkoj, pošto trenutno ima sedam bodovanja manje od gradskog rivala Panatinaikosa. Ne ide ni u Ligi Evrope.

Izabrane vesti

Svestan je Marinakis da samo trener jakog pedigrea može da drži svlačionicu i po imenima tim snova za grčke prilike. Štampa iz Atine danas prenosi informaciju da je vrhuška grčkog šampiona sastavila listu kandidata za novog trenera.

I da će to biti novi ambiciozan Marinakisov projekat. Razmišlja se o legendarnom Francuzu Loranu Blanu, koji je kao trener mnogo više obećavao. Vodio je Bordo, i PSŽ, bio selektor Francuske, ali je onda napravio četvorogodišnju pauzu u karijeri. Sve do angažmana u katarskom Al Rajanu.

Pored njega pominje se i Rafa Benitez, koji je bez posla posle otkaza u Evertonu. Kao mogući naslednici Korberana pominju se još Kambijaso i Ćavi Alonso.


tagovi

OlimpijakosRafa Benitez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara