Komentari na vest

Novi početak, sa dosta nade, ali i zebnje: Sa Mitrovićem i bez Lazetića u Staroj Pazovi

g

gost 024

pre 8 meseci

O boze moj, bez Lazetica.....pa kako bez njega, takvog talenta odigrati nešto ahahahha
S

Sedorf10

pre 8 meseci

Dobro bi bilo da tog Mitrovica prosledite i kadetskoj selekciji, da se malo usavrsava i kod njih. Smejurija jedna. U ni jednoj ozbiljnoj zemlji igrac kada predje u visu selekciju nikad se na vraca u nizu tj. juniorsku. To je lose za njegovo samopouzdanje i motivaciju. Ali kod nas jos uvek vlada amaterizam u trenerskoj struci.
L

LazzzzzAR

pre 8 meseci

Aljosa Vasic u A reprezentaciju, Djuricic i Racic napolje!
T

Tuneki

pre 8 meseci

Sad smo uveli pravilo da mogu da igraju sve stranci u klubovima sledi potop uskoro kao i u kosarci
m

more..

pre 8 meseci

Momci nemaju sanse da se kvalifikuju. Jednostavno, 2000tih smo imali dobre mlade reprezentacije jer su ih timovi gurali u prvi sastav da se prodaju i onda su imali iskustvo.. Sada je usla kinta i radi se na strancima a na turnirima pokazuje cist talenat koga nemamo puno. Neka idu u kvalifikacije bez ocekivanja i neka uce na ovome, pa ce se neki igrac mozda i razviti u seniorskog reprezentativca ukoliko rano ode u neku od liga petica pa stranci uloze u njega..
R

Rasputin

pre 8 meseci

Zasto igraju kvalifikacionu utakmicu na trening terenu u staroj pazovi umesto na stadionu TSCa ili u Leskovcu? Zasto se grade silni stadioni kad reprezentacija (nema veze sto je mlada) igra na terenu sa montaznim tribinama kapaciteta 500 stolica???
B

Belgrano

pre 8 meseci

Nikad meni to nece biti jasno. Ako se kod A reprezentacije uvek spominje da nijedan stadion van Beograda ne ispunjava uslove, zasto ne moze U21 da igra u Krusevcu, Jagodini, Leskovcu, Nisu, Novom Sadu? U cijem je interesu da se igraju utakmice mlade reprezentacije bez prisustva publike kao da je zatvoren trening u pitanju? Zasto se ovo radi?
J

Jdjsjsbs

pre 8 meseci

Pa neće da se cimaju dalje od bg da idu prosto
N

News

pre 8 meseci

Zato sto niko ne dolazi da gleda mlade reprezentacije vec duze vremena. Kad je Srbija osvojila svetsko prvenstvo na prvoj sledecoj utakmici u NS je bilo 500 ljudi. Zasto bi savez platio 50k za rentanje stadiona plus ostali troskovi za 500 do 1000. Finansijski ne isplativo. Plus dodju ljudi da vredjaju i savez placa kazne zbog toga.