Komentari na vest

Novi poraz u Turskoj - Radnički odolevao Slovackom do 89. minuta

P

Prevare

pre 4 meseca

Sta ste od kluba uradili sram vas bilo! Oterate Djordjevica koji je disciplinovao ekipu i dovedete ovog sarlatana, jer ce da cuti na vase malverzacije i kombinacije sa igracima. SRAMOTA
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Sjajno vam je išlo sa Đorđevićem. Mada za srpski fudbal bi bilo najbolje da je ostao i vi napokon ispali u drugu ligu gde vam je po svemu i mesto dok nepostanete ozbiljan klub.
D

DUĆA SLON Duvanište

pre 4 meseca

Trajkoviću hajde prevari nekog tamo od ekipa iz Đakistana,Kuristana,Mslastana koji se pripremaju i objasni im da si ti pravi trener za nih i da ćeš igrati ofanzivno i da si ti trener novog doba i da si ti jeftin trener a mi ćemo da postavimo Halilovica za šefa(ima profi licencu) a bata Rajli Rajković će biti glavni i odgovorni i njegov prvi pomoćnik Dejzi Ristić i Kine će si preuzme golmane i mi će si nekako ostanemo u ligu a mislim da će Zvezda da odigra loše protiv nas (zbog ovog momka što se oporavio od malariju). Idi si zemljače nemoj da nas više foliraš jer Radnički je prevelik klub za tebe. I da si uzmeš od nekoga dopunski časovi za napadački fudbal.
P

Pravi Walter

pre 4 meseca

Lele Dućo šta napriča ti, Rajli u Dejzi..... pa nadimci im govore koliko su ozbiljni i koliko ih okolina sprda....
Г

ГостГост

pre 4 meseca

Где је Ђуро Зец?
D

Dejan m

pre 4 meseca

Pokidao ligamente
d

delija03

pre 4 meseca

Vasiljko najbolji,Zvezda pogresila sto ga pustila ,cuvaju Popa od 37 godina, Terzine kombinacije
G

Gostyyy

pre 4 meseca

Vasiljko i jeste golman za male ekipe, kada se nabiju u bunker, i kada njemu olakšaju da brani. Nije on za Zvezdinu jedinicu.
s

sasaaak

pre 4 meseca

ofanzivni trajkovic?!?
d

delija02

pre 4 meseca

Vasiljko najbolji ,steta sto ga je Zvezda pustila ,a cuvaju Popa penzionera u 37 godina Terzine konbinacije