Komentari na vest

Novi rekordan plasman, Zvezda nosilac u svim kvalifikacionim rundama

P

Perun91

pre oko 2 godine

Uh, kako je ova petokraka lijepa. Srce mi puno ❤️
В

Вишеград КНД

pre oko 2 godine

Полако, али сигурно гигант из Љутице Богдана 1а се враћа на мјесто које му припада! БРАВО ШАМПИОНЕ!
M

Marinjo1

pre oko 2 godine

Odradili smo sinoc Kopenhagen i Salcburg
M

Mop

pre oko 2 godine

Vala i zaslužili ste
G

Gos

pre oko 2 godine

Tužno možda pomalo, ali pre svega PONOSNO! Ovo je Zvezda. Uz malo sreće (ovaj put nismo imali ni malo) sledeći put prolazimo
D

Drvo

pre oko 2 godine

Treba nam skauting služba umesto sreće.
G

Gile 88

pre oko 2 godine

Znaci da smo 33 Zenit je pod sankcijama
G

Gost 4321

pre oko 2 godine

Od 15 komentara,12 je zvezdini,a po 50 minusa.Ovaj urednik mocarta se opasno zaigrao.
a

asi

pre oko 2 godine

Necemo se dugo zadrzati na dva kluba. Ako Zvezda ili Partizan,nebitno, bude isla direktno u grupe tu nema sanse za bodove. Takodje drugi tim koji bude isao u kvalifikacije za LS nema neke velike sanse,put mu je mnogo tezi nego sada nasem prvaku.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Tu se čini mi se gleda koeficijent klubova. Partizan bi lakše ušao kada bi osvojio ligu. Zvezda bi u kvalifikacijama onda bila nosilac u svim kolima. Partizan je ja mislim na 107 mjestu, a Zvezda 73. Iskljucivanjem ruskih i ukrajinskih klubova Zvezda bi trebala da ide 8 mjesta na gore, a Partizan takodje. Na mnogi boljim mjestima su neki koji uopste neće izboriti kvalifikacije kao npr Malaga, Levante, Bilbao, Schalke itd. Mislim da se to tako gleda.
G

GostSarajevo

pre oko 2 godine

Realno ovo sto ste napravili ove sezone necete lako ponovit ali sve ovo uz jako puno srece, najlaksi put su imali i zvezda i partizan i pogotovo u grupama a cak i ovi protivnici (rengers i feyenord) nisu bili najtezi moguci tako da.....treba se malo spustit na zemlju!
r

rsbg

pre oko 2 godine

Da nije možda Fejenord najlakši mogući u LK? Zvezda bila ispred Brage u grupi, koja je sada izbacila Monako. Rendžers rundu pre ove izbacio Dortmund. A i sama sreća se mora zaslužiti dobrim rezultatima, kao što ih je Zvezda imala u proteklih pet sezona.
S

Stella Rossa 1991

pre oko 2 godine

Kaze nam gost iz Sarajeva ciji klubovi nikad nisu igrali grupnu fazu, i ispadaju u sezoni kupanja od ribara sa Malte. Kaze da ne letimo visoko mi vec leteli do samog vrha Evrope i sveta, i sada smo 34 klub u Evropi i svake godine sve jaci i bolji gigant se probudio i nema stajanja! Sportski pozdrav
G

GostPa

pre oko 2 godine

Postojala je sreca u zrebu tokom cele sezone, jer se odavno nije desilo da ni Zvezda ni Partizan ne izvuku ekipu iz Lige petice. Medjutim, Zvezda je imala solidne rezultate i protiv tih timova u poslednjih 5 godina (bez obzira na poraze): pobeda nad Liverpulom (2:0), nereseno sa Napolijem (0:0), dvostruka pobeda nad Kelnom (0:1, 1:0), 2 puta nereseno sa Milanom (2:2, 1:1), nereseno sa Arsenalom u Londonu (0:0). Kada analizirate te rezultate, videcete da u tim mecevima Zvezda nije primila gol. To je ono kada je ekipa fokusirana celu utakmicu u defanzivi. Medjutim, kada se desi da primimo kiks gol, Zvezda onda pada i moze da primi dosta golova. Pitanje je da li cemo do kraja sezone zadrzati 34. mesto, jer su Braga i Rendzers blizu iza nas, a imaju sansu da u narednom kolu poprave svoj plasman. Medjutim, brisanjem poena iz sezone 2017/18, iako gubimo 8 poena, pitanje je koliko gube oni koji su ispred i iza nas. To ce dovesti do novih pomeranja na sledecoj listi, tj. na startu predstojece evropske sezone. U svakom slucaju, ovo je uzevsi u obzir budzet kluba odlican plasman. Nadamo se tituli sampiona ove godine, a posebno sledece kako bismo imali direktan plasman u Ligu sampiona i finansijsku injekciju od 25 miliona evra. To bi nam doprinelo jacanju tima, jer je lakse investirati u transfere igraca 10 miliona npr. pre te sezone, znajuci da ce ti ostati sigurnih 15 miliona za tekuce troskove.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Samo pokazatelj da mora jos ozbiljnije od sad. Zavrsiti na kraju sezone sa igracima tipa Srnic, Gobeljic, Pankov, Pavkov, dovesti jakog stopera u skoku kao sto je bio Milunovic (bez njega smo mnogo slabiji u prekidima), veznog box-to-boxa da ne patimo vise sa Srnicem, brzo krilo i rezervu Ohiju (nekoga na nivou minimum Prijovica ili Pesica). Par igraca ce verovatno otici posle ove sezone pa i to treba nadomestiti.
g

ga

pre oko 2 godine

Купити Радоњића... шта кошта да кошта и оног Ада. потрошити и 7-8 милиона за то... и титула је сигурна. Видети колико тражи арнаутовић. Тај тим не да би узео титулу... него би на лето ушао у ЛШ и био конкурентан за 3 место а можда и друго
s

samo Dinamo

pre oko 2 godine

Možete da stavite soli na rep Dinamu Zg
G

Gostimir

pre oko 2 godine

Ove sezone Zvezda 15 000 bodova, Dinamo 6000. Uživajte u soli 🤣🤣🤣
0

0211

pre oko 2 godine

Slušaj ga ovaj jugoslovenski ukrajinac
B

Benarrivo

pre oko 2 godine

Malisane, mi od sezone 2023. / 2024. imamo 2 predstavnika u LS ( jednog direktnog ). " O bas je dobro vidjeti vas opet ...."
s

samo Dinamo

pre oko 2 godine

Ne ložite se previše jer Dinamo nećete stići, a kamoli prestići iz razloga što ćete sada imati ozbiljnije protivnike i počinjati iz kasnijih kola, a tamo nemaju šanse ekipe koje predvodi Gobelić!
D

Dejani

pre oko 2 godine

Ukrajinci i rusi neće igrati
D

Drugi ugao

pre oko 2 godine

A Braga i Rendžers su još u igri u Evropi, i dišu za vratom Zvezdi koja je ispala.
S

Srdjan M

pre oko 2 godine

Braga nas ne zanima, jer nece biti u stazi sampiona ako bude igrala kvalifikacije za LS (a nece ni igrati, ispred su Porto, Sporting i Benfika). A Rendzers ako nas obidje na tabeli i bude sampion Skotske ide direktno u LS. Tako da nas ni on ne zanima. Bicemo nosioci uz Dinamo (ako bude sampion), Slaviju i verovatno Olimpiakos.
L

Listaaaaaa1

pre oko 2 godine

Braga druze nece ni biti u zrebu za ligu sampiona tako da je totalno nebitno oce li nas prestici ili ne. Nisu oni jedini ovde : Viljareal,Atalanta,Lazio,Lyon,Basel,Frankfurt...podigni Zvezdu slobodno za jos ovoliko mesta na ovoj tabeli...jer niko od ovih timova sto sam naveo nije ni blizu da igra LS sledece sezone...ko ce igrati kvalifikacije ne odlucuju bodovi i ova rank lista! Odlucuje pozicija na tabeli u domacem prvenstvu. Bez obzira sto je Viljareal na 74.000 to mu nista ne znaci. Znacice da bude medju povlastenima u LE ili CL...ali nema dodirnih tacaka sa Zvezdom jer nece igrati isto takmicenje kao i zvezda!
F

Familija

pre oko 2 godine

Jako bitna stvar bravo ljudi nosioci smo u svim kvalifikacionim rundama za plasman u grupnu fazu lige Šampiona NAPRED ŠAMPIONI
c

cCVVSH

pre oko 2 godine

pa zadnje dvije godine smo ispdali bas protiv ekipa gdje smo imali povlascen status tako da daj malo realnosti.
9

91

pre oko 2 godine

Za jos bolju sledecu sezonu da se dovede neko od ovih A.Traore, S.Thill iz Serifa ili T.Nguen iz Ferencvarosa plus zadnji vezni i stoper ako ode Dragovic.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Gdje će Dragovic i zašto
v

viennakodbeca

pre oko 2 godine

Ne ide bata Drago, uživajte braćo.

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre oko 2 godine

I tu smo najbolji u Srbiji,sve rekorde po Evropi i svetu u Srbiji drzi Zvezda!
D

Dana

pre oko 2 godine

@StelaRoso---Vidim i citam vas komentar gde pisete o nekakvim rekordima CZ u Uefa takmicenjima ali ne navodite koji su to rekordi. Ako mi dozvolite ja bih imao 2-3 pitanja za vas a to su: Da li znate koliko posleratnih grupnih faza LS, LU i LK. imaju Partizan a koliko CZ? To je period kada je UEFA oformila ovakav sistem takmicenja ? Da li znate koliko je Partizan a koliko CZ osvojila bodova kroz kvalifikacione utakmice LS i LU? Da li znate koliko je u grupnim fazama LS i LU i LK bodova osvojio Partizan a koliko CZ? Napomena Partizan ima 12 poslerstnih grupnih faza a CZ 7. I za sada poslednje pitanje; da li znate koliko je u najtezoj tj. u nokaut fazi Uefa takmicenja bodova osvojio Partizan a koliko CZ? Pozdrav i unapred hvala na odgovoru..
г

га

pre oko 2 godine

Не разумем зашто да гледамо временски период који сте навели... Објасните нам Дано... Битно је само последњих пет година. Једино се то рачуна. А ако се већ осврћете у прошлост, објасните зашто да гледамо само последњих 16 година а не последњих 76
D

Drugi gost

pre oko 2 godine

Ko visoko leti nisko pada ...ili sta vredi ako si nosilac kad naidje neka Omonija, Tirana ili Tiraspolj
G

Gost123

pre oko 2 godine

Dragi moj grobare od vase brige za nas klub suze mi same idu... Da li si svestan da sa plasmanom u LS na leto, i sa direktnim plasmanom u istu 2023-e, sa duplo uvecanim nagradnim fondom od 40 miliona eura za ulazak, Zvezda postaje nedostizna za vas za narednih xy godina????? Stvari ce se po svim zakonima prirode vratiti u normalu za vjeki vekov....
В

Веља

pre oko 2 godine

А где вам нестаде оно: "Европа је једино мерило!"?
O

Ojsa

pre oko 2 godine

Plasimo se da nam ne padnu Fljamuntari,Tun,Zagleblje,Samrok,PETah Tikva,Artimedija,Flora...a taj isti Serif ima vise uspeha i pobeda u LS nego vi,toliko samo.
Х

Х Х

pre oko 2 godine

Зар Звезда није прошла Тирану? Томане колико се сећам га дао за 0-1. Омонија - пенали, чиста лутрија, једна утакмица и то у гостима. Шериф озбиљна екипа, добили Реал у Мадриду, са Шахтјором извукли 4... А прошли јер је на Маракани Канга добио црвени у 60том, иначе би им дали до краја 2-3 комада.
j

jel tako grobari?

pre oko 2 godine

Ma namesteno, Pustili nas, lakovic namestio, Glodjovic svirao.
D

Dana

pre oko 2 godine

@Ojsa--- Isto kao sto se mi plasimo da nam ne padnu, Jednota, Veres Lobgo i vasih 5 komada od njega, zatim rasformorani CSKA iz Kijeva, Tromse, Cernomorec,Zerminal, Omonija, Levadija itd.itr. A taj vas Serif, koji vas je rasturio u obe utakmice je toliko dobar da se na vecnoj UEFINOJ listi nalaz na izvanrednom 285 mestu,za razliku od Partizana, koji je tek 38. klub Evrope svih vremena po parametrima UEFA.
@

@Дана

pre oko 2 godine

А која је Звезда на тој УЕФА вечној листи? Успут Шериф узео у утакмици у Мадриду, бодова колико Партизан на 12 мечева ЛШ. Једино заједничко вам је што сте победили Реал, они 1-2, а ви 0-0.
C

Cek cek

pre oko 2 godine

Je l te nije sramota da poredis Zvezdu i to vase kako ga vi vec zovete? 8 komada dobijete na dve tekme i jos imas smelosti da pises nesto,Boze me sacuvaj. Ajmo u rupe i roni suze ili ako ti je lakse pred skupstinu sa stanojem i na cebence pa da se nesto preduzme. Uzgred STANOJE OSTANI