(©Starsport)
(©Starsport)

Novi Sad u Sremskoj Mitrovici prošao kao Partizan, Mačva uprskala protiv „fenjeraša“

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.10.22. | 20:17

Vršac i Sloboda podelili bodove...

Priredila je Sremska Mitrovica senzaciju u Kupu Srbije, izbacivanje Partizana iz najmasovnijeg takmičenja i pobede na penale raširili su joj krila. Na talasu tog podviga nastavila je da pliva i na svom bunjištu na levoj obali Save krenula u izgradnju „neosvojive tvrđave“. Srušila je RFK Novi Sad i upisala prvu pobedu u Mozzart Bet Prvoj ligi posle bezmalo mesec dana – 1:0 (1:0).

Ponovo je tim Dejana Nikolića odigrao tvrd meč, bez previše pravih šansi, a jedan precizan hitac bio je dovoljan da sva tri boda ostanu u Sremskoj Mitrovici. Defanzivac Uroš Gajić zatresao je mrežu pred odlazak na odmor – od toga se nisu oporavili Novosađani.

Izabrane vesti

I na drugom meču zaredom RFK Novi Sad nije postigao gol, ozbiljnih problema ima sa efikasnošću u poslednje vreme. Nije uspeo da ga iskoreni ni Branko Žigić. Novosadski klub tone sve dublje i ako drastično ne poravi formu u skorije vreme sleduje mu preuzimanje „fenjera“.

Mačva je propisno namučila Crvenu zvezdu u Kupu Srbije, ali nije uspela da napravi još jedno veliko iznenađenje, kao pre četiri godine kada je crveno-bele predvođene Vladanom Milojevićem eliminisala posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Trener Ivan Kurtušić bio je optimističan, verovao je da bi dobra igra i „časna pogibija“ protiv srpskog šampiona mogli da podignu ekipu – pogrešio je.

Okliznula se šabačka Mačva u Mozzart Bet Prvoj ligi, remizirala je sa Zlatiborom, poslednjeplasiranim timom. U Šapcu je viđen mršavi remi, mreže su mirovale (0:0). A, nisu se proslavili ni Vršac i užička Sloboda, i u Banatu nije bilo golova (0:0).

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE - 12. KOLO

Nedelja

Inđija - Jedinstvo Ub 2:1 (2:0)

Loznica - Železničar Pančevo 0:0

Rad - IMT 2:3 (0:2)

Metalac - Trajal 1:0 (0:0)

Ponedeljak

Radnički BG - Grafičar 2:1 (0:0)

Radnički SM - RFK Novi Sad 1:0 (1:0)

Vršac - Sloboda Užice 0:0

Mačva - Zlatibor 0:0




tagovi

Mozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara