Komentari na vest

Novi snimci Florentina Pereza: Ronaldo je idiot i bolesnik, Murinjo nenormalan i razmažen

G

Gost4

pre gotovo 3 godine

Ovaj Perez definitivno ima neki problem sa sobom. Pa on pljuje po svakom svom igracu, pritom su to Legende kluba koje treba da se postoju. Kakav god bio Ronaldo dao je za taj Real Madrid 450golova na oko 430 utakmica. Kasiljas branio sta se nije moglo braniti. Raul legenda kapiten.
G

Gost09

pre gotovo 3 godine

Nije u tome stvar, hteo je da kaze nesto drugo i potpuno je u pravu, evo recimo i Murinjo i Ronaldo imaju bolestan ego kako kaze koji svima na svetu ide na onu stvar i to je tacno, rec je o najboljem treneru na svetu i mozda najboljem igracu sveta cije ponasanje baca senku na sve sto su postigli.
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Prvo i najvaznije on je samo na papiru presednik ... Real je masosnski klub, takodje i Perez je clan te organizacije koja vlada iz senke... Tolike milijarde upumpavane u klub deciniju nisu sigurno njegove vec novac Svetske Banke...Jednostavno takve organizacije pokupe brendove u svim sverama, finansiraju, prisvoje ih sebi...Spanija i nije neka prebogata zemlja sa visokim standardima, pustite to " Kraljevski klub"... Prosecno bogata zemlja a toliko multimilijonera koji ce dati desetine milijardi za neki sportski klub koji realno vise trosi nego sto zaradjuje i koji je vecito u dugu...U Realu i Barsi skoro svake godine igrac ponese titulu najboljeg fudbalera sveta, koji je preskup i slicno...Ne proizvode fudbalere vec ih kupuju i placaju abnormalno...Cije su to pare lako je razmisliti, to i ubija sport, fudbal i sve ce gore i gore biti dok je te bande u vrhu...
F

Fontana9

pre gotovo 3 godine

Milijonera?🤣
R

Ronaldo stvarni homos

pre gotovo 3 godine

Perez moze da nam bude ovakav onakav, ali je srusio laznu sliku o pomenutima koja se gradi godinama, pa prvo Ronaldo decko je gej Irina Sajek bila pod ugvorom, sva deca mu nastala iz epruvete, ova Georgina nadjena u butiku, zena kao dadilja cuva samo decu vidi se po slikama da je sve farsa, Rijanu kad su pitali za Ronalda reka dobar frajer steta sto je gej....
a

alex88

pre gotovo 3 godine

Da mi je transkript sto ima da kaže za Jovica
E

E!

pre gotovo 3 godine

Ronaldo je glup decko to se vidi po gegovima da ima manjak inteligencije, na'stranu sto je vanserijski fudbaler, to nije slagao 100%, ja to mislim o njemu godinama.
D

Del.p

pre gotovo 3 godine

Naravno da jeste.drži se te njegove superlige a to nekome smeta.puštaju ga niz vodu,samo će da zvoni.
х

хДд

pre gotovo 3 godine

Переза реално боји јаје
Y

YHRS

pre gotovo 3 godine

Ко зна можда га служба снимала...па чисто да га примире због суперлиге
M

Ma da....

pre gotovo 3 godine

Mozete pricati o Perezu svasta i mrzeti ga ali dve stvari ne mozete da mu ospirite: 1 covek je za sve u pravu i juce za Kasiljasa i danas za ovu dvojicu. Murinjo je previse razmazen, stalno trazi neke izgovore kao da je politicar u Srbiji, te mu ovo smeta te ono, te ovaj kriv te onaj, nikada nikada on! Nikada nije rekao ja sam pogresio u formaciji ili izboru igraca! Pored toga samo zna za bunker! Ronaldo stvarno je toliko sebican da prosto i njegovi saigraci ga ne podnose! A za bacanje kapitenske trake i sutiranje bi trebao biti isamaran od strane saigraca! Ne kazem to zato sto ga mrzim, vec tako treba proci bilo koji fudbaler koji to uradi! Nije bio izvizdan ili izrevoltiran rasistickim ili bilo kakvim uvredama pa da to ucini, vec besom i egom. Nema opravdanja za to! 2 Perez je majstor za vecinu direktora u evropi i svetu, pravi bruku od stadiona i pritom zaradjuje novac i strovarice pare na ponovo sastavljanje pojacanja. Covek zna da napravi pare to niko ne moze da mu ospori! Recice neko da ali duguju 800mil evra! Da ali godisnje zaradjuju izmedju 700mil i 900mil evrica! To vam je isto kao da vi imate platu 300e a dugujete 400e, priznacete nije bas crno koliko se cini na prvi pogled... rekao bih da je Real u mnogo boljoj poziciji nego Barsa. Em zavrsavaju stadion a Barsa nije ni krenula em imaju tim za buducnost, barsi kada ode Mesi sledi teza vremena.
A

Apis1917

pre gotovo 3 godine

Vrlo dobro analizirano i što je najjače...REALNO
D

Darko55

pre gotovo 3 godine

Ma jok, ne mrzis Ronalda. Obozavas ga.
G

Gost113

pre gotovo 3 godine

Crna im je buducnost sa Vinisijusom,Rodrigom,Jovicem,Edegardom i ostalim.Svi glavni igraci su im preko 30 godina osim Kurtoe.A Barselona bar ima Pedrija,De Jonga i Fatija
b

baksuz

pre gotovo 3 godine

Kazemiro, Kros, Modric , Benzema, Karvahal, Naco,Marselo, Lukas, Hazard sve to 30 plus bas sigurna buducnost , od mladih Vinicius , Rodrigo ako ce im to biti buducnost bgm im je crna .
P

Pogresna racunica

pre gotovo 3 godine

Moram da se nadovezem na vas tekst. Da Real Madrid obrce velike pare to stoji, ali to je sve, oni obrcu velike svote novca (tih 900 miliona sto spominjete) ali ciste zarade ne ostane ni par desetina miliona. Tako da je dug od 800 miliona i te kako veliki, jer sa ovakvim poslovanjem treba im minimalno 20 godina da to vrate (pod uslovom da se ne zaduze jos vise, sto je realnija varijanta). Pozdrav
u

uve

pre gotovo 3 godine

gde su snimci?
t

tyrion_lannister94

pre gotovo 3 godine

hahahah koja je ovo glupost,pa da l stvarno postoje ljudi koji veruju u ovo
M

Muca

pre gotovo 3 godine

Sve u pravu covek portugalci najgori prevaranti u euro fudbalu.
K

Kraljević

pre gotovo 3 godine

Mafija je to ozbiljna snimaju se medjusobno,ucenjuju
C

Cinjenica

pre gotovo 3 godine

U pravu je vjerovatno za sve.Al nije ni on cvijece tako da...
K

Kosta11

pre gotovo 3 godine

Nije hteo da plati vise ucenu
j

juve

pre gotovo 3 godine

Za ronalda je u pravu, al isti su oni.
N

Nije njemu lako...

pre gotovo 3 godine

Čovek je bolesno opsednut novcem. Apsolutno sve meri kroz njega i nikad mu nije dosta. Nije njemu život baš lak...
G

Gost241

pre gotovo 3 godine

Sta li tek kaze za ovog naseg u Realu, kad ovako prica za ove sto su ostavili ozbiljan trag...
D

Daamir92

pre gotovo 3 godine

Pa sto ne daju te snimke novinari da cujemo ima nas koji razumemo spanski. Ovo nema veze sa istinom namesta mu Uefa zbog super lige tek ce ovaj covek biti na udaru.
a

ahaa

pre gotovo 3 godine

imaš na jutjubu i na drugim portalima snimke pa kucaj
A

Akopalipsa

pre gotovo 3 godine

Iluminatima