Florentino Perez i Kristijano Ronaldo... Javno u ljubavi (©Reuters)
Florentino Perez i Kristijano Ronaldo... Javno u ljubavi (©Reuters)

Novi snimci Florentina Pereza: Ronaldo je idiot i bolesnik, Murinjo nenormalan i razmažen

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.07.21. | 09:50

Teške optužbe i na račun Žorža Mendeša i Fabija Koentraa

Prvo kritike na račun klupskih legendi kakvi su Raul i Iker Kasiljas. A danas još teže reči Realovog predsednika Florentina Pereza. Na meti sada: Kristijano Ronaldo, Žoze Murinjo, Fabio Koentrao i superagent Žorž Mendeš. Prvi čovek Kraljevskog kluba očigledno nije pazio sa kim sedi i pred kim šta priča, pa će morati da se objašnjava za reči koje je izgovorio još oktobra 2012. godine. Ali i reči koje će odjeknuti.

Prvo o Kristijanu Ronaldu...

Izabrane vesti

On je lud. Dečko je idiot, bolesnik. Pomisliš da je normalan, ali nije. Da jeste, ne bi radio sve to što radi. Ceo svet je video ovu poslednju glupost koju je napravio. Što misliš da pravi sve te gluposti?“, zapitao je Perez nepoznatog sagovornika ne skrivajući da nema visoko mišljenje o Ronaldovoj inteligenciji.

Istina, o igračkim kvalitetima sve najbolje. Ali nije se Perezu dopadalo to što mora da sarađuje sa toliko Portugalaca. Ronaldo, pa Murinjo, menadžer Žorž Mendeš...

Mendeš ne kontroliše Ronalda, kao što ne kontroliše ni Murinja. Nikakva težina. A ovo su ljudi sa ozbiljnim egom, obojica razmaženi, nesvesni realnosti. Mogli bi da zarade mnogo više para da se drugačije ponašaju. Nisu normalni. Govorimo o zaista ogromnom novcu od marketinških prava. A njihov stav, taj prkos, niko ih ne voli“.

Da ne zaboravimo još jednog Portugalca, Fabija Koentraa. O njemu Perez bez pardona.

Budala. Utiče na ceo klub. Momak nema glavu. Moron. Vozi bez vozačke dozvole. I ne može da se nosi sa pritiskom. A igra kao g..no“.

I jedan detalj koji nije toliko ličan koliko bi mogao da kao posledicu ima i određene sudske postupke. U vezi sa Mendešom i dolaskom Pepea u Real 2007. godine, za vreme vladavine Ramona Kalderona na mestu predsednika. Mendeš tada nije bio toliko poznat.

Od tih 30.000.000 evra nešto je završilo tamo, nešto 'vamo. Moramo da vidimo gde je sve otišao taj novac. On (Kalderon) je radio sa Žoržom Mendešom, a on je predstavnik Portovog predsednika. Sve je čudno u njegovim poslovima. On je alibi za Portovog predsednika. Uzimali su para od Rusa (verovatno Romana Abramovića, prim. aut.) na Murinju, Karvalju, Fereiri... Nose ih u Švajcarsku. Neko ko je tu podmazan bi morao da se naljuti da bismo našli te račune u Švajcarskoj“, sugeriše Perez da ni u Kraljevskom klubu nisu gadljivi na talove i dogovore.

Nije sigurno ni Perez. Ali ne može da mu se oduzme da je sposoban i moćan. Nikada međutim nije bio pod ovakvom baražnom paljbom. Prvo fijasko sa Superligom. Sada i snimci tajnih razgovora od pre 10 godina. Da li je to Florentino zasmetao nekim jačim igračima?


tagovi

Žoze MurinjoFlorentino PerezKristijano RonaldoPepeFabio KoentraoŽorž Mendeš

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara