Komentari na vest

Novinar pecnuo Donarumu, Italijan odbrusio: Kad sam pogrešio pas, kad me je Benzema faulirao? (VIDEO)

a

auuuuuuuuuuuuu

pre gotovo 2 godine

o kakvom faulu ovaj prica hahahha
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Donaruma nije nista posebno kao golman, jedino mu visina pomaze, ali postavljanje, igra nogom su katastrofalni. I sta je sporno sto je igrac hteo da ga lobuje? Tako gledano, ako je ne znam kakav dobar golman na golu, onda nijedan igrac ne bi trebao da mu sutne na gol zbog respekta.
S

Subjektivni komentator

pre gotovo 2 godine

On je kapiten reprezentacije Italije? Čovjek koji je onako napusgio Milan i rezervni je golman u PSG-u? Dobro su talijani i prošli.
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Koji faul Benzeme?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

I sad ga je benzema faulirao isto.
A

Alessandro

pre gotovo 2 godine

Mogao bi da uči od Tiba Kurtoe kako je on usavršio rad nogu i poboljšao reflekse i koncentraciju a isto je bio rezerva Kejloru Navasu
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

Iskreno svi znaju da slabo igra nogom i nije mi jasno sto svi treneri forsiraju da donaruma igra nogom. Ne secam se da je bufon igrao nogom a bio je jedan od najboljih golmana. Ovde je velika krivica trenera sto mu time povecavaju pritisak. Treba mu kazu cim ti igraci daju loptu ispucaj je. I treba da mu dovedu trenera koji ce ga nauci da igra nogom. On je jos mnogo mlad i moze da to nauci. Ali sada mu treba vrate samopouzdanje prvo. Ja ovo pisem kao navijac milana i uneku ruku smatram ovo karmom ali opet mi ga i zao.
R

Realno87

pre gotovo 2 godine

Zato sto vrhunski golman mora imati igru nogom. Nije golman od juče već 15 godina brani. Tako da su neke greske nedopustive. Već je 6-7 godina na velikoj sceni, to za jedno leto može da popravi.
s

samo privremeno

pre gotovo 2 godine

zato sto prima platu 20 miliona,I mora da zna da primi I preda loptu,mislim da je zbog toga
T

Trololo

pre gotovo 2 godine

Nesto se ne secam da je sviran faul, kada mu je Benzema oduzeo loptu i dao gol, o cemu li prica?