Komentari na vest

Novo ludilo turskog fudbala: Četiri penala, uz jedan poništen, za kraj Galatine crne serije (VIDEO)

R

RALE123

pre preko 2 godine

Kako ovi Turci namještaju, Italijani su za njih male mace
s

shulz

pre preko 2 godine

vjecni Gomis!
g

ghost111

pre preko 2 godine

turska liga mozda jeste opala sa kvalitetom, ali kakve se tamo utakmice igraju ljudi moji to je milina za gledati.... evo ova tekma licno, preokreti, golovi, crveni kartoni, penali ludnica, a derbiji istanbulskih velikana su tek poslastica!
D

Damir92

pre preko 2 godine

Slazem se da je interesantno za gledanje ali im je liga smejurija. Ova nasa kukuruz liga je za njihovu kalco iz 90-tih sto se uostalom vidi u evropi kakvi su. Na sve to kriterijumi sudjenja su im katastrofa svaki minimalan kontakt u 16 je penal , crveni kartoni i zuti se dele kao iz sale. Tako da na svakoj utakmici imaju uvek po jedan dva penala nekad i cetiri kao danas a i crveni kartoni su skoro na svakoj drugoj utakmici.
L

Lik iz klake

pre preko 2 godine

Kako je ovaj turski fudbal otisao u k.... pa to nije realno...moralo je jednom da se obije o glavu dovodjenje igraca 33-34 plus sa nenormalnim platama...gledam pre neki dan tabelu velike trojke na mapi nema...to je ok za njih da se smenjuju sampioni, neizvesno je, ali ti klibovi u evropi nemaju ama bas nikakvu ulogu...ispadaju odmah...nece oni jos dugo imati direktnog predstavnika u LS ako ovako nastave...nekad si zeleo da izbegnes turke, a sad ih svi prizeljkuju.

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Pa i nece imati direktnog predstavnika vise na jesen ce imati dva u kvalifikacije a naredne godine imace jednog od 2 kolo kvalifikacija.