Komentari na vest

Obnavlja se Sportsko društvo Vojvodina, na čelu verovatno Dragoljub Zbiljić

a

a bree

pre oko 1 godinu

kriminalci u svim drzvavnim klubovima. svojim neznanjem ogadili fudbal obicnim ljudima. dno bez kraja
V

Voša NSad

pre oko 1 godinu

Klasican partijski covek, puno obecanja malo uradjeno, bratija!
A

Acevej

pre oko 1 godinu

Ovaj je mnogo obećavao letos. Trenera najavljivao kao Vengera, a sada je već bivši. A možda je plejof uspeh

Chiske

pre oko 1 godinu

A mozda 17 utakmica bez poraza nesto govori o Zbiljicu stajaznam mozemo svakako gledati. Ono sto je tacno je da je vosa u drugom delu pobedila cuku, partizan, novi pazar tako sto je IZDOMINIRALA protiv sve tri ekipe i igrala egal sa zvezdom i tsc stim da je protiv tsc imala kadrovskih problema. Videcemo u pl kako ce izgledati ali ova zadnja tekma protiv pazara je cista dominacija bila sa pregrst prelepih poteza. A pazar bome dobro igra ove sezone.
g

gost 111

pre oko 1 godinu

Protiv Tsca nisu igrali dobro imali su 1 sut na gol to iz penala...,ali sigurno protiv ostale igrali su veoma dobro
c

cost1

pre oko 1 godinu

mozda 17 utakmica bez poraza nesto govori o Zbiljicu
N

Nije

pre oko 1 godinu

SD Vojvodinu 2011 osnovao kan kan već je još 50tih godina 20 veka svi klubovi koji su osnovani pod imenom osnivača FK Vojvodine koja je kao najstariji klub osnovao sportsko društvo i koje je funkcionisalo sve do 90tih kao jedan od najznačajnijih simbola grada a od tada do sada tavori ko i sam Novi Sad iako drugi grad po veličini nije u programu države ni za rekonstrukciju stadiona a kamoli za novi koji je od države obećan još 2019.Nek vrate pare u nadležnost gradova i opština pa će sami gradovi koji imaju veće prihode kad izgrade potrebnije stvari za građane izgraditi stadione. Decentralizacija rešava sve. Tako je u Nemačkoj Španiji.. Tako je bilo do 89 i u YU samim tim u Vojvodini i Novom Sadu. Inače Novosađani su jedini u YU iz samodoprinosa bez pomoći države izgradili kapitalni sportski objekat halu SPENSA tad najveću u YU 81 za razliku od ostalih kojim je država gradila hale i stadione za Evropska prvenstva Olimpijadu Mediteranske igre unirvezijadu i ostale priredbe
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

СПЕНС. Средства за изградњу су обезбеђена: путем самодоприноса: 70,80% (грађани Новог Сада и удружена средства СИЗ-а за физичку културу, самоуправни споразум ООУР-А Новосадске, Љубљанске и Војвођанске банке, Самоуправни споразум Народне банке Војводине), СИЗ за здравствену заштиту (4,24%), СИЗ за опште образовање и васпитање (1,4%). СИЗ за физичку културу (из ред. делатности) (2,09%), Лутрија Војводине (18,67%), федерација са осталим републикама и покрајином Косово и Метохија (2,8%).