OCENE – ČUKARIČKI: Malodušnost na oproštaju, izgubljena bitka 11 na 10!

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.12.23. | 21:14

Filipović svašta smestio u pola sata na terenu, podbačaj na sredini terena, Cvetković odsečen

Pogledajte kako smo ocenili igrače Lukaričkog za predstavu u Belgiju.

Izabrane vesti

Nenad FilipovićGolman
do 30. minuta - Svašta se smestilo u tih pola sata koliko je jedva izdržao na terenu, jer ga je povreda leđa dugo mučila i nekoliko puta mu je ukazivana pomoć. Od onog lošeg ispucavanja u prvom minutu, koje je iniciralo kolosalnu šansu za domaćina, preko odbranjenog penala i zicera Peintsilu, do gola koji je primio sa preko 25 metara, a da je loptu ispratio samo pogledom.
Ocena
6.5
Nikola StankovićVezni
Nakon serije utakmica u kojima je bio možda i najbolji igrač Čukaričkog, i to na prinudnoj poziciji, jedno ipak slabije izdanje. Bespotrebno je uklizavao i skrivio penal, mada se nakon toga stabilizovao, stigao da pripreti u napadu, a u završnici meča da izblokira šut i spase svoj tim još ubedljivijeg poraza.
Ocena
6
Bojan KovačevićOdbrana
Nema mu se šta mnogo zameriti, njegov pas je išao ka Ivanoviću pred drugi primljeni gol, ali je saigrač taj koji je bio neoprezan. Korektna i relativno stabilna partija mladog štopera.
Ocena
6
Nemanja TošićOdbrana
Na iznuđenoj poziciji štopera, nije se proslavio. U startu se mučio sa Sorom, kasnije sa Peintsilom. Kod drugog kola, za dužinu noktiju na nogama zakasnio je da napravi ofsajd zamku. Imao je i nekoliko dobrih intervencija, kao i jedan pokušaj glavom u napadu, na centaršut Adžića šutirao je preko gola.
Ocena
5.5
Bojica NikčevićVezni
Još jedan fudbaler na prinudnoj poziciji. Zamirisalo je na početku da će imati mnogo problema, na ivici skrivljenog penala je zaustavio Sora u kontranapadu. Nije, međutim, Čukarički nešto mnogo patio po toj strani. Ostaje utisak da je, posebno uz brojčanu nadmoć na terenu, čak i kao levi bek, morao više da pomogne u napadu.
Ocena
5.5
Sambu SisokoVezni
Već viđeno, i to ko zna koliko puta ove sezone u Evropi – ogromne amplitude u njegovoj igri. Od očaja do sjaja i nazad, ali mnogo je to bliže očaju, nego nekakvom sjaju. Nije znao gde „udara“ na početku, grešio je u najjednostavnijim dodavanjima, onda na neki način „iznudio“ crveni karton Galarze, ali nakon sopstvenog nezgrapnog starta, pa tek nakon toga počeo da igra u finišu prvog poluvremena, svojom odličnom loptom inicirao šansu Miladinovića. U drugom se ponovo vratio na nivo totalnog nesnalaženja na sredini terena.
Ocena
5
Stefan KovačVezni
Još jedan od Čukinih igrača koji su prethodnih nedelja ušli u odličnu formu, ali na ovoj utakmici podbacili. Nije izašao u blok Hejnenu i jedan je od glavnih krivaca za prvi gol. Dobrih poteza tek za prste jedne ruke, Čukarički je potpuno izgunbio bitku na sredini terena čak i sa igračem više u polju, to je najviše do njega i Sisoka.
Ocena
5
Đorđe IvanovićNapad
do 78. - Dobro sarađivao sa Miladinovićem u prvom poluvremenu, što već postaje trend u igri Brđana, ali nije iz toga uspeo nijednom da ugrozi gol rivala. Možda i najveći krivac za drugi pogodak, bio je neoprezan u prijemu, odatle je sevnula kontra i brza egzekucija.
Ocena
5
Igor MiladinovićVezni
do 78 - Momak koji je možda idealna paradigma razlike u nivou fudbala na domaćoj i međunarodnoj sceni. Daleko najučinkovitiji fudbaler Čukaričkog ove sezone u Mozzart Bet Superligi skoro da nijednom nije bio na približno visokom nivou u UEFA Ligi konferencije. Večeras tek nekoliko dobrih poteza u prvom pluvremenu, u najopasnijoj situaciji, na 1:0, izblokiran je pri šutu u kaznenom prostoru.
Ocena
5.5
Luka AdžićVezni
d0 65 - Reč koja najbolje opisuje njegovu igru večras je – nepreciznost. Nekoliko puta lopta mu je odskočila u odsudnom trenutku, pa je letela potpuno nekontrolisano, inače je, po nekim driblinzima i kretnjama, delovalo da je raspoložen za igru. Nakon par opsanih centaršuteva početkom drugog poluvremena, zamenjen je.
Ocena
6
Mihajlo CvetkovićNapad
do 78 - Odsečen. Jedan potez u uvodnoj fazi utakmice, kada je, leđima okrenut ka golu, sjajno zagradio fizički jačeg od sebe i iznudio prekršaj podsetio je na nešto što je na prethodnoj utakmici protiv Ferencvaroša uradio nebrojeno puta. Međutim, najveći deo meča bio je potpuno neprimetan. Ali, što reče Željko Obradović, niko ne sme biti talac poslednjeg rezultata. On je, gledajući kompletno učešće Čukaričkog u Evropi, možda i najveći dobitak Brđana.
Ocena
5
Nemanja BelićGolman
od 30. - Ušao nezagrejan. Imao dve dobre intervencije, jednu u prvom poluvremenu van šesanaesterca i jednu u drugom, kada je, u 68. minutu, skinuo zicer Peintisilu, kome je kod gola bio prepušten na milost i nemilost.
Ocena
6
Luter SingNapad
od 65 - Uneo neku svežinu, imao jedan opasan udarac i iznudio prekršaj koji centimetar van linije kaznenog prostora.
Ocena
6.5
Aleksa JankovićNapad
od 78. - prekratko na terenu za ocenu
Ocena
-
Sandej AdetundžiNapad
od 78. - prekratko na terenu za ocenu.
Ocena
-
Stefan TomovićVezni
od 78 - prekratko na terenu za ocenu.
Ocena
-
Igor MatićTrener
Ocena je uslovna, jer čovek nije sedeo na klupi i nije mogao da vodi utakmicu, pa se odnosi na čitav stručni štab. Bilo je mnogo kadrovskih problema, sijaset iznuđenih rešenja, izmenjenih pozicija, ali... Čukarički se malodušno oprostio od Evrope. Kad će nešto da pokažu, ako ne u poslednjoj utakmici, ratserećeni bilo kakvog pritiska, pa još sat vremena sa igračem više u polju? Na četiri od šest utakmica u grupi Beograđani su skrivili po jedanaesterac, naivno primali golove, večeras bili prilično bezopasni i, koliko god da im je ovo takmičenje bilo krupan zalogaj, razočarali su sveukupno gledano.
Ocena
5



tagovi

oceneIgor MatićNenad FilipovićNikola StankovićBojan KovačevićSambu SisokoBojica NikčevićLuka Adžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara