Ocene iz Italije: Pankov ni za 5, Rodić i Borjan do njega, Ivanić i Kanga najbolji, niko iznad 7

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.02.21. | 09:56

Kako su tri ugledna sportska dnevnika sa Apenina ocenila Zvezdine igrače

Pročitali ste kako je MOZZART Sport video i ocenio aktere sinoćnje utakmice na stadionu Rajko Mitić, a sada možete da vidite i kako su italijanski mediji videli izdanje Zvezdinih igrača od sinoć.

Novinari na "čizmi" su složni u ocenama da je Milan bio bolji i da je Zvezda ’podvalila’ remi Rosonerima, ali joj i odaju priznanje jer je to uradila sa igračem manje i pokazala veliko srce.

Izabrane vesti

Gazeta delo sport:

Što se učinka pojedinaca tiče, trojica igrača su zaradila dobre ocene. Mirko Ivanić je u Gazeti delo sport etiketiran kao najbolji Zvezdin fudbaler sa ’sedmicom’. Istu ocenu je dobio i junak Milan Pavkov. Kanga, Petrović, Ben i Degenek su prošli sa po 6,5. Očekivano, najslabije je ocenjen tragičar Pankov koji je zaradio ’četvorku’ za koga pišu da je bio ’crni čovek Crvene zvezde i da je napravio glup penal nad Ernandezom’. Loše su ocenjeni Borjan i Rodić za koga piše da je napravio nedopustive faulove koji su ga koštali isključenja.

Gazeta: Borjan (5,5), Pankov (4), Milunović (6), Degenek (6,5), Gobeljić (5,5), Kanga (6,5), Petrović (6,5), Rodić (5), Ben (6,5), Ivanić (7), Falčineli (6), Falko (6), Pavkov (7). Trener Stanković (6,5).

Korijere delo Sport:

Rimski Korijere je imao drugačije viđenje utakmice. Sa više kritike prema domaćim fudbalerima. Najslabiji pojedinac je bio Rodić sa ’četvorkom’, Pankov je kod njih dobio 4,5, a Borjan, Milunović, Degenek dobili ’petice’. Neprelazne ocene su zaradili i Kanga, Ben, Falčineli i trener Stanković. Najbolje ocenjeni su dobili Ivanić, Gobeljić, Petrović i Pavkov – po 6,5.

Korijere: Borjan (5), Pankov (4,5), Milunović (5), Degenek (5), Gobeljić (6,5), Kanga (5,5), Petrović (6,5), Rodić (4), Ben (5,5), Ivanić (6,5), Falčineli (5,5), Falko (6), Pavkov (6,5). Trener Stanković (5,5).

Tutosport:

Torinski Tutosport je za najboljeg Zvezdinog pojedinca izabrao Gelora Kangu sa ocenom 7. Navodi se da je bio najagilniji Zvezdin igrač i da je bio hladan kod izvođenja penala. Istu ocenu je dobio i Milan Pavkov, a pozitivno su ocenjeni Ivanić i trener Stanković sa 6,5. Za Stankovića se pišu pohvale da je ekipu sa malo kvaliteta učinio takmičarskom i da je sa igračem manje pokazala veliki duh, dok se Ivanić opisuje kao Zvezdin igrač sa najviše talenta u nogama koji je jedini šutirao i pokušavao da asistira. Radovan Pankov je i od Tutosporta dobio lošu ’četvorku’ uz opasku da je patio prvo zbog Rebića, a potom i kada je ušao Leao. Neprelazne ocene su zaradili i Borjan, Rodić, Degenek, Petrović i Falko.

Tutosport: Borjan (5), Pankov (4), Milunović (6), Degenek (5), Gobeljić (5,5), Kanga (7), Petrović (5), Rodić (5), Ben (6), Ivanić (6,5), Falčineli (6), Falko (5,5), Pavkov (7). Trener Stanković (6,5).


tagovi

oceneRadovan PankovMirko Ivanić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara