Komentari na vest

OCENE – PARTIZAN: Kuku, Aranđele! Ali i kuku, Antiću, Šćekiću... To što rade Severina i Menig se sramotom može nazvati

P

Partymaker

pre 8 meseci

Nije mi jasno ovo ocenjivanje, kako svi iliti većina ima ocenu 5? Da li je to najmanja ocena koju igra može da dobije?
B

Bijadokija007

pre 8 meseci

Evra Srbi Evra!!! Euri kažu hrvati a vidim da se odomaćilo kod nas, počeli komentatori na našim sportskim kanalima da upotrebljavaju hrvatske reči: središnjica napada, stožer.. Bruka i sramota
u

uzicanin

pre 8 meseci

Samo intrresuje zbog čega 112 MINUSA na komentar za golmana Jovanovica? Što ste tako ljudi bolesni čovek realno odbranio 4 cista gola,o cemu se radi gospodo?
Č

Čović

pre 8 meseci

Platio.
M

Mop

pre 8 meseci

Svi sem Jovanovića su nule zaslužili. Onaj Baždar novi Djerlek. Ko je video išta od kvaliteta ne treba tim poslom da se bavi ikad. Severina, Menig, Šćekić, ona dvojica na štoperima tragedija. I još nešto. Filipović nije desni bek. Levi bek, levi štoper. Unakazili dečka. Arandjel je komedija od igrača
S

Stangla

pre 8 meseci

Za ovo sinoc nema ocena! I nula je pozitivna...ovo ide u minus. Protiv Javora da skinu dresove!
N

NoName 1

pre 8 meseci

Da se prisetimo tekstova tipa Kad kapetan podvikne onda se čeka odluka generalštaba... Tako je nešto bilo posle epske pobede nad Vojvodinom
b

bokibre

pre 8 meseci

ma sta vas briga? i ovako ne pratite vise fudbal. samo kosarku
m

mobilizacija.....

pre 8 meseci

svratih da pitam sta je uradila Almerija....da li je Sadik postigao gol...realan re\ultat sedam..osam nula.....ajmo opsta mobilizacija....hehehehe
A

Alooooo

pre 8 meseci

Sadik vec odavno igra za Real Sociedad ;)
D

DELIJA...1

pre 8 meseci

Navijao sam za Partizan i drago bi mi bilo da je Partizan prosao zbog Srpskog fudbala, zbog Srbije...ne treba se sladiti nikom...
Z

ZoranR

pre 8 meseci

To je ok, ali zbog tebe da ti kažem "Srbskog" se piše malim slovom, pridev.
D

DIKTATOR

pre 8 meseci

Veoma sam zadovoljan radom Vučele i Vazure, kao i borbom Grobara za njihov odlazak. Samo tako nastavite.
G

Gost 01

pre 8 meseci

Pozdrav iz Zagreba.
s

salle

pre 8 meseci

svaka cast za tekst 👏 onaj autogol na kraju oslikava 100 % partizan i domaci fudbal uopste pri tom mislim i na reprezentaciju,i ne samo na terenu..
2

24.04.1902.

pre 8 meseci

I posle neko da mi kaze da gledam nas fudbal,koga bre da gledam? balerine?! nikaaaaad! 🤮😡😠
s

svako zlo

pre 8 meseci

prodje...proci ce i on i ovi njegovi...PARTIZAN JE VECAN.
o

opa djurdjo

pre 8 meseci

koje zlo. o cemu pricas. sramotite srpski fudbal kad god i gde god stignete
S

Soichiro

pre 8 meseci

Nek duljaj ostane, dosta je za domacu ligu, Ali vucela I vazura moraju otici.... Ili cekaju prepev knjige... Zvezda prodje, partizan nikad.
N

Nedorecen

pre 8 meseci

Kako dosta za nasu ligu? Treba da ga bude sramota, najgori trener u istoriji. Preuzeo je tim na drugom mestu prosle godine, a zavrsio kao cetvrti. Ove godine ga peglaju svi redom, u evropi na dva gostovanja 0:7 gol razlika. Klinci u osnovnoj vide da ako nas neko napadne po bokovima ima da nas odvali, a ni po sredini nismo bolji. Tesko cemo biti medju prve tri u Srbiji ovakvi. Ako potura pedu umesto onih iz uprave, onda je i gori od njih. Da voli Partizan ne bi ga nikad ni preuzeo.
n

napolje

pre 8 meseci

TELEDIRIGOVANA UPRAVO...NAPOLJE ILI....
R

Realnost

pre 8 meseci

Ne znam, meni i dalje bolji onaj video Severine sa jahte, nego iz Danske. Valjda sam sentimentalan.
N

Nejbi

pre 8 meseci

Hitan sastanak upravnog odbora fk Partizan!! Razlaz svi ! Al ne ne jok,dok ne legnu pare od Mitrovica. Ajmo peljusari. AV reaguj.
N

Nejbi

pre 8 meseci

Sta se .oze nazvati sramotom? _ljudi-uzimaju po finu pinku za svoju igru,a sto je to _tankosava- znas kolko ih zaboli patka. Da .ozda nekad neki gol il asistwnciju i ljube grb kluba. Sve bi ja to nafurio iz kluba. Bagra,isluzene _rage- Nisu oni dosli rad Partizana sigurno. Za to je kriva uprava ,i Ivica javlja li se covjek,jel ziv?Da nije suicid izvrsio? Al ne ne primao je i on 5 komada,ono ladno.
b

bez sekiracije

pre 8 meseci

Ja ne znam zasto se Joksa ovoliko uzbudio. Pa zar niste skoro pisali kako ce Partizan biti u prvom sesiru prilikom zrebanja za grupe LK?
p

prti

pre 8 meseci

Ovaj klub ima duplo manji budzet od Partizana. Nije do para nego je do ljudi.
B

Bravo

pre 8 meseci

Potpuno se slažem, Dan pre utakmice Partizan potpisuje igrača za 500 hiljada eura godišnje, to je u danskom klubu nemoguće. Tamo to niko nema.
h

hmmm

pre 8 meseci

nemoj tako. pa to je jedino za sta se drze. da su pokradeni. da se sve pare daju zvedi. a onda pljas saldanja severina i ovaj pakistanac uz jovanovica koji jedini zasluzuje dobre pare i ovaj francuz sa kanuteom svi skupa 4 miliona za plate. ubedis sebe da je drugi kriv i guras, lakse je
B

Bg

pre 8 meseci

U svim kolektivnim sportovima zanemarili smo dve osnovne stvari, najbitnije, brzinu i tehniku. Brzinu u svim oblicima, razmisljanja, trcanja, reakcije...nema tu ocena, ovo su igraci iz proslog veka, i to iz sredine. Zaista je zapanjujuce da igraju za par stotina hiljada evra godisnje, zapanjujuce i tuzno
i

igor978

pre 8 meseci

Ne možete dati ocenu 5 za očaj, nepojavljivanje na utakmici. Antiću i Stojkoviću 0, a Šćekiću, Menigu, Severini i Iliću ocena 1. To što je Ilić mlad ne znači da mu treba gledati kroz prste ako nema kvalitet - jeste li videli šta je napravio odbrani onaj Nordsjelandov mali od 18 godina iz Gane!?!? Jel njemu smeta što ima 18 godina!?!?
G

Gost iz Kotora

pre 8 meseci

Nije kuku Aranđele, nego - Crni Aranđele! Budite precizni!
g

gravediggers1389

pre 8 meseci

Umesto sto ovde ima ovoliko komentara, da smo ozbiljna navijacka grupa kao nekada, momentalni prekid bojkota, napuniti stadion na revansu, 25.000 ljudi. U 30. minutu lepo upad na teren, zasuti bakljama ovu stoku u lozi, zapaliti lozu, zauzeti stadion, dobijemo pet godina bez Evrope, proteramo upravu kad vec nece sami da idu i kompletan restart.
1

12345...

pre 8 meseci

to je to al vi niste navijači
k

kuku

pre 8 meseci

Sta uradi seve? ponovo snimala nesto?
K

Koliko ste jadni

pre 8 meseci

Toliko su najavljivali takozvane petarde zvezde u LS pricali kako ce zvezda da se bruka a onda oni dobiju petardu, jadni raspali klub sa najjadnijim navijacima na svetu
S

Svi su jadni

pre 8 meseci

Petokrka tek reba da ih primi kad krene 100ka da nabija 30 razlike.
a

ajde atu

pre 8 meseci

crveni...zabite se svi u p.m. i onaj vas...sad kad nas je sa ovim svojim pajtosima doveo u ovu situaciju vi jos likujete.
F

Fußballspieler

pre 8 meseci

Zamislite duel Bukari - Antić ili Mitrović - Stojković i da Marković i Ilić čuvaju Olajinku i Krasoa. Koliko takva odbrana može da izdrži protiv takvog napada?
Z

Zvezda 91

pre 8 meseci

Dobra ekipa, za izbegavanje. hahaha
C

Cirkus

pre 8 meseci

Gdje nestadoše priče o timu koji raste i obećava?!
C

COOL

pre 8 meseci

Boze,boze koliko petica,znači odličan 5,00 svaka čast
M

Manche

pre 8 meseci

a samo pre neki dan su bili naslovi "Izraelski doktor fudbala", "Lavlje srce igraca partizana"....

Delija

pre 8 meseci

Svi od do ODLICNI 5
K

Kemp

pre 8 meseci

"Za moju Zvezdu - 2344" ..... Sve vam se vraća sa KAMATOM !!!! ..... gasi se....... Ajmo sad katanaacccc !!!!
C

Cuja Vlada

pre 8 meseci

Novi CB randevu : Povredjeni lazni NBA igraci i jezivi nordsjlend U19
C

Cuja Vlada

pre 8 meseci

Jezivo,klinci U19 nas prenose 5:0.A ja sad ne mogu da izmisli ko je kriv .....
G

Grga Trombon

pre 8 meseci

Za Partizan je najveca steta sto nije izgubio sa ( zasluzenih) 8-0 jer onda ovi vasi hostapleri iz uprave ne bi imali ni zrno opravdanja. Ovako ce biti- ,- pa dobro, nije prvi put da primamo petardu, desava se, idemo dalje itd. Ziva istina.
P

Pokret Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Otpustite bezvredne strance, dovedite stranog trenera!
G

Gostanko

pre 8 meseci

Koja ste vi bruka i sramota. Koliko nam ovo pokazuje da vas guraju u nasem prvenstvu. Vi da budete sampioni i igrate ligu sampiona? Vi? Pa vama bi po 15 davali.Protiv raspalog Sabaha ste se iscupali da ne popijete petardu a od ovih je primiste a realno je trebalo biti 9:0 i to minimum. Ej vi,primate petardu u kvalifikacijama za najlosije evropsko takmicenje. I vi se smejete Zvezdi za PSG,Bajern i ostale azdaje? Vi se smejete? Kako vas bre barem malo nije sramota samih sebe? Koga bre vi vise gnjavite da vas neko unistava i krade a veze s'vezom nemate. Barem cutite ako ne znate nista realno i pametno da kazete. I zalosno je sto ce vas na silu gurati da budete u trci za titulu sa Zvezdom.To je najjadnije od svega. Nista,barem cete biti zadovoljni ako neki Man.Siti ili Barselona napune Zvezdu.E moji vi,decurlija iz Danske vas izvozala i to jos bez najboljeg igraca kog su prodali dva dana pred mec. Sada ce Nikolic da vam objasni da vam drzava ne da i da su svi protiv vas. Stidite se bre,nije sramota
K

Karma je cudo

pre 8 meseci

A Secam se kako su samo pricali da "jedva cekaju" da krene LS da bi se podsmevali Zvezdi dok prima petarde,a ono sada upravo ta 5arda stigla do njih licno i to od ovih amatera i decurlije iz Danske! Karma je cudo,uvek vrati po zasluzi!
P

Petarda

pre 8 meseci

Zaista predivno vece,prosto sam Uzivao u njemu,vice je bilo za cistu 5-icu...😂👌
P

Petardizan

pre 8 meseci

Srecna nova 12-ta po redu u zadnjih 15.godina PETarda svima koji slave!🤣
M

Mop

pre 8 meseci

Kako vas nije sramota vise. Mars iz kluba bukvalno svi. Jadno je ovo vec duze vreme. Ako se kunete u klub, kao volite, pa idite vise odavno se vidi da sa vama ne ide nikako
N

Nix125

pre 8 meseci

Da li može neko da objasni fenomen Kvinsi Menig? Čovek je pre Partizana igrao za Tvente, koji je ozbiljan klub, a evo skoro tri godine je tu i ništa vredno pomena nije uradio.
G

Gosttt

pre 8 meseci

Halo Policija, Neka deca od 18 godina se izivljavaju nad Partizanom.
D

Deyan X

pre 8 meseci

Scekic- covek zvani rikverc. Nijedan pas unapred za vreme tekme.
G

Gost ali bukvalo

pre 8 meseci

Sve je ovo posledica toga što i pored nikakvog kvaliteta igraju zapaženu ulogu u našoj ligi, što imaju štit. E zato u Evropi im igrači dobijaju lako crvene kartone a protivnici penale. Da je bila domaća liga i identična utakmica bio bi bar jedan penal za Partizan i ne bi sigurno bio bar jedan za protivnika. Par golova bi bilo poništeno zbog faula, ofsajda i slično. E to je ključ problema i kad to shvate neće im se dešavati ovakve stvari od ovakvih ekipa.
e

eh bre

pre 8 meseci

Jokso, jel ovo ocena 5 ... nula (0) ili 1. Ti ih nazvali za sve pare pre neki dan.
P

Partizanka doo

pre 8 meseci

Petarde, petarde, vatrometi petarde.
Р

Рајка Барегро

pre 8 meseci

Чекај,јесте их хвалили данима пре утакмице,и шта сад?!?!Е због вас новинара се и ратови воде а не неке утакмице купа Лилијане Ронкети!Реците поштено,ова екипа Партизана без судија и намештања заслужује плејаут и крај!!!!!!
K

Kraljević Marko

pre 8 meseci

Partizan je bio zreo za 8:0 i gore ali su se uz pomoć velike sreće izvukli. Šteta.
B

Borislava

pre 8 meseci

Nemoguce, pa zar nije sve bajno, klubovi direktno u LS i LE, nikad regularnije prvenstvo, nema korupcije ni protekcije, jaki treneri, moderan fudbal, milionski transferi...
O

Opppp

pre 8 meseci

To što vi ne znate da igrate fudbal je vaš problem
Z

Zeka Manijak

pre 8 meseci

Da li će evropski gigant prestati da nas blamira iz godine u godinu i konačno počne da skuplja poene da bismo se nekako održali na mestu na kome smo trenutno?! Umesto što omalovažavate naš uspeh, potrudite se da budete bar trećina onog što smo mi u prethodnih 6 godina!

Leki

pre 8 meseci

Pa vise je u zadnjih 10 godina godina doneo Partizan Bodova,pa cak i u zadnjih 6,gledaj malo Uefa Koeficijente..videcemo sta cete vi u LS uzeti😅
L

Ludilo mozga

pre 8 meseci

Za vas skupljanje bodova za Srpski koeficijent pocinje od 2018, neko ga skuplja decenijama unazad. Sta cemo sa onih 12 godina kad niste videli Evropu? Ziveo predsednik, samo napredno zvezdooo
@

@zeka

pre 8 meseci

Prestaće kad Vučić padne...
@

@Ludilo mozga

pre 8 meseci

Komentarise covek koji ni ne zna kako se koeficijenti racunaju. Jeste Partizan je pre 12 godina osvajao bodove za sadasnji koeficijent majko moja mila
I

Irska

pre 8 meseci

Mislim da je najbolje resenje za Partizan da se skroz okrene podmlatku. Da zrtvuje narednih 5-6 godina jer ova politika ne vodi nicemu. Kupovanje stranaca koji su sve sami promasaji i koji jedva cekaju da odu to nije rešenje. Pripremiti omladince i sve ih gurnuti u prvi tim. Drzava ce pomoći kao sto uvijek i pomaze, nemojte da se brinete. Jer je ovo stvarno dotaklo dno.
U

UE u EU

pre 8 meseci

Sve se slažem oko omladinaca, samo bez pomoći države. Zbog velike "pomoći" države je Partizan i tu gde jeste sad...
b

blek stena

pre 8 meseci

A kao do sada ste funkcionisali sa pomoći od opozicije?
N

Ne mesaj

pre 8 meseci

drzavu u ovo jer nije fer. Zasto nebi i ostali klubovi dobijali pomoci kao neki?
Г

Грешна ми душа...

pre 8 meseci

... ал' изгледа да смо преурањено доделили оба надимка доктору наука Дон Терзићу. ;-( - Мађија... Каква је то магија красти из нешто мало попуњеног ћупа а при том чак и Филип Вишњић види твоју нечасну работу? Праву магију демонстрирају управо Вазура & Вучела. Додуше, и њихова крађа се види из авиона, ал' права магија је у томе што из ничега успевају да напуне (сопствене) џепове. Марко Краљевић јесте успевао да исцеди суву дреновину, ал' овај двојац је чак и њему показао начин како да се измузе цркнута крава. - ТворЗа... 1. Сирома' Звездан је годинама крао поштено, ризиковао да га на робију отерају због тричавих пар покрадених "трансферчића" док ова двојица већ (безмало) деценију граби и шаком & капом без и трунке зазора да напипају прдекану. 2. Више од једног твора смрде једино... два твора. еЛеМ, свака част Воши, Чуки, ТСЦ-у, ал' док нам Партизан & Звезду воде овакви беспризорници а на вр' чела Фудбалског савеза смо натакли Недимовића, пардон - Џају, од озбиљног појављивања у јЕвропи нема ништа. Само се бојим да једног дана не почемо да појемо: "Врати се Кокеза, врати..."
G

Gost1234

pre 8 meseci

Nikad necu zaboraviti kakva panika se desila kada je Vidic hteo da postane predsednik FS, secam se na konferenciji posle neke utakakmice pitali Miloja(onog drugog), sta misli o Vidicevog kandidaturi, i odmah uletela ona plava musicaSper(Tatjana) mi se necemo oglasavati o tome, lepo ih naucio Terza, poenta je da su u Savezu i u Zvezdi, Partizanu, bukvalno krimosi, i meni je bilo dovoljno to oko kandidature da vidim u kom smo u stvari mulju i ko nas vodi.
b

budvanin

pre 8 meseci

Mislim da svi sem Jovanovica zasluzuju ocjene 5 kao sto su im date ali sa - ispred petice i to debeli minus.Trener nije kriv ni najmanje jer nije sam sebe tu postavio i njega nema niko od nas pravo da krivi. Pojacanja su nam slaba jako, ajde Soldanja tu i tamo za nasu ligu nije los, Jovanovic je dobar golman i tu su uboli, odbrana fali bar jedan dobar stoper, bekove nemamo, Antic najgore pojacanje ikad, veci promasaj no Nikola Vujovic iz pokojnog Mogrena, Kalulu nije ni za FK Hajduk Veljko, Severina je promasio profesiju, Kanute je odlican ali za potapanje kupusa, mozda moze u super ligu nesto ali tesko, pored napada prosli nismo sa jednim pojacanjem i igracem koji je na papir samo nas i kojeg sam nedje skoro slucajno vidio. Trebaju nam pojacanja, masa pojacanja. Lakse je rec sta imamo nego sta nam treba. Imamo golmana, dva talentovana ali neiskusna stopera, Belica, Mening samo za nasu ligu i Soldanja samo za nasu ligu. Molim Boga da nam ode uprava i dodje neko normalan i da dovedemo normalnog trenera i direktora pa da za par godina i mi budemo sampioni i odemo u LS koji smo obezbijedili komsijama ove godine da navijaju protiv nas...
е

е

pre 8 meseci

И овај Илић је таленат? Он, питање да ли може да игра другу лигу, а Марковић у каријери, није три пута одузео лопту, без прекршаја. Не разумем, како резервни бек Тсц-а може да буде прва постава у Партизану, а Кануте moze da igra zadnjeg veznog, kad ni rukama ne zna da doda loptu svom saigracu.
N

NiGgA

pre 8 meseci

Jel pamti neko ovakve ocene ikada do sada ?
D

Duljaj "trener"

pre 8 meseci

sve osim ostavke je velika sramota.... videlo se u prošlom kolu, a on veliča pobedu kao da je zaslužena a u stvari čista sreća što su izbacili one likove koji su ih nadigrali totalno, rekao sam, najebali su u narednom kolu, ali ovo ipak nisam očekivao
L

Lakrdija

pre 8 meseci

Da li vi shvatate da je Partizan gore prosao u Danskoj nego Cuka u Grckoj protiv Olimpiakosa..To je nekada bila naucna fantastika, a danas realnost...
5

56789

pre 8 meseci

UPRAVA JE JEDINI KRIVAC ONA DOVODI TRENERE I IGRACE
č

čarape

pre 8 meseci

Po tebi onda bi trebali da menjaju trenere i igrače svako treće kolo kao čarape.
G

Gost23

pre 8 meseci

Duki, ti si najmanje kriv, ali nemoj da daješ alibi ovim slepcima iz uprave! Daj ostavku k'o čovek, a oni nek' se j... Osim golmana Jovanovića odbranu nemamo. Natho je majstor fudbala, ali je već mator. Ovaj Severina veze nema, j... ga onaj ko ga doveo. Šta reći? Bruka i sramota!
S

Strajnić

pre 8 meseci

Najjači su mi naši komentatori kada za nekog našeg klinca kažu da mu fali iskustva (a on klasičan panj), a onda se pojave ovako neki klinci od 18-21 godine i razmontiraju Partizan
G

Gostza

pre 8 meseci

Ukoliko ocena nije u minusu, igraci bi trebalo da budu oznaceni kao neocenjeni. Siroti golman mogao bi jedini da bude pozitivno ocenjen. Ali koga ovo zanima? Pisite o stetnicima koji upravljaju ovim klubom u pravcu propasti, pisite o tome ako vas uopste zanima sport.
B

BANENCE

pre 8 meseci

SRAMOTA ME KAONAVIJACA UOPSTE NESTO DA PISEM ALI POSLE OVE BLAMAZE MORAM..ODAVNO ZNAMO DA VAZURI I VUCELICU NIJE MESTO U PARTIZANU..KAKO IH OTERATI?STO SE DULJAJA TICE NISAM MOLECIV.COVEK NIJE TRENER ZA PARTIZAN I KRAJ.DOBAR I ISKREN COVEK IPAK NIJE ZANIMANJE ON NEUME DA POSTAVI IGRU I IZABERE IGRACE..ANTIC NIJE BEK ZA TIM.SEHOVIC NEMOZE BITI GORI.SCEKIC NIJE RESENJE.SEVERINA I MENING NISU IGRACI ZA OVAJ TIM KAO NI KALULU.OD POJACANJA BIH OSTAVIO GOLMANA KANUTEA I SALDANJU..NATHO JEDNOSTAVNO VISE NEMOZE..SA NJIM JE IGRA SPORA..CEKA SE NA CENTARSUT I SL UDARAC..BELIC JE NAJBOLJI PARTIZANOV IGRAC..MOJA TROJKA SA KOJOM BIH POKUSAO SU NIKOLIC BAZDAR I JEDINI PLEJ NAS OGRAC PANTIC...DATI MU ODRESENE RUKE I STATI OZA NJEGA PAKISTANCA NISAM VIDEO PA BIH MOZDA SA NJIM KORIGOVAO SASTAV..NA KLUPU BIH DOVEO SASU ILICA...DA NAUCI OVAJ TIM DA IGRA DO NOGE...DA IGRA FUDBAL I NE PRESKACE TEREN..CUKARICKI JE NAUCIO VALJDA BI KORISTIO PARTIZANU..STO SE UPRAVE TICE SVI BI LETELI NAPOLJE..U KLUB BI DOSLI APOLITICNI LJUDI..BIVSI SPORTUSTI MENADZERI I JAKI PRIVATNICI..TAKO JA TO VIDIM ZA POCETAK...TREBA SE ZAHVALITI DOBROJ VECINI IGRACA NA SARADNJI I POCETI SA NOVIM IGRACIMA..HVALA NA PROSTORU I POZDRAV
b

batabane

pre 8 meseci

Eto pre par dana sam napisao da sa Šcekicem ,Partizanu preti katastrofa.Čovek nema elementarnu brzinu i tehniku za ovaj nivo takmičenja.Kako ljudi to ne shvataju,da nebi bio toliki problem da je on nula,ali nije nula.On je minus.Vezni igrač koji nema poima ,ne učestvuje u igri,a kao nesto brani.Da bi zaustavio protivnika moras i ti nesto da igras,pretis.U suprotnom pukne petarda.A mogli je da bude ladno i desetak komada.Antic i Stojkovic ,bekovi pored kojih prolaze kako hoce,ni jedan napad nisu zaustavili.A Živkovic je klasa bek i za Filipovica i Stojkovica.Ne kažem da je Živkovic ,klasa bek,ali za njih dvojicu jeste.Antic je bio slab i protiv Sabaha ,a i u ostalim utakmicama nesiguran,ali je nezamenjiv.Svi ti detalji su doveli do raspada siatema.Onda i oni što nesto znaju i mogu ,takodje ništa ne odigraju,i to je to.Znači ,Šcekic,Filipovic,Nikolic,Pantic,Kalulu,nisu igrači za Partizan i treba momentalno da dobiju raskid ugovora.Blizu njima su i Antic,Stojkovic,i Menig,Saničanin.Naravno pre njih krivi su oni koji su ih doveli,Vazura i Kralj.A ni Duljaj više nije nevin.Koliko da poštujem energiju i rad koju Duljaj nosi,ali ne videti koliko je Zivkovic bolji i sigurniji od Filipovica i Stojkovica,i koliko su Šcekic i Nikolic ,trecerazredni igrači,pokazuje da on ne vidi,nema osecaj za vodjenje tima i utakmice.Igore posveti se neposrednom,trenerskom radu.Selekciju igraca i vodjenje utakmica,prepusti nekom drugom,ne ide ti.
K

Kumovi Vrbas

pre 8 meseci

Nista bolje Zvezda nece proci u LS, i nju ce dobro napuniti klubovi iz prvog i drugog sesira. Pitanje je ko ce im zapasti iz 4 sesira, ako bude Newcaste, bice 1 bod u grupi sa 25 primljenih goloba u 6 utakmica.
k

kme kme

pre 8 meseci

ali ce Zvezda igrati protiv ozbiljnih klubova(Real,Siti i td) a ne protiv ovih cirkus ekipa iz Danske!!!
S

Stefan sav

pre 8 meseci

Dobro i....sta je pisac hteo da kaže ...ovo su komentari o igračima partizana a ne predviđanja i gledanja u kuglu...tako da ako nemaš šta pametno da prokomentarises o temi nemoj ni da komentariše već sacekaj kada i ako se to što si predvideo desi....lp
p

prti

pre 8 meseci

Pusti ti Zvezdu ona jos nije zavrsila sa takvim skorom i toliko bodova. Vi ne znate za pobedu u toj LS evo drugu polovinu postojanja kluba tako da manite se tih prica mi smo i sa Gobeljicem Srnicem i Milicem dobili Liverpul i igrali neresenl sa Napolijem. Tako da pisti Zvezdu nije tema za vas uopste ni po jednom parametru.
L

Lesakesa90

pre 8 meseci

@kumovi vrbas Zašto odmah poredjenje sa Zvezdom? Čemu to? Da li može jedan meč da prodje a da se medjusobno ne prozivamo ili da se neuporedjujemo?! Tim Partizana je očajan, pojačanja trenutno kako izgledaju na terenu, uopšte nisu pojačanja! Igor Duljaj koji je bio fenomenalan igrač i veliki borac, trenutno je daleko od trenera neke ekipe iz druge lige, a ne jednog Partizana! Budi realan! Kakva crna Zvezda...
C

Chiki Lav

pre 8 meseci

Podsećanja radi, vi ste komšije bili učesnici grupne faze LŠ dva puta, i trenutno ste najgori tim koji je igrao, jer imate 0000 pobeda!! Ovde se piše o vašim brukama, da primate 5 komada od ovakve fudbalske velesile pod imenom Norseland , da ne spominjemo Artmedije, Petar Tikve,Šamroke, Flore....Ništa ti ne brini za CZ, ko god da padne, za razliku od vas igraćemo na pobedu!! Pogledaj kako se Čukarčki bori sa Olipijakosom!!
n

nekitutamo

pre 8 meseci

Pa bolje u LS da ih pune i da uzmu 30 milki nego da ispadnu u kvalifikacijama za LK ko mi..
t

trebinje

pre 8 meseci

Kada je revans tvog kluba
O

Ohica

pre 8 meseci

E u tome je vas problem, sto jedva cekate da navijate protiv Zvezde, a za vas same vas boli uvo! Kada bi samo to shvatili, bili bi 50% bolja ekipa!
g

goran jj

pre 8 meseci

joksicu konacno si rekao sustinu problema...VV su problem..sada vec ogroman skoro nepremostiv

Sakur

pre 8 meseci

Napisao sam vec jednom ali moram jos jednom scekicu svaka ti cast sto primas platu za profesionalnog fudbalera,to treba znati a ja radim za 600 evra nista losiji nisam od tebe.Sada ce unistitelj Partizana da se pojavi i da pomogne sa kojim evricem a njegova uprava ce da mu se zahvaljuje i teraj dalje,nema on onu stvar da nas ugasi vec samo ovako da nas odrzava u zivotu
j

jasno je

pre 8 meseci

Da vam se ne pomaže vi bi odavno trebali biti u drugoj ligi. Valjda vam je sada jasno.
s

srž problema je

pre 8 meseci

igrači su manje krivi od struke koja ih je birala. struka je manje kriva od uprave koja im je dala posao. uprava je manje kriva od navijača koji su je izabrali. navijači su problem. navikli su da im se poklanja , namešta... ili da otmu ,ukradu... ako klub nekada bude imao bolje navijače,ostalo će se rešiti redom. sve ostalo je laž i zamagljivanje.
g

gostgg

pre 8 meseci

zvezdin navijac kaze da su neciji navijaci navikli da otimaju i kradu pa oni su cak i pehare krali kad su porazeni a ne nesto vise
1

145

pre 8 meseci

Naravno Dasu Navijaci Najvise Krivi Ima Nas Grobara U Mnogo Frakcija Kada Bi Svakog VikendaIIduceg Cetvrtka Bili Potpuno Prazne Tribine I Kada Bi Duljaj Podneo Ostavku Ovoj Upravi Fk Partizan Bi Konacno Dosao Kraj Ja Se Iz Sveg Srca Molim Bogu Dase Ovako Nesto Dogodi Tek Tada Bi Partizan Se Oporavio Od Ove Fudbalske Protiv Norselenda Koji Nam Na Bise 5 Gola A I Igraci Nisu Za Veceras Zasluzili Nikakvu Postedu Vec Svaku Kritiku Jos Jednom Kazem Sa Ovom Upravom I Ligu Sampiona Da Igramo Mi Bi Propali A Bez Ove Uprave I Beton Ligu Da Igra Fk Partizan Imao Bi Svetliju Buducnost
U

U centar

pre 8 meseci

Da nisu svi najednom prestali da gledaju fudbal i postali "Ja oduvek gledam basket" ... Oterali bi upravu davno i do ovog ne bi ni došlo
M

Miki1212

pre 8 meseci

Ne pamtim ovako nemoćan i očajan Partizan. Navijam i pratim godinama ali ovo nije samo težak poraz. Ovo je bukvalno sramota. Ovako igraju amaterski timovi. Ako ima časti i barem malo morala sačekaće nas ostavke Vučelića,Vazure i svih iz vrha kluba. Duljaj neka se sam povuče da se ne bruka više. Od igrača se momentalno zahvaliti Stojkoviću, Antiću,Šćekiću,Kanuteu,Severini,Kaluluu, Menigu,Saničaninu. Al to da uradi nova uprava koja će dovesti nekog ko je bar pristojan trener. Evo Kerkez neka preuzme tim, za početak. Rešiti sporove sa Dijabateom i Jovićem i dovesti zamene za gore pomenute igrače.
B

BokiUSA

pre 8 meseci

Druze koje igrace kada love nema? Dovodite igrace slobodne na trzistu. I to gde ih iskopaste. Od prilike jeftine (za nase prilike skupe) ali oni slobodni igraci koji vrede imaju platu milion dva tri po sezoni...
d

dejanera

pre 8 meseci

Holandska liga je bez obaveza??? Auuuuuu sta rece covece? Pa Holandska liga je po onom UEFA rangu presla Francusku i sada je peta liga u Evropi! I oni su liga bez obaveza a Partizan je ko zna koliko iznad te Holandske lige!
n

nyarlathotep

pre 8 meseci

Upravo sam hteo da napisem bukvalno ovaj komentar. Neverovatno je u kakve su sve mitove i gluposti neki Srbi spremni da veruju.
P

Partizan j

pre 8 meseci

Juče potpisuje igrača od 500 hiljada godišnje, a danas ga razbijaju deca, u tom timu niko nema toliku platu. Strašno.
D

Djapex

pre 8 meseci

TSC je jos i najbolje prosao iako je igrao protiv najjaceg tima...
B

Bukvalno tako

pre 8 meseci

ona Braga bi ovom partizanu dala 5 ali u Beogradu a tamo ko zna do koliko bi brojali.
m

mikac678

pre 8 meseci

Nisu igrači krivi jer oni su tu zato što ih uprava dovela, jedini krivac je uprava a to kako je ko od igrača je odigrao je totalno nebitna stvar. U sezoni gde drugi ide u kvalifikacije LŠ a imaš u džepu LE ti završiš četvrti, igrače dovodiš bez ikakvog reda i što je najgore ne dovedeš ih da završe makar pripreme već uleću u tim bez ikakvog reda. Posle svega malo je reći ostavke!
H

Hesler

pre 8 meseci

Duljaj je doveo ova pojačanja koja su veoma skupa a nisu nam donela ništa kao ni on sam i najbolje je da još večeras ode i povede ove strance sa sobom u Topolu!Kako se ponaša prema nekim našim domaćim igračima tako i prolazi!!!
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

"Duljaj je doveo". Druze, Duljaj je los trener, to je danas i definitivno dokazao, ali da mu na teret stavljas i cjelokupno vodjenje/poslovanje kluba, e to vec nije posteno.
S

SJ92

pre 8 meseci

Večeras je Partizan imao svog Megvajera. Dame i gospodo Mihajlo Ilić.
T

Toto-ko-tunjo

pre 8 meseci

A Jovanović intervenisao kao De Hea? 😏 Ubo Ivica, svaka čast. 😆
D

Deyan X

pre 8 meseci

Igrace koje imamo, nisu vise ni za grupu Lige Konferencije. Neki prethodnici stvarali su ovaj koeficijent, da mozete komotno da se ponasate i budete nosilac i. ako se udje u grupu da budete nosilac.Medjutim.... Kanute-Scekic-Natho-Menig-Severina su motor ekipe koje vise nemogu ni u leru da igraju. Tuzna petorka koja nista nije mogla. Saldanji objasniti da u fudbalu pored njega ima jos 9 saigraca u polju.
Ј

Јосиф

pre 8 meseci

Како то рече? Холандска се лига игра без обавеза? Па фејнорд вам је лагано утрпао 8 комада бре, тек ајакс или псв би вам дали 17!
i

igor978

pre 8 meseci

U ovom timu nema NI JEDNOG igrača koji može da igra u bilo kojem Evropskom takmičenju, osim golmana. Kakav otpad od igrača je Partizan doveo, pa ljudi moji to boli kolimo oni pojma nemaju, koliko nemaju osnovnih tehničkih elemenata, olus nedostatak snage, brzine, eksplozivnosti. Ekipa koja kreće u evropska takmičenja sa Ilićem, Stojkovićem, Antićem, Šćekićem i Markovićem, a kojima je Belić najvažniji igrač - takva ekipa nema šta da traži na terenu. Uprava mora da ode, kao i Duljaj koji veze nema. Natho da preuzme vodenje tima i završi A-licencu, i da se tim izgradi od početka od narednog leta. Novi sportaki direktor i uprava imaće sizifovski težak posao jer ovaj Partizan nije poražen već je u akažen kao organizacija i ponižen
S

Slušam

pre 8 meseci

Komentare navijača, ako sad ne odu neće nikad. A ja kažem, ako nisu otišli posle one bruke protiv Gata 1-4,neće ni sad.
9

999

pre 8 meseci

Partizan ce i u revansu izgubiti od ovih, jednostavno mnogo bolja ekipa. TSC ce nastradati u EL, a i Cukaricki ne vjerujem da ce uzeti i 3-4 boda u LK, s kim god budu u grupi. Isto tako i CZ u LS, 3 boda puna kapa, uz bar jos po 1-2 debakla u grupama svih ekipa. Ovo ce biti najgori nastup klubova iz neke drzave otkad postoje euro takmicenja.. Zivi bili pa vidjeli.

vladanm997@gmail.com

pre 8 meseci

Kakvo nam je stanje u državi,takav nam je i sport
S

Srećković

pre 8 meseci

A zašto stavljate minuse,dobro nam je društvo,nemamo sistem ,nemamo predsednika FSS,liga užas,loši smo u svemu.
S

Stokton

pre 8 meseci

Zasto kuku i lele? Kad moze vicesampion drzave da se onako obruka, zasto da se ne obruka i cetvrtoplasirani...
j

jadni ste

pre 8 meseci

tsc nema ni jednog stranca vi imate 5 lazete cim zinete
S

SrdjanVgd

pre 8 meseci

U kvalifikacijama, srpski klubovi su primili 21 gol, a dali 5. Gol razlika 5-21. Ubedljivo najgori u celoj Evropi. I jos nije gotovo. I to protiv timova kao sto su Braga, Apoel, Olimpijakos, Sabah, Nordsjeland.
v

v1ad

pre 8 meseci

Kako ono beše? Danas svi igraju fudbal
i

i vama je trebalo 10 utkamica

pre 8 meseci

da skapirate da partizan nema nikakve igrace, golman sa odvratnim stavom da nemam komentar, markovic koji je 0 od kapitena upropastice ovog malog ilica. Onda imas bekove odnosno nemas bekove, nemaju napad nemaju ni odbranu, kanute ima neko umece ali gresi mnogo, belic se bori svugde ga ima ali siledzija, natko jedini koji vredi ali nema sa kim, krila severina zatvoris mu levu stranu to je igrac manje, kvinsi trci sprint covek usporava, napad ovaj nikolic jeste grobar ali taj je samo za radnicki nis i takve ekipe, ovaj drugi saldanja ni u nefciju ne moze da igra i na sve to dodje trener koji je igrao odbranu, odbranau busna a napad forsira duge lopte. Vecita formacija 4-2-3-1 kao da samo ta formacija postoji. Savo milosevic je jedini koji je forsirao brzu igru, posle njega blagi uzas, umesto da damo 2 komada mi cuvamo 1-0 i posle se cudimo kako nas sabah nadigra. Znaci mi smo ovu zvezdu dok je bio savo pobedjivali zato sto smo bili bolji i to je cinjenica posle toga samo remiji zato sto smo mi suplji sa diletantnima na klupi a oni sa kakvim takvim boljim timom ali sa diletantnima na klupi
J

Javasluk34

pre 8 meseci

ljudi moji,da l ste svesni sta je neca petrovic za ovog antica majko moja,majko moja,majkoooooo mojaaa vidi li neko coveka
S

SKAUTI

pre 8 meseci

Da li je Antić stvarno fudbaler?
A

Alen 1514

pre 8 meseci

Saldanja nikakav napadač, ni da pridje Rikardu, Kalulu, Severina, Antić i slicni, odmah da se najure iz Partizana, zajedno sa Duljajem!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 8 meseci

E moj Jovanoviću. Šta ono reče pre neki dan? Nemaju oni naš mentalitet. Pa dobro si i rekao. Pokazali su nam (kažem nam iako navijam za Zvezdu ali je ovo brodolom srpskom fudbala) šta je mentalitet. Samo ne onako kako si ti mislio. Znam da nisi baš najoštrija olovka u pernici iako si dobar golman, samo ćuti sl put. Cela država nam se vuče za razvijenim svetom ko beli bubrezi za veprom. Srpski fudbal ne može biti bolji.
H

Hjkkkl

pre 8 meseci

Brodolom Partizana,svi ostali su bolje igrali i Čukarički i Tsc a pogotovo Zvezda
J

Jaaaaa

pre 8 meseci

Ocene? Jel treba da trošite reči na to?!?
T

ToJeToooo

pre 8 meseci

Poslednja rečenica sve govori. VV su najveća rak rana ovog Partizana, bez obzira da li su kao funkcioneri pošteni lli ne, glava boli od njihove nestručnosti, kao i nestručnost kadrova koji su ostali pri Partizanu. Ako se navijači ne trgnu i na neki način promene upravu, napretka nema i to je jasno, teške neznalice, ali pravo je pitanje kako su došli u ovu poziciju da vode jedan FK. To je već druga tema.
V

VOLIM PARTIZAN

pre 8 meseci

Sa doticnim novinarom se nisam u puno objavljenih tekstova slagao... ali za ovaj se slazem 100 posto. VOLIM PARTIZAN
N

Nicker

pre 8 meseci

Nasa pojacanja: 1. Veteran sa 0 golova na 48 utakmica za prethodna tri kluba za koja je nastupao 2. Lik koji je ostao "bez posla" u 2. holandskoj ligi 3. Napadac sa 16 postignutih golova u profesionalnoj karijeri 4. Stojkovic,otpadak TSC-a 5. Mali Ilic - parodija na Milenkovica i Pavlovica 6. Antic

PFK NIŠ

pre 8 meseci

Natho, Saldanja i Jovanovic golman su nesto pokusavali, Kanute manje los, ostali ocaj! Pojedinci su vec sada spremni za raskid ugovora, a onaj Zahid sto potpisao, ako veceras ne raskine ugovor sam i pobegne, nikada nece!
K

Kuku i vama

pre 8 meseci

Nemojmo da se sramotimo, Ristana Golubović je u Srećnim Ljudima
D

Dexaman

pre 8 meseci

Sve ste dobro analizirali... Jedino što bih dodao je da se sve to videlo još na prvim utakmicama. Sramotno je što većina igrača ovog kluba nosi dres istog! A odgovornost bi trebalo da preuzmu i oni koji su ih doveli! I pored toga što su Vazura i Vučelić najveći krivci za stanje u klubu, ovi igrači što su danas igrali predvodjeni Duljajom, zaslužuju sve kritike za odnos prema igri i klubu...
V

VOLIM PARTIZAN

pre 8 meseci

sve sto si napisao je tacno 100 posto... VOLIM PARTIZAN
Z

Zeder

pre 8 meseci

Poraz je bio neminovan. Partizan nema kvalitet za nesto vise. Saldanja pokazao da moze a ovo ostalo jako slab kvalitet.
B

BKCZ

pre 8 meseci

Svi za peticu! 🤣
J

Jöle 39

pre 8 meseci

Sve pare su otišle u zvezdu, šta drugo i očekivati. Čukarički je sledeći
R

Realni Arth

pre 8 meseci

Znaci ti ponovo o Zvezdi! Aman čoveče, ko vam je kriv, pocnite da cistite vas dvor, kako je moguce da Kalulu, Severina, Mening, Saldanja, Scekic, Stojkovic, Antic...... i tako redom igraju uopste u Partizanu, i obda vam krivi drugi! Ja se plasim da ovo ce tek da utice u samopouzdanje igraca i sve to moze da se odrazi u nasoj ligi, pa dogodine ne igrate cak ni kvalifikacije za ovaj skromni LK.Gde je Partizanova skola, aman ljudi ubacite mlade igrace Partizana i barem dobicete neku podlogu za iducu sezonu! Zao mi je Partizana, jer zaista po kvalitetu trenutno je bar 4-vrti, iza Zvezde,Čuke, TSC-a, a mozda i Vojvodine. Za mene iznenadjenje prvenstva ce da bude ekipa Mladosti iz Lucana, jer imaju bas solidno popunjena mesta na svim pozicijima. Srecno Partizane, sta reci, glavu gore i radite bre maj... vam idiotsku, trcite, zalazite se, bruke jedne, nosite dres Partizana koji ima isyoriku, nije vam ovo seski klib!
h

hmmm

pre 8 meseci

pare od cega. procenti od mitrovica, lova od rikarda, vujacica, zdjelara, filipa stevanovica, ne pratim bas najbolje gde su pare od sudjenja sa asanom, gde je dijabate. zasto ilic a ne sanicanin. zasto menig a ne bazdar, zasto severina a ne terzic. budi malo realan i reci sportski sektor je krs
B

Berlin

pre 8 meseci

Sem Jovanovica sva pojacanja su nam totalni promasaj.
M

MM003

pre 8 meseci

Čista petica za sve igrače, Jovanoviću čak šestica. Čestitke!
O

Objektivac

pre 8 meseci

Aleksandar Scekic top 5 najgorih igraca u istoriji Partizana.Totalni neznalica i treba ispitati sa kim se taj amater tali iz uprave.
Г

ГЛАВАТАНЕР

pre 8 meseci

Неће намерно да пусте Семеда Баждара да Партизан ме би направио трансфер у Реал од двадесет мелеона.
X

XD

pre 8 meseci

Samo da podsetim bezobraznike koji konstanto ponavljaju da "neko" sipa u Zvezdu da je Zvezdina prva postava kada je ušla u LE od prvog kola kvalifikacija imala tržišnu vrednost 3,8 miliona a u LŠ 4,7. Ko je i šta sipao? Da,sada nakon rezultata ima šta da se ulaže i ne, u to vreme nije bilo trećerazrednog takmičenja.
p

psy

pre 8 meseci

Ma zeznuo si se malo... 0.8m je bila vrednost... Kad lupas tako potrudi se da bude uverljivo... Kanga,Le Talek,Borjan su u tom trenutku vredeli toliko njih trojica .. gde su ostalih 20 igraca..
K

KukuLele

pre 8 meseci

Ajde ne preteruj. Kanga sam do prošle godine nije vredeo ispod 3 miliona.