Komentari na vest

OCENE – PARTIZAN: Natho bi u „Zemunelu“ bio korisniji, Suma je za ostatak tima Saša Ilić lično

b

batabane

pre oko 3 godine

Najslabiju ocenu treba da dobije Stanojević.Zatim Obradović.Svi ostali su tu negde.Ali je Natho trebao iza Sume, i to je to.Z.vezni bi mogao biti bilo ko od Scekica, Zdjelara,Jojica,i bilo bi dobro.igraci koji mogu da donesu sigurnosti na sredini i da opasno napadnu.
a

abc

pre oko 3 godine

Navike se teško menjaju, Stanojević je navikao da mu zatvore 90% utakmica, onda on kao "zategne" u derbiju, glumi taktičara, čeka neku kontricu...Smešan trener, smešan klub.
S

StellaRosaBgd

pre oko 3 godine

Sta ovo bi crni Joksicu????
D

Dojčilo

pre oko 3 godine

Čemu se radujete nesretnici??? Pobedi nad najvećim rivalom koji je nešto orovašeniji u odnosu na vas u ligi koja je po kvalitetu ravna onoj Zambijskoj. Predstavnici naše lige kad uđu u završnicu evropskog takmičenja to proglašavaju "istorijskim uspehom"?! Samo čekam da prošire ligu pa da, ako Bog da para i malo sreće, i moj Milutinac uđe u najjaču nacionalnu ligu!!!! Okrenite se oko sebe i pogledajte Dinamo Zagreb!!! Živeo Mamić!!! Takvih nema u našem fudbalu!!
C

Cofi43

pre oko 3 godine

Takuma Asano momak koji je pokazao sta znaci borba na svakom pedlju terena.Svaka cast Legendo tako se igra i bori za klub uvek preko sto odsto daje na mecu.Stanoje ovo mora bolje ,ova utakmica je nevazna u smislu titule jer i da smo pobedili ne bi bilo nista.Zvezda ne bi izgubila ni jednu a kamoli dve utakmice ali moras hrabrije voditi nas klub.Pusti kombinacije i dovedi dva krstena napadaca i zakrpi rupe u timu na ostalim pozicijama bar da konkurisemo zvezdi sl sezone.Moramo prekinuti niz zvezde u titulama to se broji pusti kup i daj evropu da vidimo ove sezone u kupu slavice cukteras da se uradi nesto...
e

esex

pre oko 3 godine

asano bi mogao igrati u prvih 11 zvezde,mozda i markovic sveta,ostalo slabo..
l

lool

pre oko 3 godine

Cuj Stanoje... Pa klasican bunkeras.Svaki mesar ima mesta kod njega. Covek uvek istu taktiku. Kreativnost mu je 0.
s

sto volim

pre oko 3 godine

OD GROMAD(E)A OSTA SAMO SAKA JADA!
P

PenaLtizan

pre oko 3 godine

NEMA PENALA I SKLANJALICE,NEMA NI POBEDE,TACKA!
K

Koj Moj

pre oko 3 godine

Ali ima i tih -12 i to je neki uspeh .... ili ko bi ga znao!!
b

bunker..

pre oko 3 godine

Srusen i spaljen do temelja hahaha
D

Deyan X

pre oko 3 godine

Suma je morao od 46 min da udje da igra. Jovic i Fica klinci, al su klasa za Miljka, Obradovića... Glavna stvar, CZ nije imala sansu sem one jedne poluprilike u prvom pol. PFC imao 3 sanse. I taj gol iz kornera. Tuga. Neznam dokle cemo čekati pravi evropski duel. Partizan nema špica, Holender može da igra protiv Lucana, Zemuna, Surdulice... ali čim dodje jaci tim.. slabo je to. Sadik da je ovde bila bi druga priča. Na leto bar dva špica da se dovede....
s

sale muuuuuuuuuuuuu

pre oko 3 godine

Moze i protiv Macve,Indjije, metalca i ostalih filijala.
p

pfc

pre oko 3 godine

Opisteno momci, titula se vraca sledece godine
g

glodari govna

pre oko 3 godine

a koje godine? 2055 mozda,jedino tad da se nadate!
M

Miladin Surla

pre oko 3 godine

Ser Alex od Shamrock-a kao da dodje neki rod ovom novinaru. Fudbal se ne igra samo jedno poluvreme i “ideja” ne postize golove. Izgubio je u mecu koji je direktno odredjivao sudbinu prvaka a dobio ocenu 6? Za onu “nervozu” i ponasanje koje zaista ne prilici treneru i pedagogu treba disciplinski da odgovara. Reci ce u zaru borbe!? Pa budi dzentlmen i vitez u borbi a ne prostak.

Jimmy Barka

pre oko 3 godine

@Miladin Surla | 08.04.2021 u 01:05 `Ser Alex od Shamrock-a kao da dodje neki rod ovom novinaru. Fudbal se ne igra samo jedno poluvreme i “ideja” ne postize golove. Izgubio je u mecu koji je direktno odredjivao sudbinu prvaka a dobio ocenu 6? Za onu “nervozu” i ponasanje koje zaista ne prilici treneru i pedagogu treba disciplinski da odgovara. Reci ce u zaru borbe!? Pa budi dzentlmen i vitez u borbi a ne prostak.` Sreca pa je tvoj Ser Stankela od Nikozije gospodin i dzentlmen, lepih manira pa nije dobio zuti karton. Hajde ne filozofiraj zivota ti.
@

@Jimy Barka

pre oko 3 godine

E filozofe,,, kako je smrzavati se na -12 ??? Ladno a, ali ima konferencija bato moj.
M

Mikajlo Krkajlo

pre oko 3 godine

Eto pitali ste šta je sa kornerom posle MIlana. Pa da vam kažem, čuvali smo korner za vas jel sad jasno.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

Neznam dal je neko primetio da je mali Fica jednostavno sklonjen ? Ajde kao bio povredjen na pripremama to može da prodje ali gde je sada ???
m

mali je

pre oko 3 godine

glavom u sitiju sta ima da igra
K

K1996

pre oko 3 godine

Marko Grujić je potpisao za Liverpul na zimu 2015. Na proleće nije odigrao 5 utakmica, a dotle je igrao svaku, a pritom nije bio povređen. Ko zna, možda ih je Siti uslovio, možda se svete detetu... Pozdrav i svako dobro!
V

Vare

pre oko 3 godine

Pa uzeli su pare za njega sad im vise nije potreban.igraci igraju dok ih negde ne prodaju.sad malo da igraju ovi panjevi koje nece niko zivi da kupi.
R

Realnooo

pre oko 3 godine

Stanojevicu imaces moju podrsku samo ako oteras Mijkovica u tri lepe da ne pridje stadionu, Lazaru i Jojicu veliko hvala ali neka traze srecu na drugom mestu. Jovic svaku utakmicu po 90 minuta ako ima snage, Asanu dozivotni ugovor bar za zalaganje, ostalim izuzimajuci Zdjelara pi*ka materina...
V

Vare

pre oko 3 godine

Pa gde on da otera Miljkovica,Jojica i Markovica.on ih je vratio njegove igrace smesne koje niko zivi nece.Markovic ima 40000 e mesecno u partizanu covek igra ko rekreativac.
V

Vojica

pre oko 3 godine

Ne znam zašto Šćekić slab? Jedini je prekidao akcije, S. Marković očajan. Ovo je poraz Stanojevića, jer ovakvu vrstu utakmice može da reši samo potez igrač, Suma, a ne Natho, ko baba, i Jovića menja koji je nešto i radio za razliku od Lazara Marković!
e

epp

pre oko 3 godine

Stanoje od vucica dobio cistu 10,bravo,bravo
P

Pitanje

pre oko 3 godine

Ko placa da se ovaj Suma hvali, decko nista ne igra a placen kao cela Super liga
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

Druže Suma zna najviše fudbala od svih ovih na terenu , on je jedan potez napravio koji je mogao da promeni rezultat ali nije , Al da ima najviše kreativnosti to je činjenica
P

Pesmica

pre oko 3 godine

Natko tatko nije imao penaltko, kada penala nema za kraj se pobednicka serija sprema. Stanoje, skace, psuje, mrzi, dok Zvezda iz kornera gu*zi. Zezali su za Milano kako kornera nema, a sada se zena u crnom za konferenciju sprema.
t

titulaaa

pre oko 3 godine

hahahah bravo care
K

Kost

pre oko 3 godine

Dobra
g

glodari pacovi

pre oko 3 godine

upravo tako, bravo za kom.
V

Vare

pre oko 3 godine

Zasto Stanojevicu 6?za ovakvu igru?2 treba da dobije.zvezda bezi 9 bodova umesto da napadne svim silama pa sta bude on postavio njegove miljenike bekove koji nisu centar presli.najboljeg igraca Sumu naravno na klupi ostavio,igra kukavicka kao i uvek kad je ovaj "strucnjak u pitanju.
G

Gosthhh

pre oko 3 godine

Spasio ih Simovic 2 gola u zadnjoj minuti nadoknade, faul nije postojao..
M

Medic Dragan

pre oko 3 godine

Samrok
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Ne zasluzena pobeda zvede u ovom derbiju,Partizan je imao vise sansi za gol
p

purgeru

pre oko 3 godine

isplaci se bice ti lakse,titule nikad vise videt necete!
P

Pitam?

pre oko 3 godine

Pa što ne dade gol ??
G

GajaE87

pre oko 3 godine

Delija sam. Ali ovaj Marković je propast. Mali Jović me iznenadio. I Asano je stvarno dobar igrač. Derbi je bio jedan od boljih. Sportski pozdrav
V

Vare

pre oko 3 godine

Derbi je bio jedan od boljih???dve sanse za 90 minuta.igra uzas.od koje godine ti pratis fudbal?
G

GajaE87

pre oko 3 godine

@Vare pratim od 80tih, jedan od boljih u zadnje vrijeme. Znam da ti je žao partizana ali budi objektivan.
V

Vare

pre oko 3 godine

Pa kako mozes da kazes da je derbi bio dobar?nema veze ko je pobedio.tuga tuzna od fudbala,sta je tu tebi dobro?posle toga gledas Bajern Psg i pitas se jel to neki drugi sport?
U

U paklu je ekipa

pre oko 3 godine

@Vare - u neku ruku i jeste drugi sport, zato smo i od jednih i od drugih primili po 6 komada. Uporedi budzete, uporedi igrace iz PSG i Bajerna sa ovim nasim i ovim vasim, pa mi reci realno, jel to ista liga, jel to isti sport? Jednostavno, nije za poredjenje. Da jeste, pa neki igrac iz nase lige bi igrao u jednom od ta dva kluba zar ne?
S

Sashki85

pre oko 3 godine

Dečko misli jedan od boljih u zadnjih 7 8 Jer zadnjih 7 8 su bili katastrofa!
V

Voja Bg

pre oko 3 godine

Kao sto uvek kažem, kada je jaka utakmica Natka nema nigde, lažni lider koji čeka penal neki prekid, kako je on izgledao na terenu za ne poverovati, kao neki penzioner koji je došao na rekreaciju. Partizan ima jedinog klasnog igrača a to je Suma, kojo je po mnogima najbolji i Srbiji uz Kataija, zar takav igrač da bude rezerva Natku, Stanojević treba da se stidi sta radi tom decku Sumi. Natko će sada protiv Mačve, Bačke, Javora da da gol iz penala i biće ponovo to to do naredne jake utakmice a partizan tone li tone a Natko nas dovodi u zabludu. Stanojevicu stidis li se zbog Sume.,,
b

bhff

pre oko 3 godine

Prvo Natho je odigrao slabo ali pitanje je dal je imao sa kim? Juris rezultat a tebi igraju Zdjelar i Scepa, i sta ocekujes ? Scepa i Natho kao centralni i Suma kao Polu spic ili kao 10tka bi bila prava stvar. Kracija i pas na sredini a u napadu bi imali brzinu. Od starta Samrok ima protiv stranaca nesto, on Sumu narocito ponizava gde se vidi da je za klasu bolji od svih skoro a greje klupu, a isto je to radio sa Sadikom setimo se kada su bili naruceni tekstovi kako je totalno van forme i upropastio ekipu. A onda ode u Almeriju i pokaze sta zna. Za tih mesec dana sto je poceo sezonu dao je golova da je jos treci strelac ekipe. Tako da je dosta vise sa glupiranjem zna se koje krivac za ovo, kao sto bi ga hvalili da je uspeo da pobedi
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

I sta vam je zivot. Ovo je za korner koji nam nisu dali da izvedemo protiv Milana. Vjerujem da ste uzivali tada. Uzivajte i sada

Jimmy Barka

pre oko 3 godine

@`I sta vam je zivot. Ovo je za korner koji nam nisu dali da izvedemo protiv Milana. Vjerujem da ste uzivali tada. Uzivajte i sada` Sticice na naplatu i onaj vas trominutni preokret u Subotici od pre par kola. Tu je i kup, samo kazem, cisto da ne se zanosis/zanosite previse. Kad kazem vi, nemoj da mislis da ti persiram, to vazi za sve vas sa severne tribine podno tenka.
N

Nista neobicno@

pre oko 3 godine

@jimy bark
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

@jimy bark
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

@jimy bark
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

@Jimy barka bili ste vrlo raspolozeni kada je bio kraj utakmice na San Siru. Jasno da ima i kup i. Sve ce da se naplati tako da pfc nece biti sljedeca sezona nego pfc sljedeca decenija
P

Pester

pre oko 3 godine

Како су остали играли, Асано је био класан. Овакав играч би требало више да се цени...
D

Da se pozdravimo

pre oko 3 godine

Redakciju molim da komentar objavi jer se zaklinjem da je ovo poslednji. Instaliram upravo dodatak za Chrome koji će blokirati vaš sajt zauvek. Vi ste zlo novinarstva. Sram da vas bude da zbog jednog kornera ocrnite celu postavu Partizana, a Zvezdu dižete u nebesa. Niko ni da pisne o uslovima u kojima se igra liga, o unapred dobijenim utakmicama, o navijačima koje samo zvezda može da ima i slično. U redu je da Zvezda pobedi derbi i da bude pohvaljena ali nije u redu da veličate sve vezanu za isti klub u svim sportovima a nikada ne razmislite pod kojim uslovima se isti uspesi dešavaju ? Na pamet mi pada 50 članaka zbog kojih ste sramota sportskog novinarstva. Osnujte Zvezdin sajt sa vestima pa pišite za njih sve ostalo. Vidimo se kad ovi zlotvori siđu sa vlasti, pa ćete videti kako velika Zvezdana kida sve pred sobom. Zbogom najgorem sportskom portalu u Srbiji. Preporučujem isti potez svim pravim Grobarima ali i ljubiteljima sporta.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Kao Zvezdaš mislim da sajt piše uvek hvalospeve o Partizanu. Partizan večeras nije bio slabiji rival ali je izgubio. Prošli derbi je uzeo bod koji nije zaslužio. Ocene igrača Partizana su i po meni niske i nerealne. Marković je bio bolji od Vujačića kao i Šćekić od Zdjelara. Asano ubedljivo najbolji igrač Partizana, Za Zvezdu su bili dobri ulasci Markovića i Jojića. Za njih je vaš kapiten rekao da zaslužuju poziv u reprezentaciju.
p

pozdravi se pozdravi

pre oko 3 godine

Putuj Igumane i za manastir ne pitaj. Pozdravi usput i Toleta Karadzica i Zeljka Pantica. Konacno si naucio sta je KARMA.

Чорба

pre oko 3 godine

Zašto uvek neko drugi uvek mora da bude kriv? I zar nije bolje otkloniti štetu umesto tražiti lažne krivce?
C

Chrome

pre oko 3 godine

Zavrsi instalaciju pa se vidjamo narednih 5 meseci na svakodnevnim clancima o stanojevicu sadiku i rekordnom nizu pobeda partizana, a da nema vise niza. Pozdrav
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

Druže ti bolje osigurac od bombe da izvuces , kakav Chrome instalacija !!! Al budi siguran da nema niko oko tebe
V

Vjesnik tvoj

pre oko 3 godine

Baš je obrnuto ali od mržnje prema Zvezdi to i ne vidiš!Pa Jokić piše balade o vama neprestano,budi malo realan!
S

Statler

pre oko 3 godine

Šteta. Nedostajaćeš nam.
K

Komsija malii

pre oko 3 godine

Eeee moj Joksooo
c

cipri

pre oko 3 godine

Ramadanijevi puleni nas unistili
R

Raša P

pre oko 3 godine

Bez penala Natho nema učinak u igri
N

Niski Grobar

pre oko 3 godine

Obradovic, Miljkovic i Stojkovic jos nize ocene, ova dvojica zato sto nista nisu pokazali ni u odbrani, ni u napadu, a golman jer mu je vreme jos presle sezone bilo za klupu... Lazar Markovic, Jojic, Obradovic i Miljkovic bi, da sam u nesto u Partizanu, mogli vec sada da traze novi klub.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Šta li su ti krivi Mustafa, Miljković i Obradović.
V

Vare

pre oko 3 godine

Bravo za komentar.slazem se sve.kakvi bekovi i bruka od golmana.
G

Gost pp.

pre oko 3 godine

Kao Zvezdas pitam se ko ima gore bekove mi ili vi.
N

Niski Grobar

pre oko 3 godine

@gsot Vidi, Gajic je ok igrac, vrlo pristojan, borben, Rodica i Gobeljica ne gotivim, niti volim takve igrace... Ali generalno, imate bolje bekove...
a

abc

pre oko 3 godine

Ko je mislio da je "realan fudbal" kad Obradović i Miljković visoko stoje, ubacuju se iz drugog plana, kad Lazar ima begova koliko Ronaldo i Mesi zajedno, Natko koji pronalazi Holendera pet puta u toku utakmice između tri igrača...Sve su to situacije koje su "krasile igru Partizana" mesecima unazad, realna slika je drugo poluvreme bez bonusa, Miljković i Obradoviç na "osnovnoj liniji", Lazar nema priliku da brzo trči, Nagko i kopletan vezni red "udavljeni".
A

Ada

pre oko 3 godine

Mene samo zanima kada ce Stojke bar u jednoj bitnoj utakmici nesto da odbrani.
1

1001

pre oko 3 godine

A sta je to imao da brani??lopte koje gadjaju f117
I

Igor78

pre oko 3 godine

Lazara Markovića i Ivana Obradovića častiti ovog leta i zamoliti da odu, bilo gde. Zbog čega je on umesto malog Jovića ubacio Markovića, to nikome nije jasno. Ako igraš sa dva defanzivna krljača u sredini, mora ti igrati Suma ispred njih čoveče, nema ko da povuče, Natho je za penziju
b

bhffh

pre oko 3 godine

Natho nije igrac kao Suma, on je centralni igrac koji ima doabr pas i koji deli lopte. A da to moze da radi mora da ima nekog igraca sa kim moze da odigra nesto. Svako normalan bi krenuo i da imas prednost bodovnu a ne sto zaostajes sa Nathom i Sumom bez Scepe ili jos pre bez Zdjelara. Sta ce ti dva krljaca koji pas daju do 3 metra do sebe, a plus igras bez spica klasicnog i ko to treba da napravi dribling i doda loptu u prostor ako ne Suma? Cak i da je nabolji igrac na svetu taj Natho, zna se da je jedini opasan u ovakvoj postavci i Stankovic ga je zatvorio
g

gyt5s

pre oko 3 godine

Ovo i jeste derbi i treba da ih bude 4 u toku sezone. Jer ovo nije balet nego muska igra, nek se zna kako se igra u Srbiji. Ovako je svugde u svetu skoro svaka utkmica, a kod nas igraju izgleda utakmice sa 50 % snage, kada neko igra protiv Zvezde ili Partizna od manjih klubova pa smo zaboravili kako izgledaju povrede i rane posle utakmice.
K

Kraj crno bele propagande

pre oko 3 godine

Pa čekajte, izraelski majstor fudbala je bio na terenu?! Ja sam mislio da nije bio u postavi.
M

Mr.Stojko

pre oko 3 godine

I onakav Jović koji se vise puta okliznuo bio je bolji i opasniji od Lazara Markovića.Njihove izmene u poluvremenu,Falćineli i Kanga su im mnogo vise donele nego nama Marković i Jojić.Sumi svaka cast na srčanosti i požrtvovanju,spremnosti da se onako mali sam potuče protiv deset zvezdaša.Natko već duže vreme ne pokazuje klasu u jakim utakmicama,onda kad je najbitnije.Filip Stevanović odkako je potpisao za Siti vise nije upotrebljiv za ozbiljnije utakmice.Ostaviti Vujacica,Sumu,Asana,obavezno otkupiti Holendera,dati više sanse mladom Joviću,zahvaliti se Markoviću,Jojiću i Natku.Stanoju dati podrsku i odrešene ruke oko izbora igrača za sledeću sezonu.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

Ma daj ljudi dali su jedan gol i pobedili , nit su bolji niti mi . Svi gledate kroz krajni rezultat utakmice . Partizan odlično igrao prvo poluvreme , zvezda bolja u drugom
B

Bruka

pre oko 3 godine

Majko sta ciganskih botova da ti se ogadi da procitas vest i komentare
Г

Гг

pre oko 3 godine

Па кад нас делија има многоооо.Ево гори и Бањалука....
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

I Crna Gora
G

Gost Nemanja

pre oko 3 godine

Stanoje raus Miljkovic raus Obradovic raus Jojic raus Markovic raus Sve što je Savo uradio, ovaj je rasterao i raskantao uz podrsku van terena! I Stanoje i uprava uskoro Raus
C

Cz

pre oko 3 godine

Za pokušaj sakaćenja Falćinelija se ne dobija negativan bod?
G

Gost 4

pre oko 3 godine

Па намерачио се на рсеби равног.
C

Cz

pre oko 3 godine

Ne razumijem komentar?
M

Mr.Stojko

pre oko 3 godine

Najobičniji faul zoveš sakaćenje.Pogledaj snimak bolje,ono nije ni za žuti karton.
C

Cz

pre oko 3 godine

Pogledaj ti sliku Falćinelijeve note.Da je to Sanogo uradio nekome ne bi se moglo živjeti of vaših narikača 3 godine
G

Gost101

pre oko 3 godine

Cak i uz pobjedu, mislim da je pitanje titule riješeno još dok je Milošević bio trener. To je dovoljan dokaz da je najbolje da se broj učesnika svede na 12 ili 10, pa da Zvezda i Partizan igraju 4 prvenstvene utakmice u sezoni. Uz Vojvodinu, Čukarički, TSC, Spartak, Radnički i Voždovac, to već može djelovati kao ozbiljno takmičenje. Srbiji je previše i 16 ekipa u top takmičenju.
B

B. Grobar

pre oko 3 godine

Aleksandre Joksic, sta bi ti uradio da te kojim slucajem, posalju u fabrici namestaja? Bas me interesuje. Stanojevica izdali igraci, kojima najvise veruje? Niko nije izdao Stanojevica, niko. Zapitaj se malo, zasto je Stanojevic ostavio Holendera do 88 minute, zapitaj se zasto je toliko dugo cuvao Scekica (i zasto je Scekic u Partizanu, zasto je Obradovicu zabranio da makar pridje protivnickoj gol aut liniji? Ima mnogo toga zasto, gospodine Joksicu i to mnogo zasto, koje bi ti trebao da zapitas Stanojevica. I jos nesto, ponovicu nesto sto sam nebrojeno puta napisao: kada trener, cija ekipa ima negativan rezultat, pravi izmenu u 88 minutu, TOM TRENERU TREBA POD HITNO ZABRANITI RAD U FUDBALU. I....ko je ovde koga izdao, gospodine Joksicu?
G

Gost 2

pre oko 3 godine

Станојевић је са Марковићем дефинитивно погрешио. Натхо је играчина који држи Партизан. Обрадовић и Миљковић рупе дефинитивно и о треба терати из Партизана. Оно.што је запало мени за око је месар саного коме се гледало кроз пррсте. Што се тиче тренера, Станојевић је за Станковића три степенице изнад. Понашање Станковића је за београдску зону. Сами смо себе победили данас и разлоге треба тражити у нашем дворишту.
9

951357

pre oko 3 godine

Kakve li bi ocene bile da su pobedili?
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

Zašto misliš da je razlika u ocenama u korist Partizanovih igrača? Ili zašto misliš da rezultat utakmice treba da utiče na opšti utisak o igri igrača? Stojković 5.5, Miljković 6, S. Marković 6.5, Vujačić 6, Obradović 5.5, Zdjelar 6.5, Šćekić 6, Jović 6.5 (0,5 je nagrada za debi), Asano 6.5 (zbog odbrane, ne napada), Natho 5, Holender 6. Moja realnost. Mogu i svakog pojedinačno da opišem. L. Marković 5, Suma 6, Jojić 5.5. Vaše izmene Kanga i Falčineli više su uticale na terenu od naših i samo je to razlika. Vreme je i da sudije počnu da isključuju trenere obe ekipe, već kod prvih reakcija. Kad na Partizanovom i zvezdinom treneru pokažeš ko je vlast na terenu, više će te poštovati svi oni "mali" a materijala ima dovoljno na svakom derbiju.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Urednik teksta apsolutno nije gledao meč. Miljković veceras neprelazan, Asano top utakmica, oba zadnja vezna vrh odigrali, Suma najgori na terenu.
G

Gost+##7+

pre oko 3 godine

Pa zašto niste onda dobili utakmicu hhahaahhahahahahahah
S

SRBI PFC

pre oko 3 godine

Dobra analiza samo kod komsinice niko nije dosao na fizicko. Onoga slucajno pogodila lopta u glavu i to je to..
S

Sale Kg

pre oko 3 godine

@SRBI PFC Do sada ste nas pobedjivali sa 0-0, i 1-1. Sad ste počeli da dobijate i sa 0-1. Prava ste avangarda.
G

Gost111

pre oko 3 godine

Ostavio bi ih neocenjene,toliko
L

LuloLulo

pre oko 3 godine

A Stojkoviceva kriminalna ispucavanja, koja otvaraju polukontru ?
G

Gost slepac

pre oko 3 godine

pa da li smo gledali istu utakmicu? u odbrani niko da dobije 5? bekovi bez agilnosti. stednji red se nije snasao,kasnili stalno na loptu.bezidejna igra,nema kreativnosti,igraci limitirani,vidi se iz aviona... Suma I Holender 6;ostalim slabe ocene. Lazar I Jojic na transfer listu za II grcku ligu. Stanoje,vidi sta ces.Tuzno,pretuzno...
C

Cz

pre oko 3 godine

Samo da se pita na pravo mjesto - kako tim koji postize najvise golova u evropi ... ma, sve je vama jasno. Poz :*
l

lol12

pre oko 3 godine

Stanojeva ideja pozitivna?Covek igra sa 3 zadnja vezna mec koji MORA da dobije da bi imao bar neke minimalne sanse za titulu.
V

Vare

pre oko 3 godine

Bravo za komentar.bezi mu zvezda 9 bodova nemas sta da izgubis i igras sa tri zadnja vezna i sa bekovima koji ne prelaze centar.bruka od trenera
s

shk 05

pre oko 3 godine

Asano najbolji, Obradović, Miljkoni, Jojic lagano mogu da idu(ne znam sto su i dolazili)
S

Srbija Bre

pre oko 3 godine

Kako mozete da date Miljkovicu i Obradovicu 6 i 5.5,pa njih dvojica zajedno tesko da mogu da imaju 3...Zdjelar 3.5...a destruktivni Stanoje 4...Partizan u modernom fudbalu gde su bekovi pola tima igra bez bekova,meni je zaista neverovatno da Partizan celu sezonu igra sa Miljkovicem nesretnim.
г

гост 3

pre oko 3 godine

у потпуности се слажем и стојковића да поведу што пре
Z

Zn

pre oko 3 godine

Asano 6? Pa momak nije izgubio skoro ni jedan duel, a onaj šprint u 90 minutu po celom terenu da zaustavi kontru je dokaz da je spremnoscu i snagom zasluzio veci rang takmicenja. Navijam za Zvezdu, ne favorizujem momka samo pokusavam biti realan. Nije slucajno bio u Arsenalu
l

lol12

pre oko 3 godine

Nadam se da cete nastaviti da brojite rekordni niz pobeda kao kad je to partizan cinio (iako ste neretko samo njega pominjali da to radi a Zvezda isto toliko pobeda u nizu imala,sad naravno ima jednu vise i postavila je novi rekord)

Mr S

pre oko 3 godine

Zvezda ce do kraja sigurno da veze preko 20 pobeda posteno a Partizan iako veze 5 bice namesteno a to se i na ovom derbiju videlo da tolike razlike u kvalitetu nema i da su serije oba tima dosta sumnjive.
s

salepeta

pre oko 3 godine

Kondicija,kondicija ....