Komentari na vest

OCENE – SRBIJA: Mitar se igrao predasistencijama, Grujić je igrač na kog mora ozbiljno da se računa

D

Djape45

pre oko 1 godinu

Grobari pljuju Zvezdine bivše i sadašnje igrače, Delije pljuju bivše Partizanove igrače, i to je rezime bar 100 komentara. Ono što bih ja prokomentarisao je Lazar Samardžić za koga se odmah vidi da je što bi rekli dobro školovan fudbalski i da zna sa loptom, biće važan igrač u repki u budućnosti. I što se tiče Erakovića da prokomentarišem da on nije bek, čak ni ova igra sa 3 štopera pa da igra bliže desnoj strani mi se ne svidja nego bih ga želeo videti kao centarhalfa, a Srbiju da se vrati formaciji sa klasičnim bekovima.
G

Gostivoje

pre oko 1 godinu

Bleki....hahahaa... talenat Fijorentine. Tamo je sedam godina i ove sezone je izgubio mesto u Firentini u prvih 11. Spor, lose se postavlja. Masovic je klasa za njega. Erakovic puno brzi, okretniji, laganije igra, nema straha. Srdjan Babic isto bolji od njega. Ali budimo iskreni od Blekija nije tesko biti bolji. Jer je on stvarno slab igrac. Cim dodje jaca utakmica mi primimo 3 komada sa Blekijem. Jedini gori od Blekija je bio Stefan Mitrovic. Kakav je to pogub bio sine. Da taj Milenkovic nesto vredi nebi on 7 godina bio u Fiorentini. i na kraju izgubio mesto i tamo.
M

MNM

pre oko 1 godinu

Erakovic igra sa Zvezdom evropu svake sezone sta nije jasno??
G

GostKg

pre oko 1 godinu

To smo mi Srbi. Igrala reprezentacija i najbitnije pobedila, a onda ovde citas prepucavanja o Zvezdi i Partizanu. A vise igraca ima u startnoj postavi koji nisu ni igrali u ta dva kluba
S

Ssl

pre oko 1 godinu

Kada je Eraković dobio šansu, pa napravio grešku u derbiju, te prve sezone sam bio ubrđen da je limitiran i da ga Stanković gura samo zarad “promocije mladih kadrova”. Posle skoro tri godine, zaista nisam video domaćeg štopera koji tako dominantno rešava jedan na jedan sa ozbiljnijim špicevima, uzima čiste lopte bekovima bržim od sebe, koristi snagu i eksplozivnost koju mu daje mladost, a naročito stabilnost na psihološkom planu, gde čak i kada pogreši, ume da se resetuje. Ono guranje na beka je zaista bio regres za momka, on mora da bude centar half, jer mu je defanziva odlična. Verovatno mnogo ima i do toga da je bio voljan da uči i skuplja fore od Dragovića, šta god da je, momak je odličan štoper. Čak je rešio i nesigurnost kod prvog pasa iz zadnje linije, ostaje mu kao problem priključivanje napadu i specijali gde se ne snalazi najbolje, ali to je manje bitno od njegove igre na svojoj polovini i u defanzivi i ofanzivno. Odličan štoper, drugo nema razloga da se poredi sa Pavlovićem, potpuno dva različita koncepta halfova (a o Pavloviću zaista nemam visoko mišljenje, samo to nema nikakve veze sa Erakovićem, već Pavlovićevim limitom u shvatanju fudbala i pregledu igre). O Milenkoviću više nema šta novo da se kaže, imao je par sezona gde je zaista izgledao dobro, ali u poslednje dve godine za reprezentaciju igra očajno.
K

Kraljevo444

pre oko 1 godinu

Nema sta da se kaze o milionskon ugovoru koji je dobio tamo gde ga cene, vise ce da cene menadzerske igrace hahahha koliko providno ljudi!
G

Gost 5487

pre oko 1 godinu

Stvarno ne razumem sta je problem sto je Piksi ubacio Erakovica da odigra utakmicu za reprezentaciju? Decko igra konstantno par godina u evropi i izrasta u dobrog fudbalera. Niko nije rekao da ce on biti opcija za prvih 11, mislim da se Bleki vec sledecu utakmicu vraca u startnu postavi a Erak na klupu. Ovo je najslabiji protivnik u grupi i logicno je da isprobas nekog igraca na takvoj utakmici posebno sto nisam siguran da ce ove godine biti prijateljskih utakmica.
X

Xao

pre oko 1 godinu

Problem je u tome sto su ljudi zastranili od mrznje prema svemu sto ima veze sa Zvezdom
G

Gostin

pre oko 1 godinu

Problem je što je ubacio Erakovića na meču odmah nakon imenovanja novog predsednika FSS-a.
d

da kažem samo

pre oko 1 godinu

Tebi i tvojim istomišljenicima - problem je veliki i to baš, baš. Za to što ti opisuješ služe prijateljske utakmice. Da se prve opcije i najkvalitetniji igrači odmore malo. Ovo je bila kvalifikaciona utakmica, start kvalifikacija, a selektor se po naređenju igra sa odbranom. Milenković je starter u Serie A, etablirani fudbaler sa prilično velikim ugovorom. Klub ga nije hteo prodati već ga je novcem zadržao. Tamo je privatni novac i nisu čuveni po bacanju istog. Odbrana treba da se duže uigrava da bi radila kao sat, da se poznaju u dušu i rade po automatizmu. Najednom selektor postaje veći Papa od Pape i odstranjuje našeg prvog CB radi Erakovića. To bi moglo i da se dogodi u budućnosti, ali bi ovaj morao prvo da se izbori za status kakav ima Bleki, koji nije anonimus u svetu fudbala. Npr. kada je LFC izabrao da kupi Konatea, Milenković je bio jedan od 4 CB koja je razmatrao. Mogu vam dati link od toga. Nije ga kupio, ali biti legitimna opcija za klub te veličine nije mala stvar. E, tu je problem sa izborom, koji se poklopio s novim, zvezdinim FSS. To ne doživljavam kao FS Srbije već kao produženu ruku jednog kluba. To je na večnu sramotu svima koji u tome učestvuju.
D

DekiPancevo

pre oko 1 godinu

Kakav crni Milenkovic! Napunise nas ko volove kad je on igrao. Spor ko baba. Tehnika slaba. Erakovic je MNOGO brzi od njega. Srdjan Babic je za njega Nesta. Ovde neki polupanci placu za tim drvetom. Valjda vole kad nam Kamerun utrpa 3 komada ili kad nam Portugal da 3 komada. Bolesno.
S

Smederevo235

pre oko 1 godinu

Bilo je vreme da se Bleki Milenkovic skloni iz prve postave. Bio je kriminalno spor na SP-u. A i pre toga(Portugal). Veljkovic i Stefan Mitrovic nisu ni pozvani. Sasvim zasluzeno. Jer nisu ni zasluzili da budu pozvani s obzirom na prikazano. Trebao je pozvati Srdjana Babica. Takodje drago mi je da je Piksi dao sansu mladjim igracima posebno Samardzicu i Joveljicu. Oni su jako talentovani. Iako su malo igrali videlo se da imaju kvalitet.
L

Losakopija

pre oko 1 godinu

Mislis bilo je vreme da erak zaigra uz pomoc poziva dzajica i terzica ahhahaha STOP MENADZERSKIM IGRACIMA!!! Sramite se! Zna i on sam zasto je igrao pa se svi komplet sad pravide ludi, kao sto je neko napisao hvalite se kada protivnicki tim urnise i napada a ne kada dodje da se proseta pp beogradu! Ali jedno je sigurno Pavlovic i bleki moraju da igraju, i to sto pominjete svetsko je vase fudbalsko neznanje, na svetskom nije kriv jedan igrac za primljene golove vec ceo tim ali kad je neko partizanovac onda je najlakse okriviti njih. Erak iz jelensuperlige i decko sa milioninskim ugovorom ali dok je nedimovica i ostalih koji se slikaju i rucaju sa terzicem uvek ce igrati njive i unapred dobijene utakmice! Piski prodao si se, i to svi znaju! Stop lobiranim igracima! Grujic mora da igra, svaka cast! Vanja je mogao kaficu da popije!
S

Smederevo235@Losakopija

pre oko 1 godinu

Jesi ti neki rod sa Milenkovicem kad ga ovde branis ko da je kvalitet Nemanje Vidica? A on katastrofa. Direktni krivac za svaki drugi gol koji smo mi primili. Svaku utakmicu sa njim u prvih 11 primimo obavezno gol. Nek igra bilo ko samo ne Milenkovic. Bilo ko. Nek stave nekog iz mlade reprezentacije bice sigurno bolje nego sa njim. Pavlovic moze da ostane, jer je mnogo bolji(juce to bas i nije pokazao). Ali on zna da odigra bas dobro. Al zato ovog Blekija, terajte tu kiksaru sto dalje od reprezentacije.
t

to vam je tako

pre oko 1 godinu

Psi laju, Erak nosi!
k

kojotski

pre oko 1 godinu

I obavezna floskula: danas svi igraju fudbal.
S

SAMO

pre oko 1 godinu

Bojkot.
S

SRBCG

pre oko 1 godinu

NEMANJA MAKSIMOVIC!!!
G

GETAFIX

pre oko 1 godinu

Taj ti je ostao u Kataru. Traži Abubakara.
G

Gostiona

pre oko 1 godinu

ha ha ha e ta ti je dobra brate......
G

Gost554

pre oko 1 godinu

piksi napusti prostoriju
M

Marko8

pre oko 1 godinu

Udjem u komentare i vidim da Partizanovci pljuju ovog stopera Zvezde Erakovica, koji je odigrao jako dobro utakmicu. Ok slazem se Litvanija nije Brazil. Ali decko je bio najbolji u odbrani uz naseg golmana. Treba to malo vise postovati. Takodje mi se mnogo svideo Joveljic. Bas je dobro otvarao prostor svojim kretanjem i bio je agresivan. Ispasce da hvalim samo Zvezdine igrace i da sam opterecen time, ali realno to me uopste ne interesuje. Vlahovic i Mitrovic su mi omiljeni igraci u reprezentaciji. ali oni juce nisu bili bas nesto ubedljivi.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Tebi fali Pavkov.
p

plavo-beli

pre oko 1 godinu

Ovo pljuvanje Erakovića me podseća na pljuvanje Pavlovića kada je debitovao što samo potvrđuje koliko smo bolesni kao narod što se tiče klubske pripadnosti.
m

mighty king

pre oko 1 godinu

A ja kažem da dečko igra u Partizanu niko ga ne bi ni razmatrao. I tvrdim da je Sveta Marković u periodu pred SP igrao bolje od Erakovića sada i nije bio ni razmatran za reprezentaciju. Toliko.
K

K1996

pre oko 1 godinu

U pravu si. Samo, mi ne hvalimo Erakovića što igra u Zvezdi, nego što je sinoć dobro odigrao. Što su činjenice. E sad, što su neki drugi dizali Pavlovića u nebesa i branili ga, a momak kiksao stalno. Ipak, on je igrao gde je igrao. Pritom, ništa lično prema momku. On i Eraković su tandem za narednih 10 godina.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

A mozemo svi kolektivno da budemo srecni sto imamo dva extra talentovana stopera od po 21-22 godine a ne da razmisljamo odakle su? Njima fali jedan iskusniji u sredini tipa Dragovic da ih koriguje i dobri su. A rekao bih i da bi bili kompatibilni kao par u nekoj 4-2-3-1/4-4-2 formaciji.
G

Gostivoje

pre oko 1 godinu

@v1ad Od reči do reči! 👏
G

Gost456

pre oko 1 godinu

Igra ocajna. Ako ovako budemo bzv igrali necemo dobiti crnogorce. Dobili smo litvance na trku. Najveca glupost igrati sa 3 stopera.
М

Митт

pre oko 1 godinu

Да имамо два Костића по крилу (вингбеку) не би било глупо играти са три позади.

Sliks17

pre oko 1 godinu

Ajde pljuvaci smarate vise, pustite coveka da radi. Ako necete da gledate ne mracite, navijajte za Spaniju, Englesku, Francusku... Pustite nas koji volimo fudbal da gledamo i navijamo za nasu reprezentaciju kakva je takva je
S

Suština

pre oko 1 godinu

Mi mračimo i ne navijamo za reprezentaciju? Jesmo li mi prekidali utakmice reprezentacije ili vi onomad sa vašim Bogdanovim. Zamisli da su partizanovci uleteli u autobus reprezentacije i hteli da linčuju Erakovića. Jel možeš da zamisliš to? E to ste vi uradili kad ste hteli da linčujete Vladimira Stojkovića.
s

svileni konac nano

pre oko 1 godinu

Evo sam danas naučio nešto novo na temu fudbala. Komentator ovde, Popsi, tvrdi da je sinoć Eraković bio najbolji na terenu. Igrali smo protiv slabog, anemičnog protivnika, pobedili rutinskih 2:0, mnogo veći posed lopte, terenska inicijativa itd. To kaže statistika, ali i moje oči ako smem da im verujem. Kako je na osnovu svih ovih parametara onda Eraković bio najbolji na terenu? Da bi stoper jedne ekipe bio najbolji ona bi se trebala žestoko braniti ili da zaustavi mnoge kontre, eventualno. Šta sam ja sinoć gledao ni sam ne znam. Izgleda da nas je Litvanija baš ozbiljno pritiskala, a da je mladi Eraković vadio kestenje iz vatre. Vidim ja da uvek možeš iz komentara naučiti, treba samo pažljivo čitati.
S

Smislov

pre oko 1 godinu

Blago našem fudbalu, kada nam je jedina nepoznanica i dilema, da li treba igrati Eraković ili ne. Jel sve ostalo štima, jeli sve u redu? Osrednja smo ekipa i ništa više. Dosadna igra bez ikakvog napredka nakon SP, koja je rezultirala sa 3 odlične prilike za goste, a ovdje je glavna tema on. Da guramo prašinu pod tepih, tu smo prvi.
G

Gostnebo

pre oko 1 godinu

Kakav napredak može da bude, majke ti ?! Završilo se SP, otišli kući i videli se ponovo ponedeljak, utorak i sredu. Posle Švajcarske imali 3 zajednička treninga. Pa ni na igrici ne bi imao napredak
T

Talj

pre oko 1 godinu

Prijatelju dragi, pišeš pod nikom šahovskog genija koji je bio vrlo inteligentan čovek, visokog IQ-a. Njegove partije su bile rapsodija, pronicanje u dubinu te igre. Zato ti ovo i pišem. Ne radi se ovde samo o Erakoviću, već o dubinskom problemu. Taj mladić je samo paradigma svega. Duboki su problemi u našem fudbalu, sistemski, počev od privatizovanog FSS, menadžerskih igrača, što je reprez. pijačna tezga za prodaju igrača i tako do u nedogled. Uopšte ne mrzim malog Erakovića i želim mu sve najbolje, ali on ne može u ovom trenutku biti prva opcija, ispred igrača sa više iskustva i koji su dokazani po evropskim travnjacima. On može u budućnosti izaći bolji od njih, ali sada sigurno nije. Sada je samo menadžerska šema, a Piksi je tu da to provede. Jedan je Muslin morao otići jer nije hteo SMS-a, a nije ga gurala Zvezda, dok Erakovića gura FSCZ, e to mi smeta. Stvar je to principa. I moram da napišem: nezabeležen je slučaj da je jedan klub izbacio svoju reprez. 2 puta iz kvalifikacija jer nisu imali svog predsednika. Za tako nešto nigde nisam čuo, a mislim i da neću. U reprezent. treba da igraju najbolji i ne sme biti izlog za prodaju igrača. Dokažeš se, imaš kvalitet i dobar ugovor, pa onda u reprez. Problem je u tome što to nije najnoviji izum već se tako radilo još od stare Jugoslavije. Zato nismo nikada napravili rezultat i nećemo, siguran sam.
g

gost12341

pre oko 1 godinu

Druze da ima ko da igra pa i da kazes tako nesto za Erakovica koje crno iskustvo Mitrovica i Gudelja pa njih vrt ko na ringispilu svaki put kad igraju, ubedljivo najgori igraci svojih klubova ove sezone igra i taj Erakovic Evropu vec nekoliko sezona sa Zvezdom nije bez iskustva a na kraju krajeva i da jeste iskustvo je mnogo manje bitan faktor od fudbalskog znanja
G

Gost13

pre oko 1 godinu

@Talj znači ne može igrati Eraković pre Milenkovića npr jer ovaj igra u Italiji duže vreme jel to? Pa čekaj kako je odigrao taj istiniskusni Milenković na SP? Čovek kiksa jednu u dva meča.
B

Bok

pre oko 1 godinu

Drago mi je zbog novog rukovodstvo u FSS, ovo je i njihova pobeda. Nakon SP, sinoć vidiš da je to, to. Ova ekipa ne može ni bolje, ni više. Može gore, to će biti čim dođe jak protivnik. Ako ti Litvanije stvori 3,4 ozbiljne prilike, čemu da se nadaš. Osrednja smo ekipa, koja nije vredna pažnje ni podrške, i ništa više.
g

ghoost

pre oko 1 godinu

Ne znam cemu forsiranje Grujica. Imao je dva suta juce, jedan je zavrsio na JNA a drugi nije stigo do gola
V

Volim fucu

pre oko 1 godinu

Da se razumes u fudbal to pitsnje bi postavio za Lukica.
D

DechkoT

pre oko 1 godinu

Nama je sinoć bila šuplja strana gde su Živković i Eraković, tako da lako u Podgorici može Crna Gora do dva gola sa te strane. Verovatno eto nove bruke u najavi ako se nešto ne promeni, bukvalno nam reprezentacija liči na Partizan i sve nešto kao jalovo napadamo a kad protivnik krene kreću i veliki problemi.
D

Delija penzioner

pre oko 1 godinu

Crnu Goru ćemo rasturiti .....
N

Nba

pre oko 1 godinu

Kao Partizanovac mogu da kaže Erakovic je odlično odigrao za njegove godine a ovi sto ga prozivamju neka ćute dečko je mlad i treba da igra ko će nami igrati za 5-6 godina niko i ti isti će pričati eto imo krš rep.zato decku treba de se pruzi šansa.
G

GostRider

pre oko 1 godinu

Hahaha,pa po ovim lopatarima izgleda da je Erakovic najveci krivac sto smo pobedili Litvaniju 2-0,kao prvo decko je u Evropi odlicno igrao za Zvezdu,u svakom derbiju je zaustavio vaseg svemoguceg Rikarda koji samo u derbijima ne daje golove,kao drugo mozda zato sto je mlad i naso se u orvoj postavi zato je imao malo treme nista bolji od njega nisu bili Pavlovic u Gudelj koji su iskusniji i stariji
a

aeiou

pre oko 1 godinu

Zar botovi stvarno misle da će od Eraka napraviti igrača za reprez. Molim Boga da se što pre proda i da opet imamo najbolji stoperski par, mada onda na red dolazi Pešić i ostala ekipa iz CZ, jer mora nekako da se plaća porez, koji Partizan ne plaća jer nema kasu FSS na raspolaganju. Tamo nije ostalo novca ni da ga časte licencom, a i ne treba. Kad nisu u stanju platiti licencu, iz godine u godinu, i ne treba im davati na lepe oči. A ova dvojica VV sročili priču da je sve u redu, plate redovne i da nema finansijskih problema, a slušam i čitam da nemaju 300.000 evra za licencu, profi klub? Čitam po štampi i portalima izjave Poledice da će oko 20 igrača tužiti Partizan zbog neisplaćenih obaveza. To je automatsko izbacivanje kluba na više godina iz Evrope, za one koji ne razumeju. Zašto ne ponesu neke dokaze, pa put pod noge do nekog medija i da to demanntuju, da tuže Poledicu jer nanosi štetu ugledu FKP s nesagledivim posledicama. Umesto toga VV se prave mrtvi, imaju većinu u Skupštini FKP i šta ih gabri. Ja čujem samo legalističke floskule da ih ne mogu ulica i navijači smenjivati. A legalan način je kroz Skupštinu, gde opet, oni imaju 80 % svojih ljudi. Pa ko je ovde lud? Vidi se da FKP nema klipe, iz aviona, a obmanjuju javnost i navijače lažnim tvrdnjama. FK Partizan se gasi pred mojim očima i to ne mogu da podnesem.
V

Volim fucu

pre oko 1 godinu

Alo sineee, o cemu bre ti lupas?!?!?
D

Delija penzioner

pre oko 1 godinu

Mislim da Uroš Račić , treba da bude barem na klupi , da ocenjujem posle ove utakmice neću sigurno , jer smo imali jako slabog protivnika . NAPRED SRBIJA
G

Gost09

pre oko 1 godinu

Fudbal jako dosadan. Osrednja smo reprezentacija. Ogroman plus za nas je sto nam je grupa lagana. Glavni i verovatno najbolji igrac nam ima 35 godina, uz duzno postovanje prema njemu. Protivniku vise od pola ekipe igra za skromne klubove po Evropi.
T

Tyu

pre oko 1 godinu

Šta fali osrednjosti?
N

NCN

pre oko 1 godinu

Ajde realno ovako,ovaj sto pise ocene nije gledao utakmicu,ja drugo objasnjenje nemam.Erakovic igra na gurku(svidelo se to vama ili ne) Gudelja ne bih vise pozivao,covek nidje veze sa vezom.Pavlovica staviti na stopera,a ne da glumi beka sa Kosticem.Sergej za koga pricali da vredi preko 100 miliona ne zna da sutne levom nogom. Sreca pa je laka grupa pa cemo otici na evropsko.Ali bas zato sto je laka grupa forsirati mladje igrace.Da i Vlahovic nije prisutan,i on na hladjenje
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Ništa stavićemo Uroševića.
S

SemirH

pre oko 1 godinu

Velika sramota! Bojkot fudbala u Srbiji na svim nivoima zbog rukovodstva.
G

Gost018

pre oko 1 godinu

ja sam vise za to da se ide na utakmice i javno isproziva savez...
G

Gost177171

pre oko 1 godinu

Pogledajte sofascore, Eraković imao 3 duela na zemlji i sva 3 izgubio, Mitrovic ne vrsi pritisak na protivničku odbranu, pa protivnik lako dolazi do polovine, učestvuje samo u napadu ekipe. Nadam se da će vratiti Lazovića, da se menja sa Živkovićem ponekad, jer tu nemamo alternativu.
Č

Čemer beda i jad

pre oko 1 godinu

Šta znaju oni u Sofa score-u?. Selektor kaže da je Eraković odigrao savršenu utakmicu. Jednog Pavlovića, koji je Vidić za njega, gura na beka da bi napravio prostor za Erakovića kojeg konačno treba prodati i prevariti nekoga. Samo ta prevara je kratkog daha i vrlo brzo se razotkrije, a onda ostavi dalekosežne posledice. Zato su transferi naših igrača sve manji i to u vremenu kada su po Evropi otišli u nebo. Nama se prodaje fora ovde da se može zaraditi samo na osamnaestogodišnjacima i to je laž. Istina je da se traže mladi igrači, ali najskuplji su oni između 21 i 23 godine. To su godine kada su već dokazani u svojim klubovima, prošli dril i izašli kao gotov proizvod. U većim evropskim klubovima mogu da ih malo apgrejduju i to je to. Svi srećni i reprezentacija i oni sami i klubovi gde su došli, pa i menadžeri, koji ih onda mogu musti do kraja njihovih karijera. Ovako, prodaj neko dete između 17 i 19 godina za relativno mali novac, klub ih pošalje na 1,2,3 pozajmice i onda po Emiratima, Kini, Koreji, Rumuniji, Bugarskoj, Moldaviji itd. Nikad na zelenu granu tako nećemo sesti.
B

Boromir cika

pre oko 1 godinu

Kaze gajimo ofanzivni fudbal. Pet minuta se dobacuju na sredini i vracaju nazad loptu. Nemamo mi petlju i tu krv, taj pobednicki mentalitet da se gine za grb kao sto recimo imaju Argentinci, Portugalci... Protiv CG vec ima da se vidi koliko fali ovoj ekipi i da je to sve jos jako zeleno i lose. Odbrana narocito, da nam nije Vanje dali bi nam i ovi poluamateri gol.
S

Sedorf10

pre oko 1 godinu

Najbolji utisak su ostavili Vanja, Erakovic i Joveljic. Najslabiji je bio Pavlovic nazalost. Zivkovic isto slab. Nije imao ni jedan centarsut.
M

MahaCZV

pre oko 1 godinu

Sergej ego-triper MS najveća ljiga. Nezainteresovan, ubeđen da je nedodirljiv, sa konstantnim podsmehom prema svima. Gadan do koske.
P

Plavac

pre oko 1 godinu

Sergej treba u minus
H

Hajdevi

pre oko 1 godinu

Zasto igra, sta je u pitanju ?
m

mikac678

pre oko 1 godinu

"Dao je šansu Erakoviću što je projekat na kojem treba ostati istrajan", pobogu igrali smo sa Litvanijom, da je bila iole ozbiljnija reprezentacija probušili bi nas preko Erakovića kao od šale. Igraju najbolji a ne nečiji "projekti"
B

Blade123

pre oko 1 godinu

Na svu sreću pa je Pavlović igrao na SP pa nas nisu bušili...A da, izbušili nas kao sito preko Pavlovića!
S

Srbija Majka

pre oko 1 godinu

Mislim da selektor Stojkovic pod hitno mora da trazi rjesenje za desnog beka i da vraca formaciju sa cetiri pozadi, ako mislimo da sa Madjarskom igramo ozbiljnu utakmicu...jer njih jedino smatram ozbiljnom reprezentacijom u nasoj grupi. Ovo sto smo veceras pokazali kao reprezentacija nije za nikakve analize i ozbiljne ocjene...osim pojedinih vanserijskih igraca u vidu Tadica...jer je prije svega govor tijela vecine bio na nivou rekreativnog fudbala. Mitrovic veceras odigrao jednu od najlosijih utakmica od kada je debitovao, a to je prije svega zasluga njegovoj zelji i energiji...koja do sada nikada nije bila sporna, ali je veceras itekako izostala. Zivkovic nije igrac koji moze da odgovori poziciji na kojoj ga Stojkovic uporno forsira...jer njegova defanziva i desna noga ne postoje u fudbalskoj igri. Sasa Lukic poslije odlicnih igara u kvalifikacijama kao da nije sjenka onog igraca i da je izgubio samopouzdanje poslije Katara, ili je ipak u pitanju velika rotacija igraca sa kojima je igrao u najbitnijem dijelu terena. Grujic je pozitivna slika vecerasnje utakmice, ali i on ima problem defanzivne igre i zadataka kada je ovako ofanzivna postavka igre u pitanju...jer se radi o igracu koji nema brzinske sposobnosti i veliki radijus kretanja...vec mu treba zastita i neko ko ce to da nadomjesti. Strahinja Pavlovic ima uvjek veliku zelju koja je nesporna, ali nju prati brzopletost i cesto iskaknje iz sablona...koje odbranu moze jako skupo da kosta. Jos jednom kazem da je tesko veceras ocjeniti nase igrace, jer se ipak vidjela velika nonsalancija i rezerva u pristupu utakmici...ali smo i sa takvom igrom uspjeli da dobijemo ne doraslog nam protivnika.
v

vukovar

pre oko 1 godinu

srbija jedna prosecna ekipa od koje ne treba puno ocekivati,dokazali smo u kataru koliko vredimo i kakve igrace imamo...oticemo na EP ali opet grupu necemo proci..
t

tumbas jr

pre oko 1 godinu

Šteta za novinara
t

tumbas jr

pre oko 1 godinu

Grujić=igrač, ne ide u istoj rečenici, a ne naslovu!
t

tumbas jr

pre oko 1 godinu

Grujić=igrač, ne ide u istoj rečenici, a ne naslovu!
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Da sw ne zajebavamo Mitar 7 a baš se videlo da mu se ne igra a Vlahović 6,5 a trudio se duplo biše plus dao gol. Ocene za meč a ne za stare zasluge.
X

Xyz

pre oko 1 godinu

Igrali smo protiv Litvanije.
D

Dujka duja

pre oko 1 godinu

Pobedi se u zube negleda,konacno da Milenkovic bude na klupi cim je usao imao je kiks umal da primimo gol dosta prepucavanja Zvezdasa i Partizanovaca ko treba da igra valjda to selektor najbolje zna.
K

Kositi

pre oko 1 godinu

Erakovicu ti li si? Ahhahahha
M

MMXXIII

pre oko 1 godinu

Zna selektor najbolje koga mora gurati, tu si u pravu. Imaš jednog stopera iz Serije A, startera, s ozbiljnim ugovorom, imaš drugog koji je takođe mlad, starter u vrlo dobrom klubu, za kojeg se raspituju i neke top ekipe, a ti ih skloniš i staviš najmlađeg i najneiskusnijeg od njih, koji pritom igra u daleko najslabijoj ekipi od te 3, u jadnom nameštenom prvenstvu. Pa nisu nam neki provukli Nedima i Džaju kroz uši bez razloga. Eraković je jedan razlog, a niz će se nastaviti.
S

Sadide

pre oko 1 godinu

Sad krece piksi da hvali erak. Da moze sto brze da se proda... piksi dno dna si postao! Dno dna!
K

Kadasitito

pre oko 1 godinu

Pa tako mu naredjeno..sta ce drugo svi cuvaju svoju g.
A

AliG

pre oko 1 godinu

Cim je Piksi i dalje tu medju ovim rukovodstvom, valjda je svima kasno kakav je to covek
P

Podpii

pre oko 1 godinu

Mora to mnogo bolje. Igra bez bekova je veliki pritisak na Kostića i Živkovića koji su pali od umora, videlo se posle utakmice. Samim tim gubimo ubojitost u napadu. Kažu nemamo bekove. Pa imamo u ligi bar 20 levih i 20 desnih bekova, izaberi najbolje čoveče.
N

Nikola44

pre oko 1 godinu

Najbolji utisak od nasih igraca ostavio je golman Vanja Milinkovic-Savic. Siguran, visok, svima oko sebe uliva samopouzdanje. Erakovic je odigrao bez greske. Procenat uspesnih dodavanja mu je bio 100%. Svaka cast za njega. Gudelj je imao jedan veliki kiks, srecom Vanja je odbranio. Pavlovic - neuverljiv, pravio neke bespotrebne faulove, 2 puta bez veze dao dugu loptu Litvancima u noge. Grujic solidan, Lukic solidan. Tadic nekako rutinski resava utakmice sa ovim slabijim ekipama. Kostic je realno kvalitet na boku - mozda i nas najveci kvalitet u napadu je njegov centarsut. Mitar ucestvovao i trudio se. Vlahovic samo gol i nista vise. Joveljic se odlicno kretao kad je usao i bio jako agresivan, za razliku od ostalih nasih napadaca. Samardzic tek 2 puta primio loptu, ali i to je bilo dovoljno da se primeti da decko zna.
N

NCN

pre oko 1 godinu

Druze Erakovic ne treba da ima 100 posto tacnih dodavanja,nego da ga ne prolaze kao da nije tu. Mani me sa forsiranjem Erakovica,nije top igrac i nikad nece biti.
v

vdd

pre oko 1 godinu

@NCN@ A ko to forsira Erakovica kada je tak sada dobio sansu, a igra i cuvao neke od najboljih napadaca u Evropi. Da kazemo da nije igrao Evropu nego domace prvenstvo pa ga forsiraju ali sa Zvezdom koliko se secamo nisu igrali sa nekim Levnteom nego ozbiljnim Evropskim ekipama. Negde je CZ prolazila lose poput Monaka u drugoj utkmici ali on ni tada nije lose odigrao protiv jakih i brzih napadaca Monaka, Embola eto konkretno koga nasi stoperi na SP koje niko ne forsira po tebi nisu mogli da cuvaju u direktnim duelima. To sto se vama ne svidja sto je on iz Zvezde je druga stvar i sto pokusavate kroz neki bolestan nacin da dokazete kako su eto Zvezdine titule namestene jer oni nemaju igrace kvalitene koji bi mogli da igraju u nekoj boljoj ligi. I da je tako kako u vasim glavama mislite to nista ne dokazuje, jer eto Serif sta je radio i koga pobedjivao sve u LS ali ni jedan igrac iz te ekipe nije napravio neki ozbiljan transfer, najjaci je bio u Ferencvaros. I sta se time dokazuje, nista? A Erakovic jeste medju boljim nasim stoperima, e sada dal je to pozitivno i kakav nam je kvalitet odbrane to je druga stvar. Ali i pored njegovih mana, pre svega nema m..., srce, tremaros je veliki, i to moze da bude presudno da nista ne uradi. Ali ako se toga oslobodi, i pogledas neke stvari relano bez predrasuda, vidis da ima brzinu, popravio je pas igru koja mu je bila kriminal, tehnicki je Ok, vidimo kada je lopta teza i visoka da zna da je prihvati lepo, da ne kazem zalepi za kopacku sto smo videli i veceras. I zar je moguce da toliko neke stvari ne razumemo, sutra naravno i ako dodje do prodaje, ponavljam samo ako zasluzi da igra treba da se poziva, ali onog momenta ako se proda za lepe novce, to ce biti i za Partizan i ostale nese klubove plus, jer ce dolaziti da ponovo kupuju ovde. I to nema veze ni sa jednom upravom iz kluba, njih treba jos i pre oterati ako imaju dobre igrace a nista nisu uradii uz to prave dugove, pa to je tek za krivicni postupak. Ali nemoj da to mesamo sa nekom mrznjom, pa zar po vama ne treba niko iz CZ da igra nikada u reprezentaciji ili obrnuto. Na kraju vodio je tog Erakovica na SP i nije mogao da minut da decku da odigra u najgoroj odbrani na Sp. Ovo vise lici na botovanje za Piksija sto radite, jer on hvali Erakovica sada kao je spreman a pre toga nije imao kvalitet, a on strucnjak je to znao, pa mu zato nije dao sansu ranije. A onda dodjete vi kao pa pljujete a nije ni sada trebao da igra i Piksi je u pravu sto mu nije ranije davao sansu, ali jadan je morao sada jer se vrsi pritisak na njega. Istina je da Piksi nema veze sa poslom, Erakovic da je bolja reprezentacije ne bi igrao, ima neke stvari koje su Ok ali je slabo napredovao ali opet ko zna mozda postane igrac nekog top kluba. Ista prica je bila za Pavlovica gde su se smejali strucnjaci da nece nigde taj i da se forsira kao igrac zbog prodaje a njega kupuju najbolji klubovi lovci na talente ali i sada je vec jasno da ce zavrsiti u preozbiljnom klubu nekom i top ligi samo ako ne dozivi nesto ne planirano.
G

Grüezi

pre oko 1 godinu

Bojkot!
S

Stabjsad

pre oko 1 godinu

Jel veceras ili sutra saopstenje da li se neki klub iz b d ili c interesuje za erakovica? Jahahahahhah i vrapci na grani znaju zasto igra
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Eraković pored Tadića bio najbolji.
G

Gostionicarcic

pre oko 1 godinu

mi i dalje igramo sa ovom Kokoškom na grudima umesto orlom...
e

esex

pre oko 1 godinu

Pruzio sam podrsku piksiju uz nadu da je nesto naucio iz gresaka sa svetskog i da nije sujetan..nisam siguran jos uvek ali mi se cini da jeste sujetan i da nista nije naucio niti promenio..zivkovic ne moze igrati beka,gudelj katastrofa,lukic izgubljen a odlicni ilic na klupi..da je protivnik bio jaci mi bi veceras lagano izgubili sa par razlike..dobicemo mi i crnogorce jer smo i ovakvi mnogo jaci al to ce samo da zamaskira probleme koje piksi,cini mi se,ne ume sa resi..savez uzasan,igra losa,nista se ne menja,mi spori,nas fudbal ko iz praistorije,tuga nasa....
t

trn

pre oko 1 godinu

Citam komentare i ne verujem koliko su navijaci ovog malog kluba zapravo bolesni. Nista bolje niste niste ni zasluzili od onog sto vam sleduje🔒🔒🔒🔒🔒
G

Gost1981

pre oko 1 godinu

@trn Druze, oba ta kluba na koje mislis su trenutno osrednji evropski klubovi s tim sto su jedni dominirali u slabom srpskom fudbalu u periodu 2003-17 a drugi od 2017-23 bez nekih znacajniji uspeha mada oba kluba kada saberu svoje uspehe u Evropi imaju 20 grupnih faza Uefa takmicenja, Partizan - 13 a CZ - 7 od kada je na snazi ovaj Uefin sistem takmicenja .
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Vanja dobar, nije imao mnogo posla, to sto je imao, bez problema. Pavlovic se opet zalice napred, opet kasni pozadi, apsolutno 0 napretka kod njega vec 4-5 godina. Gudelj nije stoper i nema potrebe pored 5-6 stopera njega vracati u odbranu. Erakovic jedan od najboljih u timu danas, iako ga Grobari pljuju bez prestanka, decko je jednostavno odlican igrac. Lukic nevidljiv, Grujic igra sa takvom lakocom, Kostic sem asistencije nevidljiv, Zivkovic dobar, aktivan, Tadic solidan, Mitrovic los, bas los, nevidljiv potpuno, sebican, Vlahovic silno motivisan, ali i on sem gola (jedva o precku, iako je imao maltene prazan gol) nista, samo mlatara rukama, pravi neke face, postao je opasno iritantan. Samardzic solidan kao i Joceljic koji je igrao sa jakom motivacijom, Sergej uzas jedan, kao da su nekog iz balon sale doveli, Milenkovic ok, Ilic isto ok.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

I? Jel stigla ponuda iz Emirata za Erakovića?
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Nije, za Pavlovica je, kazu da ce posle 2 godine grejanja tribina konacno da ga puste da greje klupu
e

esex

pre oko 1 godinu

Stigla je ponuda iz indonezije za vujacica a jedan klub iz vjetnamske druge lige ozbiljno zagrizao za svetu markovica.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

I? Jel stigla ponuda iz Emirata za Erakovića?
K

Kadcegosti

pre oko 1 godinu

Milenkovic mora da igra. Pavlovic isto. Oseca se sigurnost i uvezbanost. Molim Piksija da ne podleze pritiscima menadzerskih igraca! Grujicu svaka cast! Vanja se sprda!
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Pa da ne pusta menadzerske igrace, pola prve postave ne bi igralo
S

Smederevo235

pre oko 1 godinu

Milenkovic....haha...pa da opet primamo 8 komada ko na Mundijalu. Milenkovic je teska rupa. I on i Veljkovic. Video sam kakvi su na Mundijalu.
D

Durlan

pre oko 1 godinu

Sta da igra Milenkovic, majke ti? Pipirevku ?? Cim je usao odma duva promaja, svaka cast golmanu sto je odrzao 0
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Samardžić je prodao dva lažnjaka 👍
Г

Гост

pre oko 1 godinu

Вања, Ераковић одлични. Остали нека изабаце из главе ријеч "лагано". Литванија нам је пар пута озбиљно пришла голу, срећа наша једино што они не знају. Иоле озбиљна репрезентација би нам вечерас стрпала 2 гола минимално.
K

Kiselodva

pre oko 1 godinu

Erak.ne moze da igra jer nije dorastao ovakvim utakmicama. Njegove igre u jelenssuperligi u placenim i unapred dobijenim utakmicama sve govori kakav je on. Cim je usao Milenkovic dobio je sigurnost, Milenkovic i Pavlovic moraju da igraju zajedno. StOP menadjerskim igracima! Ovakav Grujic nam treba!
l

lol12

pre oko 1 godinu

Erak najbolji defanzivac Srbije
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Igrali su na SP zajedno... Pa smo primili 8 komada na 3 utakmice... Od tih 8 za 4 je Milenković kriv,direktno ili indirektno... Toliko o tome
G

Gostkg

pre oko 1 godinu

Jel si pratio mozda svetsko prvenstvo, bas skoro bilo, bas igrao Milenkovic i primili smo 8 komada
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Ostavi jos neki komentar pod nekim drugim nikom. Boli te Erakovic, a on veceras uz Grujica i Vanju najbolji na terenu
D

Doklevise

pre oko 1 godinu

Na svetskom je vise sredina bila kriva nego odbrana, citaj malo svetske vesti pa ces saznati o cemu se prica... ajde u rupu vasu vratite se i cekajte znak koja vam je sledeca utakmica placena da pobedite i da gajite igrace koji ce se prodati u svim svetskim Klubovima sveta jahahahahha pozz
@

@doklevise

pre oko 1 godinu

Zvezda placa utakmice? Zasto?! Iz kojih razloga bi placali i bacali pare?!?! Ili mozda placamo i Surdulici i drugim mocnicima nase "Super" lige da pobede mocni Partizan, kako bi Zvezda jedva osvojila titulu, na bod razlike ili mozda cak na gol razliku? Neka je tebi krivo, a neka Erakovic igra, posto ozbiljnog protivnika u Evropi nije video, neka se vezba dete u reprezentaciji. Standardni stoperi neka odmore jos malo od Katara, puno su se istrosili (ili mozda i nisu, mozda je Savez castio). Uostalom, nije ni zanimljivo kad oni igraju, nema neizvesnosti na utakmicama, a kladionice su na steti, zagarantovano 3+ ili protivnik Srbije daje gol (dva, ako je malo jaci protivnik). Kad se samo setim koliko su grobarcici prozivali Zvezdu za ispadanje od Serifa (koji sa tom ekipom pobedi Real u Spaniji), zatim se raspadne, dovede igrace koji su duplo slabiji i onda izbaci Partizan. A grobara nigde, vise se ne smeju, niti pominju Serif. Imam dovoljno godina da se secam Vidicevih pocetaka, drugo vreme, ista prica, ne vredi nista, nikad od njega igrac, "toliko je dobar da ode u Rusiju", i slicno... Umesto da se molite da dobijemo nekog mladog igraca koji moze nesto da uradi, da napreduje i bude tu na duze staze, vi iz sujete pljujete po decku koji je odigrao sasvim korektno, cak i bolje od "standardnih" stopera (sinocnih i katarskih). A onda pricajte kako treba Urosevic da bude pozvan, jer je decko izvanredan i dominira u superligi Srbije, sve sami "clean sheet"-ovi...
g

gocii

pre oko 1 godinu

Erakovica vise niko ne smije dirati iz prvih 11, za Veljkovica je vec sada Franco Baresi
H

Hajdevi

pre oko 1 godinu

Jel to onaj sto zamalo protiv ovakve ekipe da primi gol? Ahahhaha i ptice na grani znaju zasto igra mali erak.
J

Jimmy the G

pre oko 1 godinu

Dobro mi sebi sve znamo. To sto veljkovic igra u bl to ne znaci nista. Mutav je svabo, a srbin naj najpametniji.
@

@hajdevi

pre oko 1 godinu

Jok, to je onaj sto nije primio nijedan od mocne Svajcarske i jos mocnijeg Kameruna. Sta ce decko, nije standardan, a i mlad je, pa jos nije ukapirao da mora da primi najmanje 2 po utakmici da bi vredeo nesto.