Komentari na vest

OCENE - TSC: Petrović odličan, Jovanović bez sreće, Veljko Ilić imao loš dan

Jlubisa Urosevic

pre 7 meseci

Stvarno neverovatno koliko su neki igraci precenjeni a izgubili sa 3 : 1 kao sto neko rece da nismo gledali istu utakmicu, kao i za uzdizanje dakovca koji im je poklonio vise lopti, u drugom poluvremenu je totalno posustao a o sebicnosti da ne govorimo, njega lazetic ne bi zamenio i da da dva autogola kao sto ne znam iz kog naftalina izvuce onog propalog fudbalera vulica, pa sa njim ni smederevo nisu mogli da dobiju.
N

Ne znam majke mi

pre 7 meseci

Po cemu se uvek Djakovac dize u nebesa?! 20% uradi dobro, 80% proda protivniku loptu. Stojic je igracina na terenu, opisi su manje-vise katastrofa. Da li smo gledali istu utakmicu?
M

Mrcina

pre 7 meseci

Bukvalno,da je dodao povratnu Đakovac kod one kontre,možda bi bio drugačiji rezultat.
A

ApsolutnoJa

pre 7 meseci

Skolski, malo vise objektivnosti molicu

Ivica Gasic

pre 7 meseci

Ako su ovakve ocene Tscovci dobili za tekmu koju su kao domaćini izgubili 1-3 i to posle vođstva od 1-0, onda ovde nešto debelo ne štima?? Ljudi, vi bi morali, da su kojim slučajem pobedili, da uvedete ocene 0 do 30 tada! Da nije žalosno, bilo bi presmešno koliko mi živimo u svetu fantazije!
T

TopolaTopola56

pre 7 meseci

Joj da se ne izrazim.Igraju ljudi fudbal,uzivaju
T

Topolis1913

pre 7 meseci

druže, a šta bi ti, da se štoperima za poraz daju ocenee 8? kad ja dopisnik protiv Olimpijakosa za remi davao 7.5 šta ćemo sa tim?
P

Pera genije

pre 7 meseci

Sve, sve ali ovaj Ilić nikad neće biti neki golman! Na svakoj utakmici nekoliko kikseva.
P

Pravi Walter

pre 7 meseci

Kaže, nije imao svoj dan, a dao mu ocenu 6 ahaahahahha
2

2305

pre 7 meseci

dao zomberi lovu i misljenje da je najbolji golman evrope pa mora da se pise decko je rupa.nogom ne zna tek, nesiguran, samo izgleda kao golman