Fudbaleri TSC-a (MN Press)
Fudbaleri TSC-a (MN Press)

OCENE - TSC: Petrović odličan, Jovanović bez sreće, Veljko Ilić imao loš dan

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.10.23. | 21:09

Nemanja Stojić imao sjajan početak, kompletna ekipa stala u drugom poluvremenu.

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Izabrane vesti

Veljko IlićGolman
Nije imao svoj dan mladi čuvar mreže. Dozu nesigurnosti je pokazao već u prvom delu, kod penala gostiju nije pogodio stranu, kod slobodnog udarca bio na krivoj nozi i ostavio mali prostor koji je maestralno pogodio Vinćenco Grifo. Najlošija partija mladog reprezentativca Srbije ove sezone u Evropi, ali imaće vremena za popravni.
Ocena
6
Miloš CvetkovićOdbrana
Do 79. - Prvo poluvreme menjao brzine na relaciji odbrana - napad, pa onda u nastavku imao velikih problema da ispratu Nou Vajshaupta, koji je u više navrata uspevao da prođe pored iskusnog desnog beka. Kod trećeg pogotka Grifa se okliznuo u presudnom momentu i dozvolio kapitenu gostiju da dođe do het-trika.
Ocena
6
Nemanja StojićOdbrana
Izgleda da povremeni reprezentativac voli velike utakmice. Večeras je ponovo blistao na kratko, komandovao odbranom, poslao dugačku loptu za Sašu Jovanovića koji je potom prosledio Nemanji Petroviću na tacni. VAR ga je spasio u prvih 45 minuta da ne bude tragičar, ali je u nastavku posustao kao i kompletna odbrana Topolčana.
Ocena
6.5
Goran AntonićOdbrana
Kompletna odbrana je delovala dobro u početku, zajedno sa iskusnim kapitenom. U prethodna dva evropska meča je Antonić delovao kao stena, protiv Frajburga je izostala njegova drskost u duelima sa protivnikom. Kod trećeg pogotka gostiju bio nemi posmatrač kao i ostatak defanzivaca TSC-a.
Ocena
6
Josip ČalušićOdbrana
Danas bolji od nekih pređašnjih utakmica, Čak je i u remiju sa Olimpijakosom imao par grešaka, a nije večeras kada je njegova ekipa primila tri gola. Zajedno sa kolegama iz odbrane stao kod trećeg pogotka Frajburga, kada je Grifo kao duh ostao sam i iz blizine zatresao mrežu Veljka Ilića.
Ocena
6
Nemanja PetrovićOdbrana
Do 79. - Pogibeljan, rastrčan, i večeras sa odličnim osećajem za prostor. Ušunjao sa u kazneni prostor Frajburga i zakucao loptu u mrežu. Sprečio napadače gostiju da prave veći problem po njegovoj strani terena.
Ocena
7
Milan RadinVezni
Bez obzira na rezultat vrlo dobar utisak je ostavio iskusni zadnji vezni. Nije podlegao pritisku protivnika koji je izašao visoko i konstantno pritiskao odbranu i vezni red Topolčana.
Ocena
6.5
Miloš VulićVezni
Do 69. - Nekako izostao njegov utisak sa večerašnje utakmice. Mogao da bude heroj i donese duplu prednost svojoj ekipi da je za sekund bio brži. Deluje da će mu biti potrebno još vremena da povrati formu iz perioda dok je igrao za Crvenu zvezdu.
Ocena
6
Ifet ĐakovacVezni
Do 79. - Izostale su njegova bravure danas, dobro su ga pokrili fudbaleri Frajburga. Tek u nastavku uspeo da povuče ka napred, imao veliku priliku da izjednači, čak i da asistira saigraču Jovanoviću za gol broj dva svog tima.
Ocena
7
Saša JovanovićNapad
Do 79. - Fantastičan u prvih 45 minuta, asistencija Petroviću podsetila je na neke utakmice prošle sezone kada je ovaj tandem briljirao. Da je Miloš Vulić bio precizan, Jovanović bi postao junak dana. Bio neoprezan kod kornera gostiju, nije video gde je lopta i tako skrivio kazneni udarac iz kog su gosti došli do izjednačenja.
Ocena
6.5
Marko RakonjacNapad
Kao i protiv Olimpijakosa, tukao se sa defanzivcima protivnika, bio dobar u skoku, prosledio odličnu loptu Ifetu Đakovcu u prostor. Međutim, ostao samo na tome do kraja utakmice.
Ocena
6
Miloš PantovićVezni
Nevidljiv od ulaska na teren, bez prostora u napadu pa tako i bez učinka.
Ocena
6
Bence ŠošNapad
Premalo na terenu za ocenu.
Ocena
-
Jovan VlalukinOdbrana
Premalo na terenu za ocenu.
Ocena
-
Aleksandar ĆirkovićNapad
Premalo na terenu za ocenu.
Ocena
-
Petar StanićVezni
Premalo na terenu za ocenu.
Ocena
-
Žarko LazetićTrener
Odlično prvo poluvreme u kojem je njegov tim poveo iz prve prave prilike, vrlo dobro odolevao presingu protivnika i sprečio ga da izjednači. Kako je odmicalo vreme nije uspeo da uspostavi igru, dok je u drugom delu delovalo kao da je na teren izašla sasvim druga ekipa. Izmene nisu donele ništa, TSC nije smogao snage da preuzme inicijativu. Više od mesec dana je bez pobede tim vicešampiona Srbije, i moraće uskoro da vadi kestenje iz vatre. Protiv Frajburga je bila odlična prilika da se istorijskim trijumfom ekipa vrati na pobednički kolosek.
Ocena
6



tagovi

ocene

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara