Komentari na vest

OCENE - TSC: Veljko Ilić sprečio epsku katastrofu, Đorđević ponovo grešio, desna strana bila kritična

Jlubisa Urosevic

pre 6 meseci

Sramota, Vulicu dajete 6 a dva puta gubi loptu i tsc prima dva gola (pogledajte snimak ako ste zaboravili) a o ucinku da ne pricamo a Stojicu dajete 5,5.
k

kojotski

pre 6 meseci

Nažalost, trenutno realno stanje našeg fudala je da jedino Zvezda ima tim za grupnu fazu Ligu Evrope, a Partizan za Ligu konferencija. S tim da bi oba tima jako teško izašla iz svojih grupa. I to je maksimum od našeg fudbala u ovom momentu. TSC, Čuka i ostale polomije su iskoristile svoju šansu da se domognu Evrope, ali bolje da nisu.
D

DejanPizon

pre 6 meseci

Sramota ko danas uzima pare od fudbala,tuga cemer i jad od igraca.
M

Mrksi

pre 6 meseci

Ja sam bio na stadionu, mogu vam reci da je "uzivo" izgledalo jezivo. Osecaj je bio da TSC nije imao 10% posed lopte. Prvo poluvreme, sem u prvom minutu kada su vratili loptu golmanu, a TSC izvrsio toboze presing, to je jedino sto je TSC uradio za prvih 45 minuta.
O

Opet isto

pre 6 meseci

Mislim da nismo gledali istu utakmicu, Stojic je barem 6 zasluzio po pretrcanom terenu, gde je u dosta trenutaka hrabro se usudio da ide napred i pomogne svojoj ekipi, bio najpozrtvovaniji u odbrani i ginuo, takodje i Antonica moram da pohvalim, dok su ostali 70% meca gresili konstantno. Dajete Vulicu 6 zbog cega?! Decku zabraniti dozivotno fudbal!
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Samo BK Haecken je losiji od TSC-a BRUKA. Ajde izgubis oke ali 5-0.... Trenutno po Tabelama : WestHam,Freiburg,Marseille,Brighton,Betis,Rangers,Atalanta,Sporting Liverpul,Toulouse,Rennes,Viallreal,Slavia Prague,Roma,Liverpool,Molde + Galatasaray,Lens,Braga,Salzburg,Feyenord,Milan,Zvezda,Shahtar. Ako Manchestee i Newcastle budu 3ci u Ligi Sampiona , Englezi ce imati 5 predstavnika...Ako se to desi pravo cudo bi bilo da neko od njih ne osvoji Ligu Evrope.
1

1122334455

pre 6 meseci

Svi su za NULU zajedno sa trenerom
s

srka

pre 6 meseci

Suvišno je ovde bilo šta komentarisati. Topola i Čuka su nam zalutali u Evropu, to nema nikakve veze sa pojedinačnim učinkom igrača. Mnogo je to daleko, pa čak i od ove Lige konferencija, koju mnogi potcenjuju, ali ovi klubovi, nemaju mesta ni tamo da se takmiče.
V

Vrule

pre 6 meseci

Zaboravio si da dodas i Partizan!
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Sve koje prozivate su klasične menadžerska kombinacije! Ovde se vidi sva pogubnosti (ne)sistema koji je ozakonjen u srpskom fudbalu, a koji se svodi na jednu reč ... interes! I to interes jedne male grupe ljudi! Sve počinje od negativne selekcije u mladjim kategorijama!
E

Esex

pre 6 meseci

Kakav ilic bre,klasican linijas

Kalčopolista®

pre 6 meseci

I posle dusmani kazu kakve je to bodove Partizan sakupio za srpski fudal? Evo vidim koliko bodova sakupise galaktikosi i njihovi sateliti tsc i cukaricki - toliko bodova da cemo sledece sezone imati 2 tima direktno u ls a treci ce da igra kvalifikacije! Svaka vam cast!
S

STA OSTAJE

pre 6 meseci

Za cetvrtog pitam zbog komsije? 🤣🤣🤣🤣
l

lekić ali odmah

pre 6 meseci

Da li ti imaš mozga ?! Porediš jednu pobedu u kvalifikacijama za LK eeeej....i to protiv Šabaha koji u njihovom prvenstvu nije među prvih pet!E svašta može da se pročita u današnje vreme.
4

429

pre 6 meseci

Je l to isti oni sateliti sto nam otkinuse 5 bodova u prvih 12 kola? Partizan je sam kriv za proslu sezonu.
T

Tsc suboticaaa

pre 6 meseci

Ma dajte ljudi, svaka cast Ilicu, imace sigurno lepu karijeru, ali posle petarde nema potrebe da se hvali decko. Pre 15 dana je primio 9 komada od engleza, danas 5... mora to mnogo bolje i ozbiljnije. Trenutno je los
2

2305

pre 6 meseci

ispod proseka golman, ima u nasoj ligi boljih..ali zomberi kad kaze onda je najbolji u evropi kolko god primi a moze dosta.protiv engleza licno on zapoceo katastrofu losim dodavanjem njima u noge
G

Gosti

pre 6 meseci

Šta reći sve je gotovo,nema više fudbala u Srbiji,hteli su takav FSS,dobili su,i šta ćemo sad?
O

Oleg

pre 6 meseci

Nikad fudbala nije ni bilo u Srbiji.
P

Pera genije

pre 6 meseci

Šta može da se očekuje kad igra ovaj Đorđević?
V

Veljko9

pre 6 meseci

Veljko Ilic sledeca velika prodaja TSCa nakon Ratkova i Banjca.
И

Идјњјњ

pre 6 meseci

Шта бре спречио ајфњ бежите више са тсц и чукаричким далеко било
g

gtfhm

pre 6 meseci

Zali boze ko je bio drugi nikad se ne ponovilo
M

Miki kico me

pre 6 meseci

Dobro, realno Frajburg je vele sila za Nordsjeland a oni nas ponizili, da ne bi sreće i golmana izgubili bi 13-0 a da smo igrali grupu svih 6 bi izgubili.
p

pero7

pre 6 meseci

i majnc velesila za lajpcig..a tsc uzme bod na marakani..mislim da bi serif razbio frajburg...kada vrtis u krug onda je zvezda na nivou samdhausena
D

Dejani

pre 6 meseci

Opet je taj Sherif redovni učesnik evropskih takmicenja. Mladje generacije koje navijaju za Partizan se ne bi ni sjecale ucesca voljenog kluba u evropskim takmičenjima da nije ubačena i ta konferencija🤣
r

rnduljo bre

pre 6 meseci

To bre " trenerčino " joj golman dobar, zašto nije bilo 10-0. To Lazetiću " teneri " ti i Matić, xa xa.